To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - ¤ III Międzyregionalny spot Polski Południowej

JCH - 22-05-2009, 16:37

Kurna olek.... widocznie było nie do pary :roll:
Następnym razem trzeba liczyć, przynajmniej do dwóch ;)

Anonymous - 22-05-2009, 16:41

JCH, Szybkiego powrotu do zdrowia i mam nadzieję że w Żywcu będziemy mieli okazję policzyć razem :D . Jak będziemy liczyć we dwóch to na pewno sie nie pomylimy :partyman:
Anonymous - 22-05-2009, 19:13

Adaho_krak napisał/a:

Ja też mam taką nadzieje. Z mojej strony w tym roku siła wyższa, bliźniaki się pochorzyły.

Adaho a ja tak bardzo chciałam zobaczyć te Twoje szkraby!! No i Ciebie oczywiście też ;)

[ Dodano: 22-05-2009, 19:16 ]
JCH napisał/a:
Ja już nie przyjeżdżam do Morska bo to się kończy tak, że mam potem tydzień wycięty z życiorysu ;)

JCH jakoś Ci nie wierzę 8) aczkolwiek ja nic Ci nie robiłam :P a przynajmniej tak mi się wydaje :lol:
Długi święte słowa! Trzeba liczyć! Tylko kiepsko Was widzę w tym Żywcu - obaj będziecie chorować na jedną nogę :P chyba, że ja będę liczyła :mrgreen:

Adaho_krak - 22-05-2009, 19:56

Jessica__ napisał/a:
Adaho a ja tak bardzo chciałam zobaczyć te Twoje szkraby!! No i Ciebie oczywiście też

Daj e-mail na PW to Ci foty wyśle :) Może zobaczysz w Żywcu, mam nadzieje że się uda.

BUBU - 24-05-2009, 00:10

JCH napisał/a:
Ja już nie przyjeżdżam do Morska bo to się kończy tak, że mam potem tydzień wycięty z życiorysu ;)

Jacek to pewnie przez te nasze pyszne wynalazki . :wink:
Ja dopiero o 15.00 w niedzielę miałem 00.0 na alkomacie 8) Rano to Wojmi świadkiem że tragedia była , i łeb mi chciało urwać :twisted:

Nie wiem dlaczego ale i tak taką imprezę z chęcią bym powtórzył :mrgreen:

Czyli najpóźniej koło Żywca , a wcześniej może się spikniemy gdzieś na wspinanie w skałach :mrgreen:

Pozdrav