Zloty i Spoty - ZLOT 2011 - ORGANIZATOR i MIEJSCE - POSZUKIWANIA!!!
Aga - 31-08-2010, 18:01
Morfi, zamiast się cieszyć, że będziesz miał blisko to malkontencisz
jeśli Marcin czuje się na siłach zorganizować zlot to nie podcinaj mu skrzydeł
w Martynkę też początkowo nie wierzono a jak sobie dziewczyna świetnie poradziła
a miała tylko kilka osób do pomocy
mnie lokalizacja pasuje - baaaaardzo !
śmiem nawet twierdzić, ze Marcin mógłby liczyć na pomoc Częstochowiaków...
tylko bardzo dokładnie trzeba sprawdzić pojemność ośrodka - na auta i na ludzi, żeby nie było kichy
Hubeeert - 31-08-2010, 20:13
Tradycją MM są Zloty w ostatni weekend sierpnia... Ten termin jest optymalny dla wszystkich oprócz Agi i wydaje mi się, że sprawę głosowania można by w ten sposób załatwić.
Ta stadnina jest za mała a w Zbrosławicach oraz okolicach może i znalazłoby się wystarczająco miejsc noclegowych ale nie będą to miejsca tanie a dodatkowo Zlot powinien być w jednym miejscu... Trudno też mówić o środku Polski... To jest Śląsk.
Przy okazji wątpię, żeby Właściciele stadniny zgodzili się na tak głośną imprezę jaką jest Zlot a osoby jeżdżące tam na wyłączenie stadniny z dostępu dla nich.
Sugeruję poszukać czegoś innego.
Morfi - 31-08-2010, 21:26
To może coś w okolicach Częstochowy z wypadem na Wyrazów
mabda - 31-08-2010, 21:29
morfi - zastanawialismy sie juz nad tym rok temu. ale niestety, chyba nigdzie wokol nie zmiesci sie tyle osob. poza tym z miejsca potencjalnego noclegu bylby daleki dojazd na wyrazow. wszystko bylo analizowane rok temu
pamar - 31-08-2010, 21:30
Hubeeert napisał/a: | Tradycją MM są Zloty w ostatni weekend sierpnia... Ten termin jest optymalny dla wszystkich oprócz Agi i wydaje mi się, że sprawę głosowania można by w ten sposób załatwić. |
Osz kurde Hubert, nie blokuj, może jednak pogadamy???
Wiem, z jakich wzg był ustalony ten termin, ale KLIMAT się zmienia.
Tydzień do tyłu, to nie jest tragedia (ale tylko tydzień)
Hubeeert - 31-08-2010, 21:34
pamar napisał/a: | Osz kurde Hubert, nie blokuj, może jednak pogadamy??? |
Ależ ja wyrażam swoje prywatne zdanie - zabrakło w mojej wypowiedzi emotek, więc edytowałem i dołozyłem. Przeczytaj jeszcze raz i dyskutujcie o terminie.
volve - 31-08-2010, 21:56
mabda napisał/a: | morfi - zastanawialismy sie juz nad tym rok temu. ale niestety, chyba nigdzie wokol nie zmiesci sie tyle osob. poza tym z miejsca potencjalnego noclegu bylby daleki dojazd na wyrazow. wszystko bylo analizowane rok temu |
Według mnie opcja dojazdu z miejsca noclegu do miejsca zlotu odpada. W tym roku bylo według mnie idealnie pod tym względem, wszystko w jednym miejscu, nie trzeba się tłuc po okolicznych ośrodkach itp.
pamar napisał/a: | Wiem, z jakich wzg był ustalony ten termin, ale KLIMAT się zmienia.
Tydzień do tyłu, to nie jest tragedia (ale tylko tydzień) |
Tydzień jeszcze można przeżyć, ale przesunięcie na koniec czerwca to niestety kiepska opcja jeśli chodzi o studentów(czyli m.in. mnie). Pamiętajcie, że jednak wielu studentów oprócz uczenia się dodatkowo pracuje i pogodzenie sesji, pracy i zlotu to już niestety zbyt wiele. Szczególnie że zlot nie trwa parę godzin, oprócz tego najczęściej gdzieś trzeba dojechać (w większości przypadków dla mnie jest dość daleko, taka wada mieszkania w Szczecinie).
mabda - 31-08-2010, 21:57
volve napisał/a: | Według mnie opcja dojazdu z miejsca noclegu do miejsca zlotu odpada. W tym roku bylo według mnie idealnie pod tym względem, wszystko w jednym miejscu, nie trzeba się tłuc po okolicznych ośrodkach itp. |
wg nas tez, dlatego nie podjelismy sie organizacji zlotu w poblizu czestochowy
vendetta - 31-08-2010, 22:03
Kurcze faktycznie mało jest ośrodków w Polsce mogących pomieścić tyle osób w jednym miejscu. Trzeba sprawdzić te Borki. A może powtórzyć lokalizację jaka się Wam najbardziej podobała ? My byliśmy tylko na 2 ostatnich zlotach więc nie mamy za dużo do gadania.
koszmarek - 31-08-2010, 22:07
a w Borkach nie bywa coltmania? Czy ja coś mieszam?
Aga - 31-08-2010, 22:12
vendetta napisał/a: | Kurcze faktycznie mało jest ośrodków w Polsce mogących pomieścić tyle osób w jednym miejscu. Trzeba sprawdzić te Borki. A może powtórzyć lokalizację jaka się Wam najbardziej podobała ? My byliśmy tylko na 2 ostatnich zlotach więc nie mamy za dużo do gadania. |
mnie się podobał Stryków - jak już pisałam
tylko niech domki wcześniej wywietrzą
Anonymous - 31-08-2010, 22:12
Hubeeert napisał/a: | Przy okazji wątpię, żeby Właściciele stadniny zgodzili się na tak głośną imprezę jaką jest Zlot a osoby jeżdżące tam na wyłączenie stadniny z dostępu dla nich. |
Zaufaj mi - zawsze w pierwszy weekend września odbywa się tam o wiele głośniejsza impreza.
Ale ok, eot.
pamar - 31-08-2010, 22:24
Aga napisał/a: | mnie się podobał Stryków - jak już pisałam |
Odpada, brak jakich kolwiek atrakcji!!! (chyba, że węzłów trzech )
A czy ktoś myślał nad ośrodkami w Turawie albo w Otmuchowie?
Morfi - 31-08-2010, 22:34
londolut napisał/a: | teraz Turawa jest zarośnięta choć i tak już zeszły brunatnice. Ośrodków na Turawie jest sporo tylko są:
1) zbyt małe aby w max 3 ośrodkach pomieścić 500 osób
2) standard jest bardzo niski... |
Aga - 31-08-2010, 22:36
pamar napisał/a: | Aga napisał/a: | mnie się podobał Stryków - jak już pisałam |
Odpada, brak jakich kolwiek atrakcji!!! (chyba, że węzłów trzech )
|
o jakich atrakcjach myślisz?
|
|
|