To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander II GEN Techniczne - nowe intense plus

Steff - 21-01-2010, 22:20

a mi od wyjazdu z salonu coś telepie w środkowym słupku i wpada w tak wkurzający rezonans że szok
japońska technika :roll:

mitsu00 - 21-01-2010, 22:26

Bez przesady. technikę to Japończyki mają opanowaną a odkręcić/poluzować się wszystko i każdemu może :wink: Wizyta w ASO i po kłopocie.

Pozdr.

Krzysiek_slask - 21-01-2010, 22:27

Steff napisał/a:
a mi od wyjazdu z salonu coś telepie w środkowym słupku i wpada w tak wkurzający rezonans że szok

TTTM, swoja droga myslalem, ze w Jet Fighterze nie bedzie juz takich "przyjemnosci"... znanych z O2

Steff napisał/a:

holenderski temperament :twisted:

Hiszpan - 21-01-2010, 22:38

Steff napisał/a:
a mi od wyjazdu z salonu coś telepie w środkowym słupku
Swego czasu byłem w ASO na przeglądzie i poprosiłem by poszukali czegoś co się tukło w pobliżu siedzenia pasażera.
Nic nie znaleźli.
Nic szczególnego - m&m's wpadł pod wygłuszenie. Tak długo tak sobie latał, że ledwo dostrzegłem jego kolor. ;)

mitsu00 - 21-01-2010, 22:45

[quote="Hiszpan"]Swego czasu byłem w ASO na przeglądzie i poprosiłem by poszukali czegoś co się tukło w pobliżu siedzenia pasażera. [/quote

To trzeszczenie w okolicy fotela też mnie denerwowalo swego czasu i to ostro. W końcu pomarudziłem w AUTOGT i skończyło się na wymianie calego stelarza fotela kierowcy..... Przy okazji Panowie znaleźli mi zgubiony rysik od telefonu :lol:

[ Dodano: 21-01-2010, 22:54 ]
rezon napisał/a:
Daj znać jak przyjdzie.

Wrzucę fotę jak przyleci i zamontuję :wink:

Pozdr.

Steff - 21-01-2010, 23:39

[ Dodano: 21-01-2010, 23:40 ]
Krzysiek_slask napisał/a:
Steff napisał/a:

TTTM, swoja droga myslalem, ze w Jet Fighterze nie bedzie juz takich "przyjemnosci"... znanych z O2

Steff napisał/a:

holenderski temperament :twisted:
TTTM??co oznacza ten skrót ??
czy to jest Typowo Trzeszczący Trup Mitsubishi ?

Krzysiek_slask - 21-01-2010, 23:44

Steff napisał/a:
TTTM??co oznacza ten skrót ??
czy to jest Typowo Trzeszczący Trup Mitsubishi ?

TTTM - Te Typy Tak Mają ;D

Twoja wersja ciut drastyczna :D

wojas_wa - 21-01-2010, 23:47

No i się temat off topicowy zrobił.... :lol: :lol: :lol:
ale poradzić nowemu posiadaczowi, tunningować moc, czy nie to...nie ma mocnych :lol:
ps. odn postu o telepiącym słupku....
ja, wyjeżdżając z ASO "nówką sztuką "7 days ago..." ....
ja: krata mi telepie...???
on: wszystkie kraty telepią !
ja:ale moje poprzednie nie telepały...
on: ..........
ja: a może by to wymontować ?
on (bardzo ożywiony :) ) wszyscy tak robią !!!
ja: a jak mnie zatrzymają do kontroli ???
on: jak pana zatrzymają to będą mieli inny powód !
ps.mój Outek jest mi bardzo bliski-uratował mi live na 'ślimaku w Czesji...

Steff - 21-01-2010, 23:55

wojas_wa, zamów sobie kratę akcesoryjną i nie będziesz miał problemu tego wielkiego dziada za siedzeniem kosztuje 900 zł a ASO
http://www.mitsubishi.pl/.../Outlander.html
ja nie zakładałem tamtej bo to jest dramat ten montaż ,rozbierają połowę bagażnika i wrzucają jakieś wykładziny z Praktikera plus parę desek

wojas_wa - 22-01-2010, 00:06

Steff napisał/a:
i wrzucają jakieś wykładziny z Praktikera plus parę desek

....moja wykładzina nie jest z Prakticera, wypraszam sobie, wyraźnie widać robotę hand made lub jak kto woli łowicką....a deska to jest zagwozdka, zaglądałeś może co pod nią jest, ja nie mogę bo mi subwoofera zamontowali i żeby podnieść deskę, to trzeba go wymontować :) ))))fajna ta półkrata, ale, czy przyjmą w rozliczeniu pełną , nie śmiganą :) )))

mitsu00 - 22-01-2010, 00:18

Wojas_wa>>> Jak sprawują się biksenony w nowym misiu? Chodzi mi głównie o dlugie. Widać znaczną rożnicę po przełączeniu z mijania? Ja w swoim zamontowalem dodatkowe ksenony na dlugich jakieś 1,5 roku temu i efekt to czysta poezja :D Fabryczne ksenony teraz na mijania w porownaniu do długich to jak postojowki.....

Pozdr.

sylb - 22-01-2010, 00:24

Mam ten sam pomysł. HID made In China czy jakieś markowe.
mitsu00 - 22-01-2010, 00:36

Zainwestuj od razu w dobry sprzęt bo: po pierwsze żarniki i przetwornice będą lepszej jakości i nie przepalą się tak szybko; po drugie czas osiagnięcia pelnej barwy światla w moim przypadku to 1-2s, przy chińczyku nie wiadomo. swoje kupilem w www.welldone.pl. Polecam. 700zl kosztowaly i spisuja się idealnie. Barwa to 5000K.

Pozdr.

Wazzi - 22-01-2010, 00:46

wojas_wa napisał/a:
Steff napisał/a:
i wrzucają jakieś wykładziny z Praktikera plus parę desek

....moja wykładzina nie jest z Prakticera, wypraszam sobie, wyraźnie widać robotę hand made lub jak kto woli łowicką....a deska to jest zagwozdka, zaglądałeś może co pod nią jest, ja nie mogę bo mi subwoofera zamontowali i żeby podnieść deskę, to trzeba go wymontować :) ))))fajna ta półkrata, ale, czy przyjmą w rozliczeniu pełną , nie śmiganą :) )))
Pod spodem pustka;D Ja deche zrobilem na zawiasach i mam tam schowek na hak linke holownicza itd
tomko - 22-01-2010, 08:39

mitsu00 napisał/a:
Zainwestuj od razu w dobry sprzęt bo: po pierwsze żarniki i przetwornice będą lepszej jakości i nie przepalą się tak szybko; po drugie czas osiagnięcia pelnej barwy światla w moim przypadku to 1-2s, przy chińczyku nie wiadomo. swoje kupilem w www.welldone.pl. Polecam. 700zl kosztowaly i spisuja się idealnie. Barwa to 5000K.

Pozdr.

kupiles w studiu fotografii reklamowej te reflektory ?
nie moge znalezc na tej sronie