Outlander II GEN Techniczne - KOS
dab - 06-10-2010, 10:18
13zbyszek13 napisał/a: | mitsu00 napisał/a: | Po co brudzić paluchy grzebiąc pod brudną klapą? | :
|
mitsu masz brudno pod klapa???
13zbyszek13 - 06-10-2010, 10:20
dab napisał/a: | co autor mial na mysli? |
rozbawia mnie opowiedz mitsu00
mitsu00 - 06-10-2010, 10:20
dab napisał/a: | co autor mial na mysli? |
Zamykanie z pilota też działa A od momentu zakupu Q5 złapałem mega lenia i klape bagażnika otwieram i zamykam z pilota
13zbyszek13 - 06-10-2010, 10:23
mitsu00 napisał/a: | Zamykanie z pilota też działa A od momentu zakupu Q5 złapałem mega lenia i klape bagażnika otwieram i zamykam z pilota |
to ja w odróżnieniu od Ciebie przez 11 miesięcy pilota użyłem może kilka razy,bardzo mi pasuje otwieranie i zamykanie sensorami w drzwiach i klapie.
janekzpolic - 06-10-2010, 10:25
mitsu00 napisał/a: | dab napisał/a: | co autor mial na mysli? |
Zamykanie z pilota też działa A od momentu zakupu Q5 złapałem mega lenia i klape bagażnika otwieram i zamykam z pilota | i tym sposobem całe forum padło na kolana i zazdrości ci elektrycznego zamykania klapy w damskim wozie ,już jakoś subtelniej mogłeś się tą opcją pochwalić
dab - 06-10-2010, 10:42
janekzpolic napisał/a: | całe forum padło na kolana i zazdrości ci elektrycznego zamykania klapy |
ch.. z klapa jamu zazdroszcze Q5tki
mitsu00 - 06-10-2010, 10:46
janekzpolic napisał/a: | i tym sposobem całe forum padło na kolana i zazdrości ci elektrycznego zamykania klapy w damskim wozie ,już jakoś subtelniej mogłeś się tą opcją pochwalić |
Często lachonki wożę babowozem więc symetria musi być A ta klapa na pilota to mega wygoda.....
13zbyszek13 - 06-10-2010, 10:51
mitsu00 napisał/a: | A ta klapa na pilota to mega wygoda..... |
Panowie nie porównujcie MO II do Q5.
Nie ta klasa i cena autka.
janekzpolic - 06-10-2010, 11:09
nie masz sie czego wstydzić ,teraz społeczeństwo jest dużo bardziej tolerancyjne niż 10 lat temu ,może daleko nam do Szwecji ale już jest lepiej
Zbyszek a do czego porównywać OII ??? odnoszę wrażenia że jesteś śmiertelnie zakochany w tej dykcie. Q5 możesz mieć w cenie Outka 2.2 automata a tam raczej nic fajniejszego ponad ten styropian dalej nie ma .
Nawet możesz pokusić się o zakup q5 od brokera ,kupowałem Turka z Katowic i złego słowa o nich nie moge powiedzieć a samochód jest w cenie OII z pedekiem i navi
Q5
13zbyszek13 - 06-10-2010, 11:14
janekzpolic napisał/a: | nie masz sie czego wstydzić ,teraz społeczeństwo jest dużo bardziej tolerancyjne niż 10 lat temu ,może daleko nam do Szwecji ale już jest lepiej |
czego ten tekst dotyczy ?
mitsu00 - 06-10-2010, 11:19
janekzpolic napisał/a: | Nawet możesz pokusić się o zakup q5 od brokera ,kupowałem Turka z Katowic i złego słowa o nich nie moge powiedzieć a samochód jest w cenie OII z pedekiem i navi
Q5 |
Tylko że ten to totalny golas......
janekzpolic - 06-10-2010, 11:23
mitsu00 napisał/a: | janekzpolic napisał/a: | Nawet możesz pokusić się o zakup q5 od brokera ,kupowałem Turka z Katowic i złego słowa o nich nie moge powiedzieć a samochód jest w cenie OII z pedekiem i navi
Q5 |
Tylko że ten to totalny golas...... | ma działającą klime i xenon czego więcej chcieć , przesiadając się z Outlandera i tak to można doznać szoku do tego quattro nie pali sprzęgła po 30 sekundach
jest takie powiedzenie ,jak się nie ma miedzi to się na tyłku siedzi
mitsu00 - 06-10-2010, 11:32
janekzpolic napisał/a: | ma działającą klime i xenon czego więcej chcieć , przesiadając się z Outlandera i tak to można doznać szoku do tego quattro nie pali sprzęgła po 30 sekundach
jest takie powiedzenie ,jak się nie ma miedzi to się na tyłku siedzi |
Dołożysz 3.0 TDI, automat, wentylowana skórkę, MMI+ z DVD, Panoramę, hak elektryczny i jeszcze kilka innych rzeczy, i cena będzie max 150 kPLN, to zgodzę się że takowego można kupić za cenę OII 2.2 w awtomacie
13zbyszek13 - 06-10-2010, 11:32
[quote]ma działającą klime i xenon czego więcej chcieć , przesiadając się z Outlandera i tak to można doznać szoku do tego quattro nie pali sprzęgła po 30 sekundach
jest takie powiedzenie ,jak się nie ma miedzi to się na tyłku siedzi
i ma homologację na ciężarowe jako 4 osobówka to prawie to samo co MO II z homologacja na 5 osób.
janekzpolic - 06-10-2010, 14:54
no dla mnie bez znaczenia jest homologacja bo 5 osób i tak nie da rady jechać w Outlanderze ,kanapa jest węższa o 10 cm niż w zwykłym samochodzie kombi średniej klasy
|
|
|