To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Łódzkie - Beskidy 2009 - kto jedzie?

jacek11 - 25-08-2009, 22:58

Ja na sto procent jadę na Zawiercie.Jeśli ktoś ma ochotę też jechać tą drogą,to PW.
Anonymous - 26-08-2009, 07:37

Tomek.....słyszałem.....Kolega AMRÓWCZYŃSKI w ostatniej chwili się zdecydował jedzie z żoną i dziećmi. (łącznie 4 os) z tym że jedzie już w czwartek......ale do piątku jakoś damy radę.
Anonymous - 26-08-2009, 14:39

Ja też chętny na nocleg. Tylko jeszcze nie wiem czy sam czy z żoną.
Maretzky85 - 26-08-2009, 16:11

O której ekipa czwartkowa wyrusza ? Być może z Koszmarkiem byśmy ruszyli w czwartek i byśmy do Was dołączyli jakoś w okolicach Piotrkowa jeśli będziecie tamtędy jechać :)
Niech ktoś da znać albo się określi dokładniej co i jak :)

yaro1976 - 26-08-2009, 19:00

kamil73-73 napisał/a:
Co z tą godz? może jednak 7.30 zbiórka ,a o 8.00 odjazd.Pomyślcie wystarczy że ktoś z jakichś powodów się spóżni i wyjedziemy o 9.dodatkowo utrudnienia na drodze itd

wg mnie OK, ja i tak będę o ok 7:30, i jak wcześniej było pisane o 8 punkt wyjazd, kogo nie ma ten niech gania resztę po trasie, a nie wydaje mi się żeby wszystkim udało się dotrzeć punktualnie,

WYJAZD SPOD CARREFOUR PUNKTUALNIE O 8:00!!!! BEZ WYJĄTKÓW

wszystkim pasuje?

Anonymous - 26-08-2009, 19:11

Maretzky85, wyjazd ok 8 w czwartek a jak bedziemy jechac to jeszcze nie wiadomo pewnie czestochowa idt.
misiek-misiek - 26-08-2009, 19:36

Maretzky85 jeśli łodziaki ruszą o ósmej to w piotrkowie będą gdzieś 20 minut po. Jak będziecie wcześniej to zjedźcie do mc donalda za piotrkowem i czekajcie (CB kanał 30 lub 19) lub ciśnijcie dalej i za radomskiem ze 30km, ze 7km przed częstochową będzie stał samolot pasażerski po lewej. Ja tam będę czekał na bank gdzieś w okolicy. Zależy którędy większość będzie chciała jechać, Jak przez Cz-wę i stać w korkach to zaraz za samolotem na DK1 po prawej jest parking z wulkanizacją, jak się zdecydują jechać przyjemniejszą i o wiele spokojniejszą drogą to przy samolocie trzeba będzie skręcić w lewo na Rudniki (chyba) i zaraz za skrzyżowaniem będę stał (ciemno zielony space star) Jakby co wołać za Kruszyną na CB misiek-misiek ew. 508140286.

CZEKAM NA DECYZJĘ WIĘKSZOŚCI :!: :!: :!: PISAĆ

Anonymous - 26-08-2009, 19:38

misiek-misiek napisał/a:
CZEKAM NA DECYZJĘ WIĘKSZOŚCI :!: :!: :!: PISAĆ

OMIJAMY.
Morfi i reszta będą na nas czekać i mam im dać znać jak do dąbrowy dojedziemy, a zgodnie z tym co napisałeś wcześniej to tam wskoczymy z powrotem na jedynkę.....

Ruszamy najpóźniej o 8:00. Zbiórkę mamy w Kruszowie na stacji LOTOS o 7:30 na trasie DK1 po lewej jadąc od Łodzi.

Telefon do mnie:
691-60-60-77
Lub CB kanał 19 lub 30 i krzyczysz Forest.

BTW....Jak mój nowy awatarek?

Morfi - 26-08-2009, 19:42

Prawdopodobnie sam bede czekał :) jak bede juz na stacji bliska w tychach to zadzwonie do ciebie Forest (mam duzo min nie wykorzystanych :P )
Anonymous - 26-08-2009, 19:45

jogurt pisał, że ty dołączysz wcześniej oni gdzieś dalej...
ok.ja też zadzwonię jak będziemy w Dąbrowie Górniczej.....

misiek-misiek - 26-08-2009, 20:38

no avatar po byku, od razu widać rękę profesjonalisty :badgrin: :P

No to ja czekam przy samolocie. Dajecie na światłach w lewo i parkujecie koło samego samolotu na drodze na Rudniki, będę czekał.

Samolot jest kawałek za Kruszyną, nie wiem czy go widać z daleka od strony Radomska bo jechałem tamtędy dawno temu. W każdym bądź razie będzie skrzyżowanie z ograniczeniem chyba do 70 i ze światłami. Chyba pierwsze światła za skrzyżowaniem z DK42 w Radomsku. Powinien być kierunek na Rudniki (może cementownię, lotnisko Rudniki lub Mstów) a w prawo na Mykanów (lub Kokawę, Kamyk). No w każdym bądź razie będę was wypatrywał moim "sokolim" wzrokiem :mrgreen: i jakby co to się będę darł wniebogłosy :twisted:

Do jutra!

Anonymous - 26-08-2009, 21:19

Do Jutra. Maretzky ja od 6:00 nie śpię i możesz spokojnie dzwonić.
vendetta - 26-08-2009, 22:07

yaro1976 napisał/a:
WYJAZD SPOD CARREFOUR PUNKTUALNIE O 8:00!!!! BEZ WYJĄTKÓW
wszystkim pasuje?

Dla mnie OK

kamil73-73 - 26-08-2009, 22:39

Co do jazdy przez Częwe rozmawiałem z kolesiem który pogania często tirem,aktualnie wszystko potwierdził .Mówi że stracimy 1 max 3 godz-w skrajnym wypadku w g-ch szczytu.Co do obiazdu przez wioski itp drogi dziurawe,wąskie i nierówne, nie polecał.Srednia prędkość przejazdu bokiem może wyjść około 60km i główną tak samo wliczając korki, także trzeba się zastanowić .Nawet jeżeli zdecydujemy się na obiazd to na przodku musi jechac ktoś kto zna dobrze drogę bo jak będziemy się zastanawiać przed każdą krzyżówką to stracimy mnóstwo czasu .
Tomasz82 - 27-08-2009, 09:46

Witam.

Możliwe że z grupą z warszawy się spotkamy po trasie bo oni wyjedzają o 7 z Wolicy.

To w Piotrkowie będę o 8.30 :mrgreen: może połączymy siły razem pewnie kolumna się rozerwie trochę ale wszyscy razem będziemy jechali a co do objazdu to zdaje się miejscowym :mrgreen: