To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum Dla Pań - CIUSZKIII

Jassmina - 03-11-2009, 08:44

Ja wczoraj kupiłam Traworowi czapkę.
Z wełny.
Od ruskiej.

:D

Blondi - 03-11-2009, 15:44

Ja się obawiam co Morfi by kupił jakby poszedł sam na zakupy :lol:
dlaego jak już to ja kupuje a on płaci :D

Efa! - 03-11-2009, 17:49

Aga napisał/a:
Efa, świetne body widziałam w Gatcie. Nie wiem, gdzie są sklepy Gatty, na pewno w dużych galeriach.

Dzięki, Aga :)

A w temacie rajstop - super są kabaretki, ale na długie wyjścia się nie nadają. A do pląsów to w ogóle. Wpijają się w stopy, jak te sznurki na kawałkach szynki w mięsnym :)
Jeszcze można próbować nosić je na wierzch na innych rajstopach, ale to niewiele poprawia.

Aga - 03-11-2009, 19:24

ja zawsze kupuję sobie ciuchy sama i płacę również sama!
nigdy nie liczę na męski gust
a finansowo nie cierpię uzależniać się od nikogo
od mężczyzny mogę przyjąć ewentualnie kwiaty :p
albo słodycze :P

Owczar - 04-11-2009, 09:37

A ja tam kupuję z moją kobietą, zresztą mam chyba dobry gust bo jej koleżankom zawsze się podoba to co wybiorę :D W tej chwili ona na zakupy sama już nie chce jeździć, nawet z koleżankami i polega na mnie, bo wie że zawsze prawdę jej powiem, a zawistna koeżanka może wpakować na minę :twisted:

[ Dodano: 08-11-2009, 15:48 ]
Wracając do tematu pończoch.
Kiedy przeczytałem na forum, że pas powinno zakładać się pod majteczki to runęło moje poczucie estetyki... Zacząłem szukać jak to powinno być, bo jak dla mnie majteczki na wierzch są średnio seksowne :P
Zresztą tutaj porównanie:

Według mnie i pewnie 90% facetów opcja z pasem na wierzch jest dużo bardziej seksowna. Pomijam tutaj wygodę, bo niektóre pasy nie nosi się dla wygody. Owszem kobieta w samym pasie jest seksowna, ale przecież co za problem zdjąć te majteczki spod pasa? Odpiąć pas jednym ruchem ręki i dwie żabki, które potem można zapiąć bardzo szybko :D
Zresztą jak kobieta się tak ubiera to po co pospiech? Podziwiamy ten wspaniały widok...

Doczytałem, że owszem, zakłada się pas pod majteczki w przypadku gdy pas ma tendencje do zsuwania, lub dla wygody w toalecie. Ale w przypadku rozpinanego pasa to jest żaden problem, jak rozpięcie biustonosza ;)

Żródło:
http://fiziaponczoszanka.blox.pl/html

Paula - 01-01-2010, 23:43

Witam wszystkie Mitsumaniaczki :)
Przeczytałam Wasze posty i popieram mojego Misia, że opcja z majtkami na pasie jest kiepska. Wydaje mi się, że jeśli ktoś już decyduje się na założenie pasa do pończoch to chce wyglądać seksownie, a jak ma być seksownie jak na pasie są majtki? nie wyobrażam sobie tego jakoś...razi to w moje poczucie estetyki.

colgate - 04-01-2010, 16:28

Jassmina napisał/a:
Kobitki cóż może być bardziej sexy niż przydreptać do łóżka w koszulce z logo Mitsubishi? :)
Odpada problem stanika z zapięciem na głowie, czy na kolanach i koronkowych, gryzących gaciorów.
Tylko Ty, On i Trzy Diamenty!

dobre to :D

Paweł_BB - 05-01-2010, 06:03

Owczar, na tych fotkach co wkleiłeś to faktycznie majteczki na wierzchu wyglądałyby bez sensu ale są pasy do pończoch takie cieniutkie powyżej bioder (takie ma moja żona) i wtedy majteczki spokojnie mogą być na wierzchu i jak się je ściągnie to wszystko extra wygląda :D
Owczar - 05-01-2010, 10:47

Paweł_BB wiem, że są takie cienkie, bo sam takowy kupowałem ostatnio z moją dziewczyną, ale to i tak nie zmienia faktu że na wierzchu wyglądają lepiej ;)
Ale to tylko moje zdanie :)

colgate - 08-01-2010, 14:07

Blondi napisał/a:
Ja się obawiam co Morfi by kupił jakby poszedł sam na zakupy :lol:

Aż tak??? Mój Mario lubi zakupy, może nawet bardziej niz nie jedna kobieta i wiem ze jakby poszedł za mnie do sklepu to nie musiałabym sie bać, nie byłoby tragedii :) choć nie powiem ze nie było nigdy żadnej wtopy :D czasem się zdarzyło że nasze gusta jakby się "odwróciły" od siebie... :roll:

Aga - 08-01-2010, 14:53

hhmmm... już postanowiłyśmy z Jessi - następnym razem zabieramy go do galerii na zakupy :mrgreen: :mrgreen:
colgate - 17-01-2010, 12:36

A ja??? :lol:
mabda - 17-01-2010, 13:15

colgate - jesli lubisz zakupy, to jedz z nimi koniecznie! jesli jednak niespecjalnie z atym przepadasz, to to bedzie ciezkie doswiadczenie :D
kizia-mizia - 19-01-2010, 14:59

Tak czytam wszystkie wypowiedzi i myślę, że pas lepiej wygląda na majteczki. Ale dla wygody i na co dzień można nosić go pod. Mam jeden, który kupiłam na swój ślub i od razu po kupnie i przymiarce w domu z pończoszkami - wylądował na dnie szuflady. A tak chciałam mężowi się w nim pokazać. Strasznie mu się to podoba. A tu nic z tego. Albo ja nie umiem go zapiąć (choć pani w sklepie pokazała co i jak i siostra tez mi zapinała) niestety diabelstwo się odpina. Gdyby to była jedna zapinka, to może wadliwa. Ale one wszystkie nie trzymają. Plastikowe dziadostwo. Może z metalowymi klamerkami powinnam spróbować? Jeżeli takie zapięcia są stosowane oczywiście. :D
Jassmina - 09-02-2010, 12:51

No nareszcie przyszło :)
Prezent :)
Nie wiem dla kogo bardziej dla mnie czy dla Trawora :D
Co myślicie Dziewczynki?
Ładne?
Dużo tego nie ma co prawda....

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=909841275