Outlander II GEN Techniczne - [Outlander] Bagażnik
mitsu00 - 12-11-2010, 01:41
13zbyszek13 napisał/a: | 2,10 wchodzi spoko z Boxem na dachu. |
Nie genealizuj bo to nieprawda. Thule Spirit wejdzie bezproblemowo, ale np wyższy Atlantis juz nie.....
13zbyszek13 - 12-11-2010, 08:16
mitsu00 napisał/a: | Nie genealizuj bo to nieprawda. Thule Spirit wejdzie bezproblemowo, ale np wyższy Atlantis juz nie..... |
Masz rację ja ze Spirit na miśku wchodzę do 2,10
and - 16-12-2010, 22:21
Chciałem jeszcze powrócić do przewożenia nart w bagażniku.
Najprawdopodobniej moje spostrzeżenia to nic odkrywczego ale jednak może się komuś przyda.Dzisiaj spróbowałem zapakować do bagażnika narty 170 cm.
W pierwszym wariancie przesunąłem jedną z części dzielonej kanapy maksymalnie do przodu i narta umieszczona prostopadle do podłogi zmieściła się po przekątnej z "noskiem" umieszczonym w szczelinie pomiędzy oparciem kanapy i boczną ścianą kabiny.Bez rewelacji ale od biedy może być.
Znacznie lepszym pomysłem było ułożenie narty poziomo na podłodze bagażnika i wsunięcie tylnej części narty w szczelinę pomiędzy podłogą a siedziskiem.Przy przesuniętej maksymalnie do przodu tylnej kanapie oraz wiązaniach nart w położeniu "zamknięte" na luzie wchodzi narta 160 cm a 170 cm po lekkim skosie.
Pozdrawiam. Udanego szusowania w tym sezonie
.
13zbyszek13 - 18-12-2010, 12:36
Kupiłem wczoraj nowe belki na relingi Thule , jestem zwolennikiem przewożenia nart w boxie.
|
|
|