Forum ogólne - Mandat od strazy miejskiej
aneheli - 25-05-2010, 20:27
też jest taka opcja, albo przy fotoradarze załapać się w 2 autka oczywiście jadące najlepiej równo w jedna stronę
piomic - 13-06-2010, 10:45
Ile wogóle idzie taki mandat? Bo wracając z koncertu AC/DC ujrzałem wielką jasność spływającą z góry i wielka mądrość na mnie spłynęła i zrozumienie dlaczego ci wszyscy ściganci co tak cisnęli nagle w tyle zostali.
Rzecz się działa o pierwszej w nocy na takim małym skrzyżowaniu w dołku na wylocie z Warszawy na Kielce a mandatu jakoś nie widzę (to już ponad 2 tygodnie).
spown - 13-06-2010, 11:19
piomic napisał/a: | mandatu jakoś nie widzę (to już ponad 2 tygodnie) |
Zanim obrobią to i z 3 miesiące mogą minąć...
Olek - 13-06-2010, 11:59
fotoradar straży miejskiej pstryknął fotkę w sierpniu, wezwanie do podpisania oświadczenia przyszło na początku grudnia : , tydzień temu ściągnęli 300zł ze zwrotu z podatku
piomic cierpliwie czekaj, nie znasz dnia ani godziny
piomic - 13-06-2010, 13:24
Dobrze, że znam swoje konto punktowe, to jakoś spokojny jestem bo komplet punktów do wykorzystania.
zwolin - 13-06-2010, 16:30
piomic napisał/a: | Ile wogóle idzie taki mandat? Bo wracając z koncertu AC/DC ujrzałem wielką jasność spływającą z góry i wielka mądrość na mnie spłynęła i zrozumienie dlaczego ci wszyscy ściganci co tak cisnęli nagle w tyle zostali.
Rzecz się działa o pierwszej w nocy na takim małym skrzyżowaniu w dołku na wylocie z Warszawy na Kielce a mandatu jakoś nie widzę (to już ponad 2 tygodnie). |
Tarczyn.
Niestety masz pecha. SM tam bardzo sprawnie działa. Koledze z pracy już po 1tyg przeszło 500. Swoją drogą to gdzie jak gdzie, ale w Tarczynie radaru nie zauważyć...............
piomic - 13-06-2010, 17:31
Tarczyn, Tarczyn. Po pierwszej w nocy, we łbie jeszcze koncert a na CB też żaden się nie zająknął. Mea culpa, zahlen bitte. Zasłużyłem to zapłacę.
|
|
|