Nasze nieMi¶ki ;-) - Volvo V40
atsar - 13-03-2009, 12:22
pogratulowal, niech jezdzi az milo
Matejko - 13-03-2009, 18:07
arturro napisał/a: | pieeekna fura
dobrze ze zdjecie robione w nocy |
sie smiej, ale tak patrzac na to auto i carisme to jest wiele wspolnych cech, ale jesli chodzi o rzeczy, ktore widzi i czuje uzytkownik to dopiero teraz moge powiedziec, ze te auta roznia sie od siebie o wiele...
porownujac z carismami, ktore mialem - to jakosc volvo... 10 lat auto, a z tylu zaden plastik nie trzasnie, nie piszczy ani nic, a w cari htb...
do tego wiele jest dupereli przydatnych na ktorych zaoszczedzono w cari...:(
Anonymous - 13-03-2009, 18:08
arturro napisał/a: |
a tak powaznie to czemu jeszcze nikt nie zrobil swapa do cari skoro teraz tak latwo dostac silnik z turbina? |
kto¶ zrobił na forum SR jest więcej info.
Anonymous - 13-03-2009, 20:27
Matejko napisał/a: | arturro napisał/a: | pieeekna fura
dobrze ze zdjecie robione w nocy |
sie smiej, ale tak patrzac na to auto i carisme to jest wiele wspolnych cech, ale jesli chodzi o rzeczy, ktore widzi i czuje uzytkownik to dopiero teraz moge powiedziec, ze te auta roznia sie od siebie o wiele...
porownujac z carismami, ktore mialem - to jakosc volvo... 10 lat auto, a z tylu zaden plastik nie trzasnie, nie piszczy ani nic, a w cari htb...
do tego wiele jest dupereli przydatnych na ktorych zaoszczedzono w cari...:( |
Matejko, a jak wła¶ciwo¶ci jezdne, prowadzenie, hamowanie itd.? Lepsze niż w Cari? Jakich np. dupereli...?
Owczar - 13-03-2009, 20:32
Np w Volvo S40 podobaja mi się składane zawiasy bagażnika, czego np w Galancie EA nie ma Nie wiem jak jest w Cari? No ale nie wiem jakie duperele mog± być w V40. Ogólnie z tego co słyszałem to dobre auta :]
Anonymous - 13-03-2009, 20:39
Owczar napisał/a: | Np w Volvo S40 podobaja mi się składane zawiasy bagażnika, czego np w Galancie EA nie ma Nie wiem jak jest w Cari? No ale nie wiem jakie duperele mog± być w V40. Ogólnie z tego co słyszałem to dobre auta :] |
w Cari w sedanie chowaj± się do wnętrza bagażnika i niestety czasami zawadzaj±...
Matejko - 13-03-2009, 23:58
a tych dupereli to np filtry na wezykach do spryskiwaczy,
190tys km a fotel kierowcy ani zapadniety, ani sprezyny popekane, nic,
pukajac w tapicerke na drzwiach nie slychac echa w drzwiach tylko gluchy tlumiony dzwiek, wlasnosci jezdne porownujac z sedanem to gorsze, z htb lepsze(szerzej stoi, plus stabilizator z tylu) ale troche za mocno komfortowe, o prowadzeniu napisze jak zbieznosc zrobie, bo widac ze jeden drazek kierowniczy swiezy i ktos nie staral sie go nawet wkrecic tak jak byl poprzedni,
jak juz pisalem - zadne plastiki nie brzecza, nie stukaja mimo konstrukcji z otwartym tylem,
uszczelki sie nie wycieraja ani nie rwa,
w desce rozdzielczej gabki tlumiace na kable - jak gdzies ida luzno - zeby nie lataly
na ten moment to tyle,
co do osiagow to poki co nie sprawdzalem bo bez zbieznosci to kazde kolo w swoja strone jedzie i auto nie za dobrze sie zachowuje, ale na suchej nawierzchni mozna ruszyc z piskiem opon na drugim biegu, lub przy 20km/h wrzucic dwojke, wcisnac gaz, a kola buksuja
Anonymous - 14-03-2009, 10:27
ale ja sie nie smieje przeciez wiesz
zreszta sam wiem jak wyglada sprawa miedz A3, Golfem i Octavia, niby ta sama plyta i koncepcja a kazde z tych aut dzieli kosmiczna przepasc.
Matejko - 15-03-2009, 15:34
troche zdjeciuf
motorownia:
kuferek:
doczyszczone kola z jednej strony:
a z tej jeszcze nie:
troche wnetrza - jeszcze dywanikow nie kupilem:
Rafal_Szczecin - 15-03-2009, 15:39
niech Cie powozi misiek
a gdzie naklejka klubowa ??
Matejko - 15-03-2009, 15:40
Cytat: | a gdzie naklejka klubowa ?? |
a musze cos pierdyknac
Rafal_Szczecin - 15-03-2009, 15:51
ja w swojej wolowince mam cos takiego
Matejko - 13-04-2009, 18:34
dzis korzystajac z pogody trzasnalem kilka fotek:

swiftem sie nie przejmujcie akurat Asia z reklamy do mnie przyjechala
bezcenne:
i jeden z najwazniejszych napisow w tym rodzinnym, powolnym kombi:
Kofi - 13-04-2009, 18:46
Fajne radio. Zostało mi troche disko kaset z Poloneza. Chcesz?
docencik87 - 13-04-2009, 19:40
Fajne autko... i Mitsumaniaki s±
A powiedz mi co go tak wypryszczyło pod atrap± chłodnicy??
|
|
|