To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - ZLOT 2011 - ORGANIZATOR i MIEJSCE - POSZUKIWANIA!!!

Aga - 31-08-2010, 18:01

Morfi, zamiast się cieszyć, że będziesz miał blisko to malkontencisz :mrgreen:
jeśli Marcin czuje się na siłach zorganizować zlot to nie podcinaj mu skrzydeł
w Martynkę też początkowo nie wierzono a jak sobie dziewczyna świetnie poradziła
a miała tylko kilka osób do pomocy

mnie lokalizacja pasuje - baaaaardzo !
śmiem nawet twierdzić, ze Marcin mógłby liczyć na pomoc Częstochowiaków... :biggrin:

tylko bardzo dokładnie trzeba sprawdzić pojemność ośrodka - na auta i na ludzi, żeby nie było kichy

Hubeeert - 31-08-2010, 20:13

Tradycją MM są Zloty w ostatni weekend sierpnia... Ten termin jest optymalny dla wszystkich oprócz Agi :wink: i wydaje mi się, że sprawę głosowania można by w ten sposób załatwić. :P

Ta stadnina jest za mała a w Zbrosławicach oraz okolicach może i znalazłoby się wystarczająco miejsc noclegowych ale nie będą to miejsca tanie a dodatkowo Zlot powinien być w jednym miejscu... Trudno też mówić o środku Polski... To jest Śląsk.

Przy okazji wątpię, żeby Właściciele stadniny zgodzili się na tak głośną imprezę jaką jest Zlot a osoby jeżdżące tam na wyłączenie stadniny z dostępu dla nich.

Sugeruję poszukać czegoś innego.

Morfi - 31-08-2010, 21:26

To może coś w okolicach Częstochowy z wypadem na Wyrazów :D
mabda - 31-08-2010, 21:29

morfi - zastanawialismy sie juz nad tym rok temu. ale niestety, chyba nigdzie wokol nie zmiesci sie tyle osob. poza tym z miejsca potencjalnego noclegu bylby daleki dojazd na wyrazow. wszystko bylo analizowane rok temu :D
pamar - 31-08-2010, 21:30

Hubeeert napisał/a:
Tradycją MM są Zloty w ostatni weekend sierpnia... Ten termin jest optymalny dla wszystkich oprócz Agi i wydaje mi się, że sprawę głosowania można by w ten sposób załatwić.

Osz kurde Hubert, nie blokuj, może jednak pogadamy???

Wiem, z jakich wzg był ustalony ten termin, ale KLIMAT się zmienia.
Tydzień do tyłu, to nie jest tragedia (ale tylko tydzień) :)

Hubeeert - 31-08-2010, 21:34

pamar napisał/a:
Osz kurde Hubert, nie blokuj, może jednak pogadamy???

Ależ ja wyrażam swoje prywatne zdanie - zabrakło w mojej wypowiedzi emotek, więc edytowałem i dołozyłem. Przeczytaj jeszcze raz i dyskutujcie o terminie.

volve - 31-08-2010, 21:56

mabda napisał/a:
morfi - zastanawialismy sie juz nad tym rok temu. ale niestety, chyba nigdzie wokol nie zmiesci sie tyle osob. poza tym z miejsca potencjalnego noclegu bylby daleki dojazd na wyrazow. wszystko bylo analizowane rok temu

Według mnie opcja dojazdu z miejsca noclegu do miejsca zlotu odpada. W tym roku bylo według mnie idealnie pod tym względem, wszystko w jednym miejscu, nie trzeba się tłuc po okolicznych ośrodkach itp.

pamar napisał/a:
Wiem, z jakich wzg był ustalony ten termin, ale KLIMAT się zmienia.
Tydzień do tyłu, to nie jest tragedia (ale tylko tydzień)

Tydzień jeszcze można przeżyć, ale przesunięcie na koniec czerwca to niestety kiepska opcja jeśli chodzi o studentów(czyli m.in. mnie). Pamiętajcie, że jednak wielu studentów oprócz uczenia się dodatkowo pracuje i pogodzenie sesji, pracy i zlotu to już niestety zbyt wiele. Szczególnie że zlot nie trwa parę godzin, oprócz tego najczęściej gdzieś trzeba dojechać (w większości przypadków dla mnie jest dość daleko, taka wada mieszkania w Szczecinie).

mabda - 31-08-2010, 21:57

volve napisał/a:
Według mnie opcja dojazdu z miejsca noclegu do miejsca zlotu odpada. W tym roku bylo według mnie idealnie pod tym względem, wszystko w jednym miejscu, nie trzeba się tłuc po okolicznych ośrodkach itp.

wg nas tez, dlatego nie podjelismy sie organizacji zlotu w poblizu czestochowy

vendetta - 31-08-2010, 22:03

Kurcze faktycznie mało jest ośrodków w Polsce mogących pomieścić tyle osób w jednym miejscu. Trzeba sprawdzić te Borki. A może powtórzyć lokalizację jaka się Wam najbardziej podobała ? My byliśmy tylko na 2 ostatnich zlotach więc nie mamy za dużo do gadania.
koszmarek - 31-08-2010, 22:07

a w Borkach nie bywa coltmania? Czy ja coś mieszam?
Aga - 31-08-2010, 22:12

vendetta napisał/a:
Kurcze faktycznie mało jest ośrodków w Polsce mogących pomieścić tyle osób w jednym miejscu. Trzeba sprawdzić te Borki. A może powtórzyć lokalizację jaka się Wam najbardziej podobała ? My byliśmy tylko na 2 ostatnich zlotach więc nie mamy za dużo do gadania.

mnie się podobał Stryków - jak już pisałam
tylko niech domki wcześniej wywietrzą :badgrin:

Anonymous - 31-08-2010, 22:12

Hubeeert napisał/a:
Przy okazji wątpię, żeby Właściciele stadniny zgodzili się na tak głośną imprezę jaką jest Zlot a osoby jeżdżące tam na wyłączenie stadniny z dostępu dla nich.

Zaufaj mi - zawsze w pierwszy weekend września odbywa się tam o wiele głośniejsza impreza. ;)

Ale ok, eot.

pamar - 31-08-2010, 22:24

Aga napisał/a:

Odpada, brak jakich kolwiek atrakcji!!! (chyba, że węzłów trzech :) )
A czy ktoś myślał nad ośrodkami w Turawie albo w Otmuchowie?

Morfi - 31-08-2010, 22:34

londolut napisał/a:
teraz Turawa jest zarośnięta choć i tak już zeszły brunatnice. Ośrodków na Turawie jest sporo tylko są:
1) zbyt małe aby w max 3 ośrodkach pomieścić 500 osób
2) standard jest bardzo niski...

Aga - 31-08-2010, 22:36

pamar napisał/a:
Aga napisał/a:

Odpada, brak jakich kolwiek atrakcji!!! (chyba, że węzłów trzech :) )

o jakich atrakcjach myślisz?