To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę Kupić Space Stara - Jeśli nie SPACE STAR to co?

drtymf - 01-06-2011, 08:32

No i jeszcze podstawowa sprawa - łatwiej dostać MSS w lepszym stanie niż Astra z podobnego rocznika i druga - MSS ma zdecydowanie lepsze blachy.
szkuba - 01-06-2011, 20:07

irekmiecz napisał/a:
na krótkich odcinkach żona siadała pomiędzy dwa foteliki z tyłu
W sumie to nam też się nam ten patent udawał do momentu kiedy używaliśmy fotelików 9-18 i 15-36kg w tej chwili kiedy są dwa foteliki 15-36kg jest między nimi 28cm miejsca na poziomie siedzisk i 22cm na wysokości oparć. Nie twierdzę że Space Star to złe auto, wręcz przeciwnie ale dla rodziny 2+3 używanie może byc bardzo dużym wyrzeczeniem. Wspominane wcześniej auta typu scenic czy multipla lub nawet kangoo mają możliwość swobodnego posadowienia 3 fotelików i nie są też drogie. Dziś też mierzyłem odstęp między fotelikami w starym scenic-u jest ponad 50cm. Osobiście tego typu auta mi się nie podobają i w wiele mówi się o ich trwałości (lub jej braku), ale co dla ciebie Amberline, będzie priorytetem musisz zdecydować samodzielnie i raczej na spokojnie :lol: powodzenia :!: Aha jest jeszcze Nissan Almera tino która ma siedzeń od Scenic-a i jest pochodzenia japońskiego
irekmiecz - 08-07-2011, 22:19

Ciekawe porównanie dla kogoś kto teraz lub w niedalekiej przyszłości będzie tak jak ja do niedawna szukał następcy dla poczciwego SPACE STAR-a
http://motogazeta.mojeaut...k,a,192105.html
Od siebie dodam że w ubiegłym roku niemalże zaraz jak tylko była taka możliwość zaliczyliśmy krótką jazdę testową nową Merivą 1.4/120KM. Najkrócej rzecz ujmując za te pieniądze woleliśmy zostać przy naszym "misiu". Jedyne co według nas jest godne polecenia to tylne drzwi otwierane w odmienną stronę, to jest wygodny patent.