Nasze nieMiśki ;-) - BMW 320d Touring
mefis_radom - 18-08-2009, 21:59
Jak bmw w kombii mi sie z reguły nie podoba, tak Twoja jakoś przykuwa moją uwagę. Ladna furka. A co do polskich dróg to szkoda gadać, ale powoli powoli prace idą do przodu, przynajmniej w moim mieście, tylko najgorsze jest to, że biorą sie za główne ulice, a o mniejszych już nikt nie myśli
joebar - 29-08-2009, 22:56
BMW to BMW. Poprzednie moje dwa auta to były beemki, seria 7 E32 i seria 7 E38. Pewnie wielu osobom na tym forum to się nie spodoba, ale uważam, że ktoś, kto nie miał nigdy BMW ten miał nigdy prawdziwego samochodu. Trójka E46 w kombi bardzo mi się podoba. Może chcesz się zamienić
Anonymous - 29-08-2009, 23:07
joebar napisał/a: | Trójka E46 w kombi bardzo mi się podoba. Może chcesz się zamienić | jakbys mial evo to bym sie zamienil jedynie
rosomak1983 - 29-08-2009, 23:13
joebar napisał/a: | że ktoś, kto nie miał nigdy BMW ten miał nigdy prawdziwego samochodu. |
Chyba masz troche inna definicje prawdziwego auta...
BMW to raczej pospolity dupowóz. Model deenebe jest jescze w miare OK nawet mi sie podoba i nie został jeszcze opanowany przez wieś. Poprzednia generacja to porażka... Oklepana bardziej niz dupsko Maryny.
joebar - 29-08-2009, 23:46
rosomak1983 napisał/a: | joebar napisał/a: | że ktoś, kto nie miał nigdy BMW ten miał nigdy prawdziwego samochodu. |
Chyba masz troche inna definicje prawdziwego auta...
BMW to raczej pospolity dupowóz. Model deenebe jest jescze w miare OK nawet mi sie podoba i nie został jeszcze opanowany przez wieś. Poprzednia generacja to porażka... Oklepana bardziej niz dupsko Maryny. |
Jest to tylko moja opinia. Wiochę to można zrobić z każdego innego samochodu, jest to tylko i wyłącznie sprawa właściciela. A jeżeli według Ciebie BMW trójka E36 to wiocha to jak określić słowa typu „dupowóz” czy „oklepane dupsko Maryny”, które użyłeś w poście
Anonymous - 29-08-2009, 23:59
rosomak1983, jezeli 7mka jest pospolita to nie wiem co powiedziec o lancerze zwyklym:)
rosomak1983 - 30-08-2009, 00:41
joebar napisał/a: | A jeżeli według Ciebie BMW trójka E36 to wiocha |
napisałem ze ten model jest opanowany przez wieś... bo tak jest. joebar napisał/a: | to jak określić słowa typu „dupowóz” czy „oklepane dupsko Maryny”, które użyłeś w poście |
nie bardzo rozumiem o co Ci chodziło w drugiej czesci zdania.
3 E36 jest jednym z bardziej oklepanych aut, prawie tak bardzo jak gulfy
deenbe napisał/a: | rosomak1983, jezeli 7mka jest pospolita to nie wiem co powiedziec o lancerze zwyklym:) |
moze nie kazda ale czesc z nich niczym specjalnym sie nie wyróznia. Generalnie BMW na bardzoooo nudny styl praktycznie powielaja wciaz to samo.
A co do mojego lancerka to niedługo wcale taki ,,zwykły'' nie bedzie Po drugie nie powiesz chyba ze lancerek CBO to oklepany model...
W moim rejonie to naprawde rzadkość. Moze nie kazdemu to robi roznice ale dla mnie to istotne...
joebar - 30-08-2009, 08:39
Chodziło mi o to, że słowa „dupowóz” czy „oklepane dupsko Maryny” to wiocha. Rozumiesz
rosomak1983 - 30-08-2009, 13:04
joebar napisał/a: | Chodziło mi o to, że słowa „dupowóz” czy „oklepane dupsko Maryny” to wiocha. Rozumiesz |
No oczywiscie masz prawo uwazać co Ci sie podoba. Ale postaram sie wytłumaczyc;
dupowóz- słowo czesto uzywane na naszym forum. Oznacza w przyblizeniu zwykłe auto do wożenia dupska
oklepane jak dupsko Maryny- hmmm... to jest moja osobista inwencja twórcza majaca uwydatnić powielanie i nudne powtarzanie sie czegos.
Anonymous - 30-08-2009, 18:11
rosomak1983 napisał/a: | Oznacza w przyblizeniu zwykłe auto do wożenia dupska |
bardziej jako wygodne auto do wozenia dupska:)
McDoune - 31-08-2009, 00:13
ok, pewnie nigdy nie przeszedłby mi przez gardło komplement pod adresem niemieckich samochodów (napisać może będzie łatwiej, siłą woli postaram się nie wykasować ), ale co by nie mówić to jakość wykończenia ich wnętrza (Audi, BMW), oraz bardzo dobre silniki diesla które montują pozostawiają japońską konkurencje w tyle
A to że w Polsce ich reputacja została zniszczona przez niektórych użytkowników, to trochę absurdalne. Zobaczcie ile "agrokierowców" posiada Hondy, czy Mitsubishi (najlepsze przykłady w topiku tuningMF. Chyba nie ma co kierować się tym przy wyborze auta.
deenbe, bardzo fajny samochód .
mkm - 31-08-2009, 13:26
Porownywanie samochodow z roznych polek cenowych jest jednym wielkim bezsensem.
Jako ciekawostke moge napisac ze w 1990 roku podstawowa 316 kosztowala wiecej od Galanta 1800 GLS, a w 2000roku za jedna 316 mozna bylo miec dwa Space Stary...
rosomak1983 napisał/a: | Generalnie BMW na bardzoooo nudny styl praktycznie powielaja wciaz to samo.
|
Moze lepiej zamiast „generalnie” pisz „moim zdaniem”.
Anonymous - 30-11-2009, 16:24
No to maly update:)
Przyszly nowe tarcze i drazki kierownicze.
Tarcze troche wieksze od coltowych
Anonymous - 30-11-2009, 17:25
deenbe napisał/a: | Tarcze troche wieksze od coltowych |
ale chyba masz na mysli felgi
deenbe napisał/a: | i drazki kierownicze. |
widze ze wsrod BMW rowniez Lemforder "rulez"
Anonymous - 30-11-2009, 17:30
arturro, tak wahacze tez lemforder'a kupilem chociaz sa drozsze;]
co do tarcz to 7cm wieksza srednica niz w colcie 1.6 jak dobrze pamietam (16stki to najmniejsze kola jakie moge wsadzic)
|
|
|