To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[92-96]Colt CA0 - [CAxA] Elementy nadwozia z laminatu

Anonymous - 16-10-2009, 23:36

W piątek mogę wysłać pierwszą sztukę...komu???
Anonymous - 17-10-2009, 16:00

Ja będę miał garaż za 2tyg i najlepiej bym wtedy ją przygarnął, jeśli to nie problem oczywiście?
K4G3 - 19-10-2009, 17:12

Ja by prosił maskę jak już się pojawią następne bo rozumiem że tą już zarezerwował sobie COLTER80
swoją po 30 października chętnie przygarnę dane do przelewu itp poproszę na priv.

P.S. zważył ktoś ta maskę?

Anonymous - 21-10-2009, 08:18

Spoko tą możesz przygarnąć sobie, przecież za 2 tygodnie będzie następna dla mnie.
ZetU - 29-10-2009, 00:50

Witam, mam pytanko czysto teoretyczne (na listę w chwili obecnej się nie wpisuję) jak wygląda później sytuacja przymocowania takiej maski w samochodzie? Czy można ja przytwierdzić do oryginalnych zawiasów, czy jest inne rozwiązanie typu 4 zapinek i zdejmowaniu całej maski? Przeczytałem cały ten temat i nie zalazłem takiej informacji chyba ze coś mi umknęło. Bo to najbardziej mnie ciekawi po za sama maską oczywiście.

ps. jestem nowy na forum wiec wypadało by się przedstawić chyba że jest na to jakiś inny temat wiec proszę o odesłanie, co by nie zaśmiecać wątku. W niedługim czasie postaram się wrzucić jakieś zdjęcia mojego Colcisza chociaz narazie nie mam czym sie chwalic ;)

Anonymous - 29-10-2009, 15:31

Tak, mocowania jak ORI lub spinki jak kto woli. Właśnie dziś robimy hurtem zamki oczywiście wszystko z kwasówki :wink:

[ Dodano: 30-10-2009, 16:14 ]
K4G3 wysłana. Stein i Arek - odłożone(czarne)
Jeszcze trzy leżą gotowe do wysłania.
Proszę o przesłanie wszystkich adresów do wysyłki.

convertops - 02-11-2009, 14:09

Też bym taka chciał Tylko że teraz jak by to oględnie powiedzieć nie śmierdzę taka sumą.

Moje pytanie to czy mógł bym zamówić taką maskę w grudniu? W sensie uiścić opłatę w grudniu i oczywiście wtedy ją odebrać :wink: . Proszę o odpowiedź bo nie chce się dopisywać do listy i nie móc dotrzymać później słowa.

Interesowała by mnie sztuka w kolorze czarnym, mocowaniami zawiasów jak w serii i zamknięciem seryjnym.

Pozdro i świetny pomysł z tymi maskami. Trafione w dziesiątkę!

PS. A nie myśleliście nad czymś w stylu reperaturek tylnych nadkoli? Nie żeby mi potrzeba było, ale z tym jest ogromny problem jak zapewne wielu właścicieli CA0 wie.

Anonymous - 02-11-2009, 14:16

No problem, forma jest, kiedy chcesz wtedy będzie. Reperaturki - odpuszczamy - problemem jest trwałe połączenie laminatu z blachą.
convertops - 02-11-2009, 14:19

Super! Dzięki za szybka odpowiedz! Na pewno się zgłoszę :lol:

I jszcze jedno pytanie, bo nie znam się na laminatach :oops: Trzeba ja koniecznie malować czy jest zrobiona na "gotowo"?

NYSAN - 02-11-2009, 19:03

Czy maska jest na gotowo zależy od tego do czego ma służyć , jak do sportu można nie malować i śmigać a jak zależy na profi wyglądzie to trza umalować gdyż nasze maski są "wykończone" żelkotem i nie sądzę abyśmy trafili każdemu w odcień koloru wozu.
Dla mnie osbiście najlepszą alternatywą jest oklejenie jej folią , najtańsza i najszybsza metoda no i można sobie jakieś fajne malowidło wymyśleć :wink:

pawela - 02-11-2009, 19:09

NYSAN napisał/a:
dla mnie najlepszą alternatywą jest oklejenie jej folią , najtańsza i najszybsza metoda no i można sobie jakieś fajne malowidło wymyśleć

Nysan, a macie kogoś sprawdzonego? Kiedy chciałem u siebie czarną maskę to myślałem o folii, ale znajomy który na codzień okleja firmówki rzucił mi 200zł, 'jak dla mnie'...

NYSAN - 02-11-2009, 19:15

Uderz do Autor'a , zamawiał ostatnio na moją maskę ale jeszcze nie zrobiły
erich87 - 03-11-2009, 00:01

wrzuci ktoś foto jak to się prezentuje na aucie ? najlepiej w formie nie malowanej. albo chociaż samej maski.
K4G3 - 03-11-2009, 14:56

Witam właśnie odebrałem :) maska cało pomimo śladów biegania po paczce.. ;)

a maska jak maska czarna foty poniżej

Anonymous - 03-11-2009, 15:25

może być?założ na auto