To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Galant - Ogólne - Poradnik wlasciceli Mitsubishi w Auto Swiecie

Owczar - 16-03-2010, 11:57

andrew84, z tego co wiem to poniedziałek w przyszłym tygodniu.
Anonymous - 16-03-2010, 19:27

Owczar napisał/a:
cerber, redakcja doskonale wie, że Avance to ospojlerowanie fabryczne i gdyby ktoś się zgłosił to chętnie by wzięli taką wersję, niestety żadnego chętnego nie było :)

A widzisz i tu się mylisz

Owczar - 16-03-2010, 19:36

cerber, pisałeś do Hipisa? Bo gdy z nim rozmawiałem koło 21 to jeszcze nikt się nie zgłosił. A auto było potrzebne na następny dzień do 9.
xor - 16-03-2010, 20:18

Owczar napisał/a:
xor, takie halogeny są w dieslu ;)

:shock: No popatrz, a dałbym sobie rękę uciąć, że wszystkie fabryczne wersje przodu EA znałem...
:)

Andrew - 16-03-2010, 20:21

xor napisał/a:
No popatrz, a dałbym sobie rękę uciąć, że wszystkie fabryczne wersje przodu EA znałem...
Najwidoczniej znałeś nie wszystkie wersje :wink: Ja też mam takie halogenki :D
Anonymous - 16-03-2010, 20:28

Owczar napisał/a:
cerber, pisałeś do Hipisa? Bo gdy z nim rozmawiałem koło 21 to jeszcze nikt się nie zgłosił. A auto było potrzebne na następny dzień do 9.

Juz nie pamiętam czy to było przed 21 czy po. Mniejsza z tym :) choć fajnie by był żeby choć w jednej gazecie pokazali avance.

fj_mike - 16-03-2010, 21:10

Czekam z nadzieją na kawał dobrej roboty dziennikarskiej. Życie pokaże.
Hipis - 17-03-2010, 00:55

cerber :) prosze bardzo :) zapraszam na sesje :) . Robie Leguna,sport editione :) to i avanca strzele :) wiadomo nie wyjdzie odrazu wszystko ale powoli :) . Bo porownania na zasadzie avance vs sport editione nie ma sensu bo to kosmetyka. Zrobimy osobne sesje i juz. Cerber zostaw info na gg lub email to sie zgadamy.
Anonymous - 17-03-2010, 09:41

Cytat:
Nie było niestety, Robert a co nie podoba się mój diesel? :twisted:

podoba mi sie, malo powszechny. jednak finalna wersja tj avance powinna tam sie znalezc ;)

Owczar - 17-03-2010, 09:57

PLPynton, zgadzam się z Tobą, ale jak już pisałem, nie było nikogo na szybko. Więc mój galuś wskoczył :) Jak to napisał Pawela, nobilitacja :D
Owczar - 22-03-2010, 10:06

Poradnik pojawił się dzisiaj rano w sklepach.

Co prawda nie jest idealnie, ale jak na artykuł w gazecie, nie obsmarowali galanta. Chwalą za jakość itp.
Są dwa zdjęcia mojego galanta, a na co drugiej stronie poradnika link do naszego forum :)

wookash83 - 22-03-2010, 13:46
Temat postu: Poradnik wlasciceli Mitsubishi w Auto Swiecie
W końcu sie doczekałem szerszego opisu naszej marki w branżowym czasopismie..o Galancie napisali troche wiecej niz ostatnio i dostal wysoka ocene (szczegolnie V6) :)
sewkor - 22-03-2010, 14:27

Zobaczcie jaka miła wzmianka na dole strony pod okienkiem " Nasz werdykt"

" Opinie użytkowników na www.mitsumaniaki.com" i o to chodziło.

Opis w gazecie z wiadomych względów nie wyczerpuje tematu i porusza tylko kilka tematów, ale teraz wszyscy wiedzą gdzie szukać pomocy i fachowych porad. :D :D

2,5 v 6 górą. :twisted:

Hipis - 22-03-2010, 15:28

ufff :) prawie sie udalo :) dobrze ze dali link na forum :)
sebo199 - 22-03-2010, 19:27

Moim zdaniem kiepski artykuł. Czyli według "reduktora" pisma stukają popychacze tylko w 2.4 gdi. Dziwne że o tym problemie pisze tak wielu właścicieli v6 i trochę 2.0. Ciekawe jaki to jest "specjalny olej do gdi"? Wydaje mi się że właściciele v6 też leją dobre syntetyczne oleje. I czy zmiana dobrego oleju, powiedzmy raz w roku, aż tak podnosi koszt utrzymania auta? A to porównanie spalania to już śmiech na sali. Dobrze że japońscy konstruktorzy nie znają polskiego bo by się pochlastali z rozpaczy. Zgadza się że silnik v6 jest świetną konstrukcją. Moim zdaniem jest nieporozumieniem porównywanie gdi z v6. Zupełnie inne charaktery jednostek. Co do usterkowości to wystarczy wpisać w szukajce 2.5 v6 i zobaczyć ilość wyników a potem 2.4 gdi. Wyników dla v6 jest prawie 5 razy więcej.
Kupuję Auto Świat od lat. Każdy numer. Nie wiem czy ktoś się ze mną zgodzi ale od ostatnich zmian poziom artykułów drastycznie spadł. Testy i opisy aut bardziej pasują do gazety Fakt lub pism dla pań. Np przy testach limuzyny o długości ponad 5 metrów jako wadę wpisuje się problemy przy manewrowaniu w mieście i na parkingu.