Nasze Miśki - Legnum VR4 Krisa
rosomak1983 - 08-11-2009, 16:35
Moim zdaniem wrzucic fajne fele i jakis inny zderzak z przodu. Malowanie to moim zdaniem przekombinowanie... Panowie to legnum tu ciezko cokolwiek ulepszyć !!!
nabassu - 08-11-2009, 17:11
zrobilem malowanie racing / jdm
costa brawa - 08-11-2009, 17:53
legnum super !!- nie ma co za bardzo kombinowac
jak dla mnie to sciagnac naklejki , czarne szybki i tyle a i wymienil bym progi na inne - zderzaki ok ale te progi jakos nie pasuja mi - oczywiscie to moje zdanie
ps
a co to jest to okragle biale na prawym tylnim blotniku ??
Cezar - 08-11-2009, 18:09
costa brawa napisał/a: | a co to jest to okragle biale na prawym tylnim blotniku ?? |
Chyba wlew LPG?
jkrzysztof80 - 08-11-2009, 19:51
robertdg, jeszcze się zastanawiam między 19 a 18. A opony w UK dostane bez problemu więc nie martw się.
nabassu napisał/a: | ja nie chce blotnikow ze skrzelami, tylko skrzela na masce po jej bokach, przy blotnikach. centralnie nad kielichem wypadnie | sory nabassu, źle cię zrozumiałem
rosomak1983, wrzuciłem fotkę zderzaka takiego jaki mi się podoba ale jak narazie nie udało mi się go znaleźć
costa brawa, naklejki to dopiero założyłem ale każdy ma swój gust a progi narazie zostawię mi pasują jak narazie to w Polsce tylko miałem problemy na drogach gruntowych
Cezar napisał/a: | costa brawa napisał/a: | a co to jest to okragle biale na prawym tylnim blotniku ?? |
Chyba wlew LPG? |
Chłopaki to N2O
nabassu - 08-11-2009, 19:55
ja to chce jakis lip pod zderzak.
a legiego bym zostawil bialego z czarnymi szybami tez
ale jak chlopak chce, to projektuje.
grunt ze wsi nie robi, typu skrecane progi, wielkie skrzydla itd.
moj bedzie ladniutki :> uehehe, ale to na wiosne
costa brawa - 08-11-2009, 22:34
hehe no to przesadziles nie dalo rady gdzie indziej tego wmontowac ? ale za to praktycznie hehe
jkrzysztof80 - 09-11-2009, 10:56
costa brawa napisał/a: | hehe no to przesadziles nie dalo rady gdzie indziej tego wmontowac ? ale za to praktycznie hehe |
A gdzie byś polecał?
nabassu - 09-11-2009, 11:37
pod klapka paliwa
jkrzysztof80 - 09-11-2009, 11:49
nabassu napisał/a: | pod klapka paliwa |
Pod klapką raczej nie da rady
nad klapką chcę rzucić coś takiego http://cgi.ebay.com/ebaym...sQ5fAccessories
a na dole tylnych drzwi takie coś http://cgi.ebay.com/ebaym...sQ5fAccessories lub VR4 albo oba
i z tyłu http://cgi.ebay.co.uk/Twi...=item3ca6dea599
Krzys - 09-11-2009, 17:48
znalazłem Ci fele fajna: felgi
a nad 19" sie powaznie zastanów,ja mam i troszke obcieraja
costa brawa - 09-11-2009, 19:12
jkrzysztof80, przy twoich dokladkach to duzo lepiej by bylo wlew wsadzic obok tej czerwonej lampki co masz przy zderzaku czy co to jest - ale to juz twoja decyzja byla i zrobiles jak chciales
Krzys, zarabista felga cos takiego wlasnie bym chcial do swojego
jkrzysztof80 - 09-11-2009, 23:38
Krzys, właśnie takiej potrzebuje tylko węższej ok 8 a 9,5 będzie wystawała zbytnio co wiąże się z poszerzaniem nadkoli , wiem bo swinks ma chyba 8,5 z tego co pamiętam i wystają mu troszkę
costa brawa, prawde mówiąc to chciałem pod klapką przy wlewie paliwa ale koleś powiedział że ludzie przyjeżdzają żeby im zmienić bo łamią się końcówki a obok światła nie chciałem bo uszkodziłem już tą lampę 2 razy więc z wlewem było by podobnie, więc zrobił w miejscu gdzie wszyscy angole robią co mi też nie podoba się zbytnio
jkrzysztof80 - 11-11-2009, 13:05
Usunąłem problem z "boost control solenoid" nie wiem jak dokładnie jest po polsku chyba czujnik doładowania czy coś w tym rodzaju, na fotce zaznaczyłem problem w jednej części złamana rurka a w drugiej złamana regulacja
Troszkę ciężkie dojście
wymienione na używkę
nie mam fotki drugiej części.
W każdym bądź razie problem znikł
robertdg - 11-11-2009, 19:23
jkrzysztof80 napisał/a: | boost control solenoid |
masz racje dobra dedukcja, jest to czujnik cisnienia doladowania
|
|
|