To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Kontrola drogowa i jej skutki

Hubeeert - 28-07-2006, 14:45

Dlatego pisałem o tym że Policaje nie mogą walić na oslep. A ten nie myslał ewidentnie tylko strzelał. A gdzie pozostałe 8 kul?
Może zginąłby ktoś jeszcze gdyby nie przypadek? I jakby się wtedy tłumaczyła Policja - tak jak Komisarz Ryba?
"I na przyszłośc niech mi Pan nie wchodzi na linię ognia :x "

Przepraszam że żyję...

Hubeeert - 28-07-2006, 14:47

Krzyzak napisał/a:
Ja myślę, że gość chciał glinom zagrać na nosie, bo nie spodziwał się, że oni zaczną strzelać. Ile razy widziałem pobłażanie, bo: "i tak go nie dogonimy".

Co do ilości strzałów i trafień - Gumas - strzelałeś kiedyś? Jeśli tak, to z jakiej broni? - wiesz, że podstawowy P64 to gówienko, które jest niecelne już od 5 metrów wzwyż? Fakt, że mają teraz inne i niektórzy nawet lepsze gnaty, ale one też cienko trafiają - szczególnie, gdy NIE strzela się do nieruchomej tarczy umieszczonej na bezwietrznej strzelnicy.

P64 ma magazynek na 6 nabojów - jak zdążył przeładować to jest jak Clint Eastwood albo Ricks z Zabójczej Broni

Krzyzak - 28-07-2006, 15:00

Hubeeert napisał/a:
P64 ma magazynek na 6 nabojów - jak zdążył przeładować to jest jak Clint Eastwood albo Ricks z Zabójczej Broni

racja - może miał Glocka
ew. widziałem wersje z długim magazynkiem na 14 nabojów - lepiej się wtedy w ręce trzyma

Anonymous - 28-07-2006, 15:02

Krzyzak napisał/a:

Co do ilości strzałów i trafień - Gumas - strzelałeś kiedyś? Jeśli tak, to z jakiej broni? .

ze wszystkiego co ma na wyp.antyterorka-broń krótka,półałtomatyczna po to coś na te fajne czerwone pastylki - na słonia-to amerykańskie jak Arnold 8)

to chiński-taki pistolet-rewelacja :mrgreen: głowa i klatka z 30 metrów-a nosze okulary

ale najlepsze to to coś co strzela serjami po 5 czy po 3 naboje ma kolbe taka metalowa-moja zonka z tego czegoś władowała wszystko w goscia cały magazyn-jak mówił znajomy-TO Samo Celuje :mrgreen:

i mówie jeszcze raz w miescie o 10 rano 10 strzałów-to debilek nie człowiek

Anonymous - 28-07-2006, 15:54

a znacie taki kawalek:" policja i złodzieje to jedna banda" no i wsio w tym temacie :P
Hubeeert - 28-07-2006, 16:00

gumas_72 napisał/a:
ale najlepsze to to coś co strzela serjami po 5 czy po 3 naboje ma kolbe taka metalowa-moja zonka z tego czegoś władowała wszystko w goscia cały magazyn-jak mówił znajomy-TO Samo Celuje

Heckler&Koch ?

Cudo

luk_szc - 28-07-2006, 16:01

Uaktualnienie - postrzał zabił tego klienta (po sekcji) uszkodził rdzeń kręgowy .
Krzyzak - 28-07-2006, 16:03

Nie mam złudzeń - policja wykonała dobrą robotę:
http://wiadomosci.wp.pl/w...=1154095300.189

jeśli wszystko, co napisano, to tzw. cała prawda :)

Hubeeert - 28-07-2006, 16:03

:shock: :evil:
Polski "Brudny Harry"

Krzyżak przypominam że jest cała prawda, tyż prawda i gówno prawda a motocyklista nie żyje i bronić się już nie może...

Anonymous - 28-07-2006, 16:05

Hubeeert napisał/a:
gumas_72 napisał/a:
ale najlepsze to to coś co strzela serjami po 5 czy po 3 naboje ma kolbe taka metalowa-moja zonka z tego czegoś władowała wszystko w goscia cały magazyn-jak mówił znajomy-TO Samo Celuje

Heckler&Koch ?

Cudo

miodzio godzinke z tego napierdzielałem-bez kitu prawie 0 odrzut i celność rewelacja :mrgreen: stwierdziłem że dobrze że u nas nie ma pozwolenia na broń :evil:

Anonymous - 28-07-2006, 16:22

gumas_72 napisał/a:
sory ale pies sie nie popisał - 2 celne strzały po goleniach wystarczą nie mówiac o rekach-on oddał 10 jak by do słonia stzrelał-KRETYN
:mrgreen:

Nie no jasne, bo każdy polski policjant jest snajperem z Delty i strzelić w ręcy czy nogi do gościa oddalająceg się na motorze z dużą prędkością to żaden problem. No i jak już wspomnieliście z broni która jest niecelna już po 5 metrach.

gumas_27 napisał/a:
ponoć *cenzura* odskoczył to w czym jest problem :shock:

W tym jest problem, że może gdyby gnoja nie ubił to wpadł by na przystanek pełny ludzi. Bo przecież nie miał dużego doświadczenia w jeździe na motorze. Właśnie robił prawko.
I co wtedy by było Gumas? Krzyczał byś, że gdzie wtedy była policja że dopóściła do czegoś takiego w biały dzień.

Hubeeert - 28-07-2006, 16:24

Dyskusja zamienia się w pyskówkę.

zastanawiam się własnie czy by jej nie zakończyć.

Co o tym sądzicie?

roch_27 - 28-07-2006, 16:30

Zakończyć :D już wiadomo co i jak - reszta w rękach wymiaru sprawiedliwości
JCH - 28-07-2006, 16:48

Piepszycie o dupie Marynie zamiast o sprawie.
Hubert zamykaj temat - kto się miał wypowiedzieć się wypowiedział.

Hubeeert - 28-07-2006, 16:53

OK - jakby ktos chciał coś dodac - kontakt ze mną na PW wtedy otworzę.