To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - SKRADZIONO COLTA GDAŃSK!

Zajc3w - 27-07-2009, 18:34

michalcjo napisał/a:
Witaj bardzo żałuje twojej straty, ale z tego co wiem to bardzo ciężko jest odpalić takiego colta. Propnuję przemysleć gdzie to auto bywalo ostatnio (serwisy warsztaty czy tez punkty dorabiania kluczy) poprostu ktos musial skopiowac kluczyk, tak mi sie wydaje. Moze to pomoze w poszukiwaniach. Znam to uczucie kiedy rano zakladasz ze auto stoi a tu ... Pozdrawiam

A po co odpalać?? - laweta i nawet szyby tłuc nie muszą :(

Też będę się rozglądał.

piwkotom - 27-07-2009, 18:34

przykra sprawa :/
szkoda ze wczesniej nie wiedzialem :( widzialem dzisiaj takiego CJ-ocika na obwodowej, bym wiedzial to bym sie przyjrzal :/
no nic.... mam oczy i uszy otwarte jakby co

powodzenia

Piter.v8 - 27-07-2009, 18:40

Gorzów na posterunku troche latam po Polsce to się porozglądam.Jedna proźba daj nr vin nic Tobie nie zaszkodzi a jak by co to pomoże w rozpoznaniu a całego nr złodziejaszki nie likwidują albo nawet wogóle nie ruszają.
zealota - 27-07-2009, 18:44

współczuję straty auta. :? Blachy zapamiętane w trakcie jazdy po Wrocławiu, będę się pilnie rozglądał, a za tydzień na giełdzie w Lubinie. A nóż - widelec.
czuczo78 - 27-07-2009, 19:09

Zobacze na giełdzie w Gliwicach. To drugi koniec Polski ale wszystko możliwe. Jak znasz nr. silnika to też podaj na Policji. Co prawda nr. silnika nie jest obowiązkowy ale mało kto wie, że czasem zatrzymują samochody które przewożą części lub kontrolują dziuple i sprawdzają też silniki po nr. czy nie są przypadkiem trefne. Jak nie podasz to dupa blada chłop pokaże jakąś fakture że go kupił i na tym się kończy. Jak się trafi to niestety autka w całości nie odzyskasz ale przynajmniej odpowiedzą za paserstwo lub nawet kradzież. Poza tym może przynajmniej ktoś inny zyska na tym bo może akurat Jego auto było "następne w kolejce".
pryMASS - 27-07-2009, 19:14

NBA - charakterystyczne blachy. zobaczymy czy zlodziej bedzie wygladal jak M.Jordan :)

trasa KRK-wawa pod stalym nadzorem

Anonymous - 27-07-2009, 19:21

podaje jeszcze raz numer VIN : JMBMNCJ1ATU033135

samochód na 100% nie został odholowany bo stał na parkingu jak 10 innych samochodów

biednemu studentowi zawsze wiatr w oczy ; (

ArC - 27-07-2009, 19:28

Gdańsk Wrzeszcz, Oliwa, i Osowa , od teraz bedą pod kontrolą... Mam nadzieje ze sie znajdzie... Oczy szeroko otwarte
marrok - 27-07-2009, 19:44

Przykra sprawa,
Suwałki przyłączają się do poszukiwań
Powodzenia

metzger - 27-07-2009, 20:03

Kurde i to prawie spod mojego bloku :( ... przykro mi, będę miał oczy szeroko otwarte
Anonymous - 27-07-2009, 21:02

mnap86 napisał/a:
Na pewno nie jest w stanie go ukrasc ktos kto nie mial z nimi do tej pory stycznosci ani doswiadczen bo tzreba wiedziec gdzie co sie znajduje i co i jak zrobic.

Kolego olej pod kola i na lawete. Przy tym nie trzeba wiedziec gdzie co sie znajduje.

Qbatcz - 27-07-2009, 21:07

Tczew i okolice będzie się rozglądał!!

Trzymam kciuki!!

gogo24 - 27-07-2009, 21:07

Model, nr i kolor zapamiętane. Grudziądz tez bedzie sie rozglądał
jkrzysztof80 - 27-07-2009, 21:26

Dam znać znajomym w Borach Tucholskich, mam nadzieję że się znajdzie pozdrawiam
Anonymous - 27-07-2009, 21:50

Będę się rozgladał w Lęborku, nawet strzelę fotkę, jak będzie :)