Łódzkie - Cykliczne Spotkania Grupy Łódzkiej
Anonymous - 06-09-2009, 15:54
pamar napisał/a: | dzisiaj jest |
06,09,09
pamar napisał/a: | czy to było wczoraj? |
Tak.....ale
pamar napisał/a: | Ja mam takie jedno malutkie pytanko |
Ale dałeś 2 pytania, więc jest to dodatkowo płatne 5.50 Yen
A co wybierałeś się?
pamar - 06-09-2009, 16:01
A co będą poprawiny? jak tak to przyjedż po mnie
sauber5 - 27-09-2009, 10:54
3 października jest organizowane spotkanie???
misiek-misiek - 27-09-2009, 21:11
według pierwotnego rozkładu jazdy tak, ale jak to się potoczy to nie wiem.... trza męczyć Foresta (on to napisał )
Poza tym mam jego linkę i podkładkę
Anonymous - 29-09-2009, 15:13
Ano Foreścik, chodzi jak błędna owca.....Nie mobilny, i spłukany.....więc nawet nie mam jak się ruszyć, co by się rozejrzeć za lokalem. Do tego wszystkiego mam anginę. Jak się wyleczę to na pewno będzie spotkanie. Ale żeby nie zmuszać was do czekania do ostatniej chwili, jestem zmuszony ten jeden termin sobie odpuścić.
Przykro mi, ale ostatnio mam wszystko pod górkę.
sauber5 - 29-09-2009, 19:04
szkoda, ale skoro się nie da to nie, poza tym chyba w sobotę pogoda by nie dopisała. Możne 31 października uda się coś zorganizować, chociaż teraz tak sobie myślę, że tez termin nie bardzo, bo dzień później jest Wszystkich Świętych i niektórzy sobotę będą mieli zajęta.... Pzdr
A - 01-10-2009, 02:42
Witam, tak trochę ot... ale karte klubową warto odebrać przy okazji spotkania a nie jakoś po kryjomu z ręki do ręki... Raddex napisał, że moja partia będzie produkowana we wrześniu, czy już coś wiadomo kiedy, gdzie i do kogo będzie można zgłosić?
misiek-misiek - 01-10-2009, 10:14
A napisał/a: | gdzie i do kogo będzie można zgłosić? |
Jeżeli już OT to ci napiszę że do choopera po karty
Ja to napiszę w ten sposób aproposik spotu. Czy wy jesteście z cukru? Pogoda wam potrzebna? Ja robiłem grilla w środku lutego o 22:00 przy temperaturze -16 stopni To była imprezka
Wiem, że powinienem ja coś zorganizować (tak mi sumienie podpowiada) ale ostatnio jestem trochę zajęty i nie mam czasu pojeździć i popytać o jakieś rezerwacje w moim rejonie. Nie ma tam w Łodzi kogoś kto mógłby jakoś, gdzieś po drodze wstąpić i się zapytać czy można? Proszę was bardzo bo minął miesiąc z hakiem od zlotu i tęsknić zacząłem
No i tak prosto z mostu napiszę, że jakichś głupot pogadać mi się zachciało a po zlocie się przekonałem, że MM są do tego idealni i zabawa była przednia
Chooper - 01-10-2009, 20:22
10.10 zbliża się wielkimi krokami. Ja jestem bardzo za "Czarnym stawem" k. Aleksandrowa, tam gdzie Kamil polecał
Co do kart, to nic nie dostałem we wrześniu.
pamar - 01-10-2009, 20:37
A ja jestem za Sereczynem, wiem, że były jakieś problemy co do rezerwacji ale tam jest fajny taras na wodzie i.......może jednak rybka
A jak Andrzej nie ma możliwości podjechać, to ja będę w sobotę u teściów w P-cach to pogadam na temat grila albo może ognicho co myślicie?
A może na jakimś zalewie, WIELKIE ognicho zrobimy?
Mi - 01-10-2009, 20:57
Ja również jestem za Czarnym Stawem, mają pyszne i niedrogie jedzenie.
sauber5 - 02-10-2009, 14:06
a może nad Zalewem Sulejowskim jakieś ognisko???
Jeśli nie to jestem za Czarnym Stawem.
Chooper - 02-10-2009, 17:43
pamar napisał/a: | albo może ognicho co myślicie?
A może na jakimś zalewie, WIELKIE ognicho zrobimy? |
jak 2 tyg temu proponowałem ognisko, to była ogólna cisza, a teraz jak się pogoda skiepściła i zimno, to Wam się ogniska zachciewa. Nomen omen, ja tam kiełbaske przysmażyć mogę w każdych warunkach. Jednakże ja SUCHEGO drewna już po ostatnich deszczowych dniach NIE MAM, a jeżeli gdzieś dalej ma ono byc, to trzeba tam jakiś opał zatargać. Więc jakaś zbiórka $ na opał, albo ktoś targa przyczepę z drewienkiem
maly124 - 03-10-2009, 12:35
może być czarny staw postaram się być
junior81 - 03-10-2009, 17:27
Mnie też czarny staw odpowiada
|
|
|