Zloty i Spoty - ZLOT 2010 - Propozycje ośrodków
halbog - 06-11-2009, 18:28
realistka napisał/a: | halbog, a jak liczną masz rodzinkę? | Ja, żona i pies, ale on ma wczasy u teściów . Chcemy najpierw odwiedzić Tatry, potem żabim skokiem na Mazury
Pozdrawiam
Bogdan
Blondi - 07-11-2009, 12:22
halbog napisał/a: | potem żabim skokiem na Mazury | to musi być wieeeelka żaba żeby taki skok zrobiła
My mam nadzieje damy rade tam pojechać na dłużej a Morf juz z Lutkiem trase ustalają
Okolica zachęca do przyjazdu.
Koszmarek zapytajcie właścicieli o wypożyczanie sprzętu łódki, kajaki itp i o możliwość wzięcia czworonogów bo w Żywcu ich troche było.
pamar - 07-11-2009, 12:37
Najbardziej podobają mi się drzewa, będziemy grać w chowanego
xjacobs - 07-11-2009, 13:57
Blondi napisał/a: | halbog napisał/a: | potem żabim skokiem na Mazury | to musi być wieeeelka żaba żeby taki skok zrobiła
My mam nadzieje damy rade tam pojechać na dłużej a Morf juz z Lutkiem trase ustalają
Okolica zachęca do przyjazdu.
Koszmarek zapytajcie właścicieli o wypożyczanie sprzętu łódki, kajaki itp i o możliwość wzięcia czworonogów bo w Żywcu ich troche było. | Już wcześniej pisałem, że ośrodek posiada łódki do wyczarterowania, kajaki, rowerki wodne
W cenniku jest wyszczególniona opłata 10 zł od jednego zwierzaka, ale jestem przekonany, że tą opłatę uda się znieść specjalnie dla nas, albo chociaż obniżyć
[ Dodano: 07-11-2009, 13:59 ]
pamar napisał/a: | Najbardziej podobają mi się drzewa, będziemy grać w chowanego | Drzew jest trochę - z zumi nic nie widać w tym ośrodku oprócz parkingu - wszystko zasłaniają drzewa
JCH - 07-11-2009, 15:49
xjacobs napisał/a: | W cenniku jest wyszczególniona opłata 10 zł od jednego zwierzaka | 20 zł za zwierzę. Deczko dużo - mogłoby być symbolicznie.
10 zł wiersz niżej to opłata za parking.
xjacobs - 07-11-2009, 15:57
JCH napisał/a: | xjacobs napisał/a: | W cenniku jest wyszczególniona opłata 10 zł od jednego zwierzaka | 20 zł za zwierzę. Deczko dużo - mogłoby być symbolicznie.
10 zł wiersz niżej to opłata za parking. | aa sorry, zgadza się
Z tego co rozmawiałem z kobieta z recepcji, przy takiej grupie (a właściwie wynajmie całego ośrodka...) rabaty powinny byc niemałe... do uzgodnienia z szefem
Inna sprawa, że lata tam trochę ośrodkowych kotów
JCH - 07-11-2009, 16:24
xjacobs napisał/a: | Inna sprawa, że lata tam trochę ośrodkowych kotów | No to będzie niezła jazda
Morfi - 07-11-2009, 16:31
Może będzie jeszcze wieksza "przychylność" jakbyście pokazali kilka fotek z poprzednich zlotów
halbog - 07-11-2009, 20:27
Hm, ze zwierzakami to by było niegłupie . Tak na marginesie, mnie zawsze śmieszy, jak za naszego Fartka życzą sobie ekstra dopłaty, ja się zawsze pytam, co pies z tego będzie miał: jakąś dodatkową kość My naszego kudłacza zostawiamy, bo w Tatrach jest bezwględny zakaz wprowadzania psów (na teren Parku Narodowego). Dura lex, sed lex . Normalnie, to wędruje z nami
Pzdrawiam
Bogdan
koszmarek - 07-11-2009, 21:41
Wszelki upusty i inne dogodności będę ustalała w poniedziałek/wtorek. Prosze nie siać paniki przedwczesnej panie JCH
hubert_galant - 08-11-2009, 14:42
słyszałem że zeszły zlot był super, szkoda że mnie jeszcze tam nie było. ale teraz to nadrobie: zlot się zaczyna w piątek ale ja będę w poniedziałek ;p tylko kwestia rezerwacji pokoi - domków. czy ktoś się też wcześniej wybiera??
JCH - 08-11-2009, 14:50
koszmarek napisał/a: | Prosze nie siać paniki przedwczesnej panie JCH | Okay, okay - don't panic koszmarek napisał/a: | Wszelki upusty i inne dogodności będę ustalała w poniedziałek/wtorek | Załatw tak, żeby od wszystkich cen odjęli po jednym zerze z tyłu
Wtedy wszyscy będą
pamar - 08-11-2009, 15:42
Właśnie!!!.... Zacznijcie pakować gitarrry, co by muza była z namy Mazury nie lubią ciszy
xjacobs - 08-11-2009, 18:26
za hałasem też nie przepadaja, uwierz
ale dla mitsumaniaków mazury zrobią wyjatek
hubert_galant - 08-11-2009, 20:07
nie muszą robić wyjątku ;p nie musi być głośno ważne żeby był klimat i fajna zabawa o pogodzie nie zapominając ;p módlcie się żebyśmy z pogodą trafili ;p
|
|
|