Zloty i Spoty - ZLOT 2011 - co poprawić, czego brakuje?
masa - 23-09-2010, 21:35
Pisaliście o koszulkach z nickiem.
Może po prostu na koszulce oznaczyc miejsce na plecach gdzie każdy sam wpisałby swój nick?
Misiek :) - 24-09-2010, 10:48
jeśli koszulki z nick to też awatar , nawet do koszulki wielkości A4 przyczepiane na plecy cuś
Auta można by ustawić modelami i foty aut robić zlotowe
Chociaż identyfikator z obrazkiem
Jeśli chodzi o kartki z nickami, to można zamówić cuś takiego jak ma maretzky85, tj jak by polska rejestracja na przyssawki z nickiem, i do tego może być malutki znaczek/grafika zlotowa:)
takie coś zostanie na troszke dłużej niż zwykła kartka
misiek-misiek napisał/a: | czy są wśród MM jacyś modelarze?
chodzi mi o prezentacje swoich autek w miniaturze tudzież innych pojazdów, samolotów, statków itp. |
ja mam ponad 200 miniatur autek (skale 1/18, 1/24, 1/35, 1/43, 1/87)
i wstyd się przyznać bo tylko 6 mitsubishi:(
tylko miałbym kłopot z transportem Ich, więc raczej się nie będe pisał na takie atrakcje
koszmarek - 24-09-2010, 11:10
Misiek napisał/a: | można zamówić cuś takiego jak ma maretzky85 |
było zamawiane na forum za grosze. Chyba 11zł dałam za sztukę...
Poza tym karteluszki na szybie będą tańsze na pewno. Bo karteczki jak ktoś nie przyjedzie będzie można wykorzystać dla kogoś innego. Tabliczki są drukowane jednak...
Misiek napisał/a: | jeśli koszulki z nick to też awatar , nawet do koszulki wielkości A4 przyczepiane na plecy cuś |
Misiek... Naucz się po nickach Bo z karteczkami nikt nie będzie chodził. Mylę się ?;)
Misiek :) - 24-09-2010, 12:42
koszmarek napisał/a: | Bo z karteczkami nikt nie będzie chodził. Mylę się |
wielkie płótno, nadrukowane nicki, wycięte, każdy dostaje igłe i nitke albo na rzepy...
albo mam lepszy pomysł
Opaska na ramie z nickiem
Oczywiście regulowanej długości:)
A kto opłaci i nie przyjedzie to odbierze na regionalnym później
koszmarek - 24-09-2010, 12:50
Misiek napisał/a: | wielkie płótno, nadrukowane nicki, wycięte, każdy dostaje igłe i nitke albo na rzepy... |
i konkurs kto przyszyje bardziej finezyjnie!
Wyobraziłam sobie 300 osób siedzących z igłami i nićmi
Aga - 24-09-2010, 12:51
opaska na ramię mi się podoba
jak na wojnie
Anonymous - 24-09-2010, 13:09
A ja myślę że identyfikatory wystarczą. Do tego dodamy numerację aut i numerki na identyfikatorach.....
Koszulki zostaną tak jak było to do tej pory.....zlotowe.
yalook - 24-09-2010, 13:33
Misiek napisał/a: | Opaska na ramie z nickiem |
i dopiskiem "Wzorowy uczeń". (lub bardziej pasująco "Wzorowy Mitsumaniak")
stary alfer - 24-09-2010, 13:46
Forest_Taft napisał/a: | A ja myślę że identyfikatory wystarczą. Do tego dodamy numerację aut i numerki na identyfikatorach..... |
Wg. mnie jest to dość skomplikowany system oznaczeń
Forest_Taft napisał/a: | Koszulki zostaną tak jak było to do tej pory.....zlotowe. |
Zlotowe z dużym nickiem w górnej części pleców np. jak nazwiska sportowców.
Wg. mnie oznaczenie w ten sposób jest najbardziej widoczne. Nie znamy się po twarzach, z reguły tworzą się grupki, więc najprościej jest zobaczyć co dany zawodnik ma na plecach.
Jeśli chodzi o auta, wg. mnie wystarczy biała kartka na przedniej szybie z nickiem.
To luźne przemyślenia
vendetta - 24-09-2010, 13:48
stary alfer napisał/a: | Zlotowe z dużym nickiem w górnej części pleców np. jak nazwiska sportowców. |
Tak się zastanawiam bo w sumie pomysł fajny, ale koszulka indywidualna byłaby droższa. Zobaczymy pomyślimy, chyba będzie ankietka
stary alfer - 24-09-2010, 13:49
vendetta napisał/a: | Tak się zastanawiam bo w sumie pomysł fajny, ale koszulka indywidualna byłaby droższa |
Pewnie będą to przysłowiowe " śrubki"
Aga - 24-09-2010, 14:07
yalook napisał/a: | Misiek napisał/a: | Opaska na ramie z nickiem |
i dopiskiem "Wzorowy uczeń". (lub bardziej pasująco "Wzorowy Mitsumaniak") |
to ja bym musiała mieć - "czarna owca"
a JCH - "forumowa opozycja"
yalook - 24-09-2010, 16:36
Aga napisał/a: | to ja bym musiała mieć - "czarna owca" |
Noooo, niezła samoocena
Uwex - 24-09-2010, 17:08
Aga napisał/a: | "czarna owca" |
się zdecyduj czarna czy ruda ?
Ale ja bym wnioskował o nadanie Tobie stopnia Motywator Organizatorów Zlotu - w skrócie MOZ . Kolor wyróżniający , hm... ? rudy ?
BUBU - 24-09-2010, 18:24
Misiek napisał/a: | Opaska na ramie z nickiem |
Dla Agi to naklejka na usta
|
|
|