To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

¦l±skie - [B-B] A może spotkanie w górach??

t0m3k - 23-02-2011, 19:09

dobrze że masz sensowne wytlumaczenie bo chcieli¶my Ci wjazd na chate zrobić w który¶ dzien :D

Spocik udany :D milo bylo poznać Tomka i Pawła, troche pomarzęli¶my pogadali¶my i nie zrobili¶my żadnej fotki jako dowód :( no ale.... trzeba sie zgadać znowu :D

carlRP - 23-02-2011, 20:07

Trzeba było zrobić wjazd:D:D hehe przynajmniej by mi kto¶ pomogł felge odkręcić xDxD
Dobra to ja następnym razem biorę aparat żeby dowody zrobić:P

Tomii - 23-02-2011, 20:50

t0m3k napisał/a:
dobrze że masz sensowne wytlumaczenie bo chcieli¶my Ci wjazd na chate zrobić w który¶ dzien :D

Spocik udany :D milo bylo poznać Tomka i Pawła, troche pomarzęli¶my pogadali¶my i nie zrobili¶my żadnej fotki jako dowód :( no ale.... trzeba sie zgadać znowu :D

no wła¶nie, kurcze nie zrobili¶my żadnej foty ze spotkania, skandal ;)
mi również było miło Was poznać, do następnego razu, może będzie trochę cieplej :)

t0m3k - 23-02-2011, 22:49

No moze bedzie Cieplej :D bo stopy mialem z lekka zamarznięte xD
MartinMM - 02-04-2011, 12:21

Temperatura jest całkiem całkiem, więc można by było nad czym¶ pomy¶leć co wy na to ? :)
t0m3k - 03-04-2011, 12:41

no lekko :D rzućcie chlopaki miejsce i czas xD
czarny.marcin - 03-04-2011, 14:22

Je¶li o mnie chodzi to ja się pisze ale tylko niedziele lub soboty wieczorami. W tygodniu nie ma szans.
MartinMM - 03-04-2011, 17:21

Gdyby¶my zrobili jaki¶ zlocik i oczywi¶cie zjechało by się troszkę samochodów, mógłbym zrobić z takiego spotkania materiał, który trafiłbym do SN.Co wy na to ? A tak przy okazji, jakby kto¶ miał jaki¶ problem lub potrzebował co¶ rozgło¶nić poprzez media, to oczywi¶cie chętnie pomogę.
Kany86 - 04-04-2011, 15:22

spotkanie w górach?
jak najbardziej:D niestety w najbliższym czasie nie mam szans na żaden wypad ale może w maju? długi weekend czy czy co¶...
Wisła, Ustroń, wszystko jedno...

carlRP - 04-04-2011, 20:25

Ooo widzę że temat spotu znowu ruszył:D Jestem jak najbardziej za:D czekam na date i miejsce :)
P.S tom3k widziałem ostatnio twojego Mitsu pod ATH w bb :) studiujesz tam?:)

ognok - 04-04-2011, 21:10

mnie też nie ma :(
MartinMM - 05-04-2011, 14:21

Czy na forum jest Mitsumaniak z Bielska o tablicach zaczynaj±cych się na DW ? reszty nie zauważyłem.

Panowie w takim razie musimy się dogadać i zjechać w jednym miejscu na jaki¶ soczek.

Tomii - 05-04-2011, 17:05

ja też chętnie się piszę, ale najwcze¶niej przyszły tydzień, najlepiej niedziela :)
MartinMM - 05-04-2011, 20:16

Panowie np 30 kwietnia w Bielsku-Białej pod szyndzielni± w restauracji Brackiej, z tego co się orientuje ogródek powinnien być otwarty, więc posiedzimy sobie na ¶wieżym powietrzu, przy okazji popatrzymy sobie również na całe miasto. :) Co wy na to kto się pisze na ten termin ? Pisze to z prawie miesięcznym wyprzedzeniem :) może się nam uda zgadac
Tomii - 05-04-2011, 20:20

Martinos napisał/a:
Panowie np 30 kwietnia w Bielsku-Białej pod szyndzielni± w restauracji Brackiej, z tego co się orientuje ogródek powinnien być otwarty, więc posiedzimy sobie na ¶wieżym powietrzu, przy okazji popatrzymy sobie również na całe miasto. :) Co wy na to kto się pisze na ten termin ? Pisze to z prawie miesięcznym wyprzedzeniem :) może się nam uda zgadac

no mi wstępnie pasuje :)