To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Gadzety - KALENDARZE KLUBOWE 2010 - format plakatowy

Hubeeert - 17-10-2009, 20:45

Kordek myślę, że nie ma osoby która nie rozumiałaby, że masz ograniczoną ilość sił i nawet jak się coś przedłuży to nie ucieknie. Ja też się piszę na kalendarz ;-)
axel34 - 17-10-2009, 23:50

Witam wszystkich ! Witaj Kordi ! kalendarze są extra,gratulacje.Za 10 dni wypla ,napewno sie zgłosze.jestem pełen podziwu i napawa mnie duma z przynaleznosci do Mitsumaniakow.
DJwiewiórka - 18-10-2009, 19:14

brałabym 6 offsetowych, jeśli by się uzbierała potrzebna ilość :) będę miała na podarunki :)
jeśli się nie uzbiera - włącznie ze mną - to wtedy wybiorę jakieś 3szt. w solwencie :)

Gratki Kordian i trzymaj się cieplutko :)

tomusn - 18-10-2009, 21:33

DJwiewiórka,
kordiank2 napisał/a:
Witaj wiaro mitsumaniacza - dobre wieści, jeśli chodzi o kalendarze - drukarze postanowili zaangażować się w sprawę i strzaskają offsetem 500szt. po kosztach

także będą

anyaG24 - 18-10-2009, 23:00

Jaaaa jestem chętna <lol> :) Wzięłabym dwie sztuki :)
Sylwan - 19-10-2009, 00:24

Jak dla mnie bomba...
Poproszę szary - club. ;)

machet - 21-10-2009, 10:03

Jak dla mnie to wszystkie są ekstra :mrgreen: . Ale poproszę CLUB
kordiank2 - 21-10-2009, 21:02

próbuję ogarnąć wpłaty, adresy i co się komu należy ...i mam trochę z tym problemu, bo niestety nie wszyscy wpisali - w tytule przelewu - rodzaje i ilości zamawianych kalendarzy. :roll:
Siedzę teraz i porównuję maile & przelewy... Mam więc gorącą prośbę na przyszłość: umieszczajcie, kochani, ilości i rodzaje w tytule przelewu wg poniższego wzoru:

pomoc dla mitsumaniaka, 4speed, 2offroad, oldschool, 12club

:lol: pozdrówki and ukłony :lol:

halbog - 21-10-2009, 21:21

Kordek, no cóż mogę napisać... Jeśli możemy Ci jakoś pomóć "ogarnąć" te zamówienia z przelewami, to np. daj na priva te mejle i przelewy, to postaram się zrobić Ci zestawienie, żebyś się łatwiej połapał. Na usprawiedliwienie napiszę, że to przez to cholerne tempo życia :mrgreen:
Pozdrawiam
Bogdan

piomic - 21-10-2009, 22:48

kordiank2 napisał/a:
Aż się wybrałem do banku sprawdzić. Jeśli bez cyferki znaczy jedna sztuka to dobrze podpisałem.
kordiank2 - 21-10-2009, 23:35

piomic napisał/a:
kordiank2 napisał/a:
Aż się wybrałem do banku sprawdzić. Jeśli bez cyferki znaczy jedna sztuka to dobrze podpisałem.

tak, zgadza się... ale nie zrozumcie mnie źle, jakoś przebrnę przez to co już jest, chodzi o to, żeby na przyszłość już było mniej chaosu, w końcu to krótkie nieskomplikowane info...

Anonymous - 28-10-2009, 08:34

Kordian kalendarze bomba!!! Wszystkie razem i każdy jeden z osobna!!!
Wielki szacunek dla Ciebie za podejście do sprawy i inicjatywę pomimo choroby... :)

Widzę, że nikt tutaj z Ekipy Częstochowskiej nie zajrzał, więc za tydzień w czwartek przedstawiam sprawę na spocie :biggrin:

Ja wezmę na pewno kilka sztuk, a jestem pewna, że reszta Ekipy też się nie wyłamie, cel zbyt szczytny!

Dla ułatwienia rozliczeń i wysyłki postaram się załatwić u nas "zbiorówkę".

Szczegóły po czwartkowym spocie :P

Pozdrawiam i trzymam kciuki za Ciebie!!!

Anonymous - 01-11-2009, 22:48

Witam proszę o SPEED - oczywiście jesli mogę :) Płacę przelewem :) :) :) POZDRAWIAM
DJwiewiórka - 01-11-2009, 23:13

kordiank2 napisał/a:
Bardzo proszę o uważne przeczytanie ze zrozumieniem - unikniemy nieporozumień:
Zamówienia - wyłącznie przez maila - wydruki solwentowe - bez problemu

:) do slonio88 i do wszystkich, którzy nie cofną się do strony 1-szej topicu :)

Anonymous - 01-11-2009, 23:16

Ok ok - juz napisałem maila :) Sorry :)