To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze nieMiśki ;-) - BMW 320d Touring

mefis_radom - 18-08-2009, 21:59

Jak bmw w kombii mi sie z reguły nie podoba, tak Twoja jakoś przykuwa moją uwagę. Ladna furka. A co do polskich dróg to szkoda gadać, ale powoli powoli prace idą do przodu, przynajmniej w moim mieście, tylko najgorsze jest to, że biorą sie za główne ulice, a o mniejszych już nikt nie myśli :evil:
joebar - 29-08-2009, 22:56

BMW to BMW. Poprzednie moje dwa auta to były beemki, seria 7 E32 i seria 7 E38. Pewnie wielu osobom na tym forum to się nie spodoba, ale uważam, że ktoś, kto nie miał nigdy BMW ten miał nigdy prawdziwego samochodu. Trójka E46 w kombi bardzo mi się podoba. Może chcesz się zamienić :?: :mrgreen:
Anonymous - 29-08-2009, 23:07

joebar napisał/a:
Trójka E46 w kombi bardzo mi się podoba. Może chcesz się zamienić :?: :mrgreen:
jakbys mial evo to bym sie zamienil jedynie :mrgreen:
rosomak1983 - 29-08-2009, 23:13

joebar napisał/a:
że ktoś, kto nie miał nigdy BMW ten miał nigdy prawdziwego samochodu.

Chyba masz troche inna definicje prawdziwego auta...
BMW to raczej pospolity dupowóz. Model deenebe jest jescze w miare OK nawet mi sie podoba i nie został jeszcze opanowany przez wieś. Poprzednia generacja to porażka... Oklepana bardziej niz dupsko Maryny.

joebar - 29-08-2009, 23:46

rosomak1983 napisał/a:
joebar napisał/a:
że ktoś, kto nie miał nigdy BMW ten miał nigdy prawdziwego samochodu.

Chyba masz troche inna definicje prawdziwego auta...
BMW to raczej pospolity dupowóz. Model deenebe jest jescze w miare OK nawet mi sie podoba i nie został jeszcze opanowany przez wieś. Poprzednia generacja to porażka... Oklepana bardziej niz dupsko Maryny.

Jest to tylko moja opinia. Wiochę to można zrobić z każdego innego samochodu, jest to tylko i wyłącznie sprawa właściciela. A jeżeli według Ciebie BMW trójka E36 to wiocha to jak określić słowa typu „dupowóz” czy „oklepane dupsko Maryny”, które użyłeś w poście :?: :?: :biggrin:

Anonymous - 29-08-2009, 23:59

rosomak1983, jezeli 7mka jest pospolita to nie wiem co powiedziec o lancerze zwyklym:) :P
rosomak1983 - 30-08-2009, 00:41

joebar napisał/a:
A jeżeli według Ciebie BMW trójka E36 to wiocha

napisałem ze ten model jest opanowany przez wieś... bo tak jest.
joebar napisał/a:
to jak określić słowa typu „dupowóz” czy „oklepane dupsko Maryny”, które użyłeś w poście :?: :?: :biggrin:

nie bardzo rozumiem o co Ci chodziło w drugiej czesci zdania.
3 E36 jest jednym z bardziej oklepanych aut, prawie tak bardzo jak gulfy :lol:
deenbe napisał/a:
rosomak1983, jezeli 7mka jest pospolita to nie wiem co powiedziec o lancerze zwyklym:) :P

moze nie kazda ale czesc z nich niczym specjalnym sie nie wyróznia. Generalnie BMW na bardzoooo nudny styl praktycznie powielaja wciaz to samo.
A co do mojego lancerka :wink: to niedługo wcale taki ,,zwykły'' nie bedzie 8) Po drugie nie powiesz chyba ze lancerek CBO to oklepany model... :lol:
W moim rejonie to naprawde rzadkość. Moze nie kazdemu to robi roznice ale dla mnie to istotne...

joebar - 30-08-2009, 08:39

Chodziło mi o to, że słowa „dupowóz” czy „oklepane dupsko Maryny” to wiocha. :biggrin: Rozumiesz :?:
rosomak1983 - 30-08-2009, 13:04

joebar napisał/a:
Chodziło mi o to, że słowa „dupowóz” czy „oklepane dupsko Maryny” to wiocha. :biggrin: Rozumiesz :?:

No oczywiscie masz prawo uwazać co Ci sie podoba. Ale postaram sie wytłumaczyc;
dupowóz- słowo czesto uzywane na naszym forum. Oznacza w przyblizeniu zwykłe auto do wożenia dupska :D
oklepane jak dupsko Maryny- hmmm... to jest moja osobista inwencja twórcza 8) majaca uwydatnić powielanie i nudne powtarzanie sie czegos. :wink:

Anonymous - 30-08-2009, 18:11

rosomak1983 napisał/a:
Oznacza w przyblizeniu zwykłe auto do wożenia dupska :D

bardziej jako wygodne auto do wozenia dupska:)

McDoune - 31-08-2009, 00:13

ok, pewnie nigdy nie przeszedłby mi przez gardło komplement pod adresem niemieckich samochodów (napisać może będzie łatwiej, siłą woli postaram się nie wykasować :P ), ale co by nie mówić to jakość wykończenia ich wnętrza (Audi, BMW), oraz bardzo dobre silniki diesla które montują pozostawiają japońską konkurencje w tyle :cry:
A to że w Polsce ich reputacja została zniszczona przez niektórych użytkowników, to trochę absurdalne. Zobaczcie ile "agrokierowców" posiada Hondy, czy Mitsubishi (najlepsze przykłady w topiku tuningMF. Chyba nie ma co kierować się tym przy wyborze auta.
deenbe, bardzo fajny samochód . :thumbleft:

mkm - 31-08-2009, 13:26

Porownywanie samochodow z roznych polek cenowych jest jednym wielkim bezsensem.

Jako ciekawostke moge napisac ze w 1990 roku podstawowa 316 kosztowala wiecej od Galanta 1800 GLS, a w 2000roku za jedna 316 mozna bylo miec dwa Space Stary...

rosomak1983 napisał/a:
Generalnie BMW na bardzoooo nudny styl praktycznie powielaja wciaz to samo.

Moze lepiej zamiast „generalnie” pisz „moim zdaniem”.

Anonymous - 30-11-2009, 16:24

No to maly update:)

Przyszly nowe tarcze i drazki kierownicze.

Tarcze troche wieksze od coltowych :P

Anonymous - 30-11-2009, 17:25

deenbe napisał/a:
Tarcze troche wieksze od coltowych :P

ale chyba masz na mysli felgi :D

deenbe napisał/a:
i drazki kierownicze.

widze ze wsrod BMW rowniez Lemforder "rulez"

Anonymous - 30-11-2009, 17:30

arturro, tak wahacze tez lemforder'a kupilem chociaz sa drozsze;]

co do tarcz to 7cm wieksza srednica niz w colcie 1.6 jak dobrze pamietam (16stki to najmniejsze kola jakie moge wsadzic)