Zloty i Spoty - ¤ III Międzyregionalny spot Polski Południowej
JCH - 22-05-2009, 16:37
Kurna olek.... widocznie było nie do pary
Następnym razem trzeba liczyć, przynajmniej do dwóch
Anonymous - 22-05-2009, 16:41
JCH, Szybkiego powrotu do zdrowia i mam nadzieję że w Żywcu będziemy mieli okazję policzyć razem . Jak będziemy liczyć we dwóch to na pewno sie nie pomylimy
Anonymous - 22-05-2009, 19:13
Adaho_krak napisał/a: |
Ja też mam taką nadzieje. Z mojej strony w tym roku siła wyższa, bliźniaki się pochorzyły. |
Adaho a ja tak bardzo chciałam zobaczyć te Twoje szkraby!! No i Ciebie oczywiście też
[ Dodano: 22-05-2009, 19:16 ]
JCH napisał/a: | Ja już nie przyjeżdżam do Morska bo to się kończy tak, że mam potem tydzień wycięty z życiorysu |
JCH jakoś Ci nie wierzę aczkolwiek ja nic Ci nie robiłam a przynajmniej tak mi się wydaje
Długi święte słowa! Trzeba liczyć! Tylko kiepsko Was widzę w tym Żywcu - obaj będziecie chorować na jedną nogę chyba, że ja będę liczyła
Adaho_krak - 22-05-2009, 19:56
Jessica__ napisał/a: | Adaho a ja tak bardzo chciałam zobaczyć te Twoje szkraby!! No i Ciebie oczywiście też |
Daj e-mail na PW to Ci foty wyśle Może zobaczysz w Żywcu, mam nadzieje że się uda.
BUBU - 24-05-2009, 00:10
JCH napisał/a: | Ja już nie przyjeżdżam do Morska bo to się kończy tak, że mam potem tydzień wycięty z życiorysu |
Jacek to pewnie przez te nasze pyszne wynalazki .
Ja dopiero o 15.00 w niedzielę miałem 00.0 na alkomacie Rano to Wojmi świadkiem że tragedia była , i łeb mi chciało urwać
Nie wiem dlaczego ale i tak taką imprezę z chęcią bym powtórzył
Czyli najpóźniej koło Żywca , a wcześniej może się spikniemy gdzieś na wspinanie w skałach
Pozdrav
|
|
|