[07-XX]Lancer CYxA Techniczne - Zaślepki listwy dachowej - Lancer CYxA
Luk - 30-03-2012, 00:25
gringo66 napisał/a: | Czy może ktoś z Was sprawdzał czy zaślepki nie pasują np z jakiegoś germańca czy żabojada? |
Zaślepki mają dość skomplikowany system zaczepów, bardzo wątpię, czy pasowałyby inne...
rsspeed - 03-04-2012, 11:14
Raczej nie będą pasować. Mi "zniknęła" prawa przednia wczoraj zamówione dziś dostarczone z allegro. 65 zł + dostawa.
Jak jakiś miłośnik cudzych rzeczy zakosi 4 to już trochę trzeba wydać ....
kaeres - 08-05-2012, 15:02
Zgłaszam również kradzież zaślepki dachowej.
Podepnijcie link do jakiegoś szrota na części (allegro, itp.) albo namiar telefoniczny.
Dzięki.
mjsystem - 08-05-2012, 18:39
rsspeed napisał/a: | Raczej nie będą pasować. Mi "zniknęła" prawa przednia wczoraj zamówione dziś dostarczone z allegro. 65 zł + dostawa.
Jak jakiś miłośnik cudzych rzeczy zakosi 4 to już trochę trzeba wydać .... |
Wolałbym dać 99zł i kupić w ASO, tylko po to, żeby nie dać zarobić złodziejom.
cabaniarz - 08-05-2012, 21:14
mjsystem napisał/a: | Wolałbym dać 99zł i kupić w ASO, tylko po to, żeby nie dać zarobić złodziejom. |
niekoniecznie od złodzieja, ja kupiłem z rozbitka
rsspeed - 09-05-2012, 20:25
mjsystem napisał/a: | Wolałbym dać 99zł i kupić w ASO, tylko po to, żeby nie dać zarobić złodziejom. |
Ale ja kupiłem nowe , na allegro jest firma co sprzedaje pare nowych rzeczy , nie chce tu reklamować wystaczy poszukać i dałem tyle ile napisałem...
Bartek D. - 11-05-2012, 17:23
editCztery, komplet, wszystkie edit!!!
Jedzą je? Co można robić z takimi zaślepkami? Chyba że te złamasy kolekcjonują je jako trofea?
Na alle brak. To gdzie tego jeszcze szukać poza ASO?
--
B.
Edit:
Fakt, że ktoś coś Ci ukradł nie uprawnia do bluzgów.
Wulgaryzm wykropkowany nadal jest wulgaryzmem.
S3ba - 11-05-2012, 19:23
przyłączam się do pytania, w nocy zostałem pozbawiony dwóch sztuk...
mkm - 12-05-2012, 00:30
W innym temacie pisałem, żeby malowac na różowo to sie będą wyróżniać.
Zabrzmiało to jak kiepski dowcip, ale pomyslcie nad "wyróżnieniem" tych zaślepek.
Punktów, które grawerują jest mnóstwo - impreza nie jest droga.
Walnijcie na nich "diamenty' i np. małe imię lub nick z Forum
Grawerunku bez niszczenia lub szpachlowania sie nie usunie, wiec nawet jak ktoś rąbnie to dalej nie sprzeda
rsspeed - 12-05-2012, 10:45
Allegro to niestety taki twór, że jest różnica czy w wyszukiwaniu napiszesz zaślepki, czy też zaślepka... może dlatego trudno wyszukać.
http://allegro.pl/mitsubi...2329822430.html
Bartek D. - 12-05-2012, 15:56
Dzieki:)
Ale chyba nie będe kupował:) Za 260 PLN to można bagażnik kupić a nie same zaślepki:)
BTW. Coś jeszcze kradna z naszych miśków namiętnie? Może wypada zdemontować zawczasu:(
B.
prosto - 24-05-2012, 00:30
ja wlasnie dzisiaj zauwazylem ze ukradli mi te zakrętki na wentyle ;/ a mialem (jak chyba wszyscy) takie ladne, metalowe, z logiem mitsubishi :( to juz jest lekka przesada... ;/ tymbardziej ze samochód NIGDY NIE stał w nocy poza garazem, a wiec rąbneli to w biały dzien...komus sie tez tak zdarzylo ? gdzie mozna takie kupic w dobrej cenie ?
Luk - 24-05-2012, 08:38
prosto napisał/a: | mialem (jak chyba wszyscy) takie ladne, metalowe, z logiem mitsubishi |
To chyba w wersji amerykańskiej Ja mam normalne, czarne plastikowe.
prosto napisał/a: | gdzie mozna takie kupic w dobrej cenie ? |
Kup normalne, przynajmniej nikt nie ukradnie. Przecież i tak tego nie widać.
prosto - 24-05-2012, 16:37
aa no to możliwe że to tylko w wersji amerykańskiej ale byly na prawde fajne juz znalazłem na allegro komplet takich może i tego nie widać, ale ja lubie miec samochód, że tak powiem: dopięty na ostatni guzik wiec kazdy szczegół u mnie wazny
a tu link do aukcji gdyby ktoś mial rowniez taki problem jak ja
http://allegro.pl/nakretk...2304067549.html
Me-Tsu - 24-05-2012, 20:00
Dołączam do klubu. Zniknęła lewa tylna zaślepka.
Jestem przykładem na to, że nawet zamocowane, nieuszkodzone, potrafią sie rozsunąć i odleciec z wiatrem przy większych prędkościach.
Jechałem akurat w trase ok 600km i przy pakowaniu auta spojrzalem na zaślepki - były. Po dojechaniu na miejsce (na autostradzie bylo momentami ponad 170 i chyba to jest kluczowe) zaślepki nie było- kradzież odpada- poza tankowaniem nie robiłęm przerw.
Nasze nierówne drogi/ wibracje + duze predkosci = fruwajace zaslepki.
Chyba tez sprobuje je potraktowac silikonem albo czyms podobnym...
BTW, w ASO mozna zamowic konkretna czy trzeba caly komplet?
|
|
|