Podkarpackie - X Rocznicowy Spot Podkarpacki - 17 maj 2009r - Łańcut
rosomak1983 - 13-05-2009, 13:55
PIeTroUD napisał/a: | Przydałaby się w razie W (deszczu) jakaś karczma gdzie pomieści nas tylu i obsłuży w jedzenie |
znajdzie sie...
A co do tego parkingu(jakby co) to tak jedziecie z Rzeszowa ulica Piłsudzkiego do końca która przechodzi w Królowej Elżbiety. Skrecacie w lewo jak bedzie widac pomnik i planty. Potem znowu w lewo i jestescie na wjeżdzie na parking koło ulicy Rzeżniczej na której znajduje sie apteka.Na środku placu bedzie zaparkowany biały lancer. Loknijcie na mapke na googlach. Chodzi o plac miedzy ulica Rzeznicza a Królowej Elżbiety.
Plac ten jest widoczny przed skretem z królowej Elżbiety.
lucxxx - 13-05-2009, 14:20
kurcze ale mi smaka z tym zlotem narobiliście.... a mój misiek jeszcze w Germanii stoi i pewnie nie zdąży dojechać do mnie do niedzieli.
rosomak1983 - 13-05-2009, 14:44
Łańcut
Link:
http://maps.google.pl/map...12&z=16&iwloc=A
Werwolf - 13-05-2009, 17:47
A ja się właśnie dowiedziałem, że mam pękniętą uszczelkę pod głowicą (zniknęło mi gdzieś prawie litr oleju, no i dzisiaj przy wymianie znalazłem go w zborniczku płynu chłodzącego). Mechanik zajmnie sięmoim miśkiem dopiero w poniedziałek, więc jak do niedzieli "szlak" go nie trafi i nie będzie bradzo źle to może powoli ale się dowlekę. Jeżeli się nie uda to na następnym spocie się zjawię (no chyba że znowu jakiś psikus mi wytnie samochód).
Pozdrawiam
Werwolf
nezik - 13-05-2009, 18:10
dalismy znac na eclipse.net o tym zlocie, zobaczymy moze ktos jeszcze pojedzie
rosomak1983 - 13-05-2009, 18:46
nez napisał/a: | dalismy znac na eclipse.net z tym zlocie, zobaczymy moze ktos jeszcze pojedzie |
super jakby sie eclipsy zjechały
nezik - 13-05-2009, 19:01
rosomak1983 napisał/a: |
Wysłany: Dzisiaj 18:46
nez napisał/a:
dalismy znac na eclipse.net z tym zlocie, zobaczymy moze ktos jeszcze pojedzie
super jakby sie eclipsy zjechały
ech ciężko te podkarpackie 'eklipsy' na spota zebrać, nie mówiąć juz o aktywności na forum
albo odwrotnie
kuba.es - 13-05-2009, 19:24
nez napisał/a: | dalismy znac na eclipse.net z tym zlocie, zobaczymy moze ktos jeszcze pojedzie |
Byłoby super zobaczyć jakiegoś klipsa, szczególnie że waham się, czy następcą mojej Cari ma być Eclipse czy Toyota Celica, mam nadzieję że będziesz
kielurkk - 13-05-2009, 20:52
kuba.es napisał/a: | szczególnie że waham się, czy następcą mojej Cari ma być Eclipse |
popieram
kuba.es napisał/a: | czy Toyota Celica |
a co to jest ??????????
nie martwcie się pogada jak będzie deszcz zawsze można jechać na Rzeszów na tor kartingowy
nezik - 13-05-2009, 21:52
kuba.es napisał/a: | czy następcą mojej Cari ma być Eclipse czy Toyota Celica |
a nad która generacja celici sie zastanawiasz kolego ?
eclipse jest ogólnie gabarytowo większy od celici, dlatego tez uważam że jest taka mała toyotka to bardziej autko dla kobietki
za to miejsca w środku pewnie podobnie, przynajmniej u mnie w 2gen. jest nie za wiele.
3 i 4 gen o wiele więcej
kuba.es napisał/a: | Byłoby super zobaczyć jakiegoś klipsa |
w tym temaciku http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=108 są foteczki mojego eclipsika(zdrabniamy )
mam nadzieje ze rozwieja ci wszelkie watpliwosci
kuba.es - 13-05-2009, 23:06
nez napisał/a: | a nad która generacja celici sie zastanawiasz kolego ?
eclipse jest ogólnie gabarytowo większy od celici, dlatego tez uważam że jest taka mała toyotka to bardziej autko dla kobietki
|
Biorę pod uwagę Celice VI generacji, nie do końca się zgodzę że to małe autko dla kobietki
Eclipse na pierwszy rzut oka wygląda na mniejszy, tym bardziej chciałbym to sprawdzić na żywo
Celica dysponuje nieco lepszymi osiągami przy mniejszym spalaniu, boję się też o awaryjność eclipsa bo różne rzeczy czytałem
No ale jest on miśkiem i ma super wygląd... dlatego będzie to ciężki wybór
kielurkk napisał/a: | nie martwcie się pogada jak będzie deszcz zawsze można jechać na Rzeszów na tor kartingowy |
To ten tor jest kryty? Byłem przekonany że stoi na wolnym powietrzu i gdy jest zła aura to nie da się jeździć...
nezik - 13-05-2009, 23:08
kuba.es napisał/a: | Eclipse na pierwszy rzut oka wygląda na mniejszy |
malutka jest ta celica eclipse optycznie wydaje sie bardziej masywny
ciekawe jak jest w srodku z wygospodarowaniem przestrzeni
moim zdaniem i tak eclipse > celica
kuba.es - 13-05-2009, 23:14
nez napisał/a: | malutka jest ta celica eclipse optycznie wydaje sie bardziej masywny
ciekawe jak jest w srodku z wygospodarowaniem przestrzeni
moim zdaniem i tak eclipse > celica |
Nie jestem w 100% pewny jak jest w eclipse ale celicą jeździłem i oglądałem. Jak na auto sportowe nie jest tak źle i jest całkiem przystępna do jazdy na co dzień. Bardzo mi zależy na oględzinach Eclipse właśnie po to, by mieć możliwość obiektywnego porównania.
Pozdrawiam i liczę że pogadamy o tym też na żywo
nezik - 13-05-2009, 23:24
Tak oczywiśce, że pogadamy ja juz sie napaliłem na zlot i napewno przyjade.
Jeżeli chodzi o eclipse to ja zawsz ebede proponował turbo, bo spalanie praktycznie to samo a osiągi o wiele lepsze
gulgulq - 14-05-2009, 07:00
lucxxx napisał/a: | kurcze ale mi smaka z tym zlotem narobiliście.... a mój misiek jeszcze w Germanii stoi i pewnie nie zdąży dojechać do mnie do niedzieli. |
zawsze mozesz podjechać czym chcesz - wystarczą chęci
poszło info również na Mitsubishi Klub Polska
a Monia - dzięki za Coltomaniaków
|
|
|