To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander II GEN Techniczne - KOS

dab - 06-10-2010, 10:18

13zbyszek13 napisał/a:
mitsu00 napisał/a:
Po co brudzić paluchy grzebiąc pod brudną klapą?
:

:mrgreen:

mitsu masz brudno pod klapa??? :twisted:
:wink:

13zbyszek13 - 06-10-2010, 10:20

dab napisał/a:
co autor mial na mysli?

rozbawia mnie opowiedz mitsu00

mitsu00 - 06-10-2010, 10:20

dab napisał/a:
co autor mial na mysli?

Zamykanie z pilota też działa :p A od momentu zakupu Q5 złapałem mega lenia i klape bagażnika otwieram i zamykam z pilota :twisted:

13zbyszek13 - 06-10-2010, 10:23

mitsu00 napisał/a:
Zamykanie z pilota też działa A od momentu zakupu Q5 złapałem mega lenia i klape bagażnika otwieram i zamykam z pilota

to ja w odróżnieniu od Ciebie przez 11 miesięcy pilota użyłem może kilka razy,bardzo mi pasuje otwieranie i zamykanie sensorami w drzwiach i klapie.

janekzpolic - 06-10-2010, 10:25

mitsu00 napisał/a:
dab napisał/a:
co autor mial na mysli?

Zamykanie z pilota też działa :p A od momentu zakupu Q5 złapałem mega lenia i klape bagażnika otwieram i zamykam z pilota :twisted:
i tym sposobem całe forum padło na kolana i zazdrości ci elektrycznego zamykania klapy w damskim wozie ,już jakoś subtelniej mogłeś się tą opcją pochwalić :lol:
dab - 06-10-2010, 10:42

janekzpolic napisał/a:
całe forum padło na kolana i zazdrości ci elektrycznego zamykania klapy

ch.. z klapa :twisted: jamu zazdroszcze Q5tki :badgrin: :badgrin: :badgrin:

mitsu00 - 06-10-2010, 10:46

janekzpolic napisał/a:
i tym sposobem całe forum padło na kolana i zazdrości ci elektrycznego zamykania klapy w damskim wozie ,już jakoś subtelniej mogłeś się tą opcją pochwalić

Często lachonki wożę babowozem więc symetria musi być :twisted: A ta klapa na pilota to mega wygoda.....

13zbyszek13 - 06-10-2010, 10:51

mitsu00 napisał/a:
A ta klapa na pilota to mega wygoda.....

Panowie nie porównujcie MO II do Q5.
Nie ta klasa i cena autka.

janekzpolic - 06-10-2010, 11:09

nie masz sie czego wstydzić ,teraz społeczeństwo jest dużo bardziej tolerancyjne niż 10 lat temu ,może daleko nam do Szwecji ale już jest lepiej
Zbyszek a do czego porównywać OII ??? odnoszę wrażenia że jesteś śmiertelnie zakochany w tej dykcie. Q5 możesz mieć w cenie Outka 2.2 automata a tam raczej nic fajniejszego ponad ten styropian dalej nie ma .
Nawet możesz pokusić się o zakup q5 od brokera ,kupowałem Turka z Katowic i złego słowa o nich nie moge powiedzieć a samochód jest w cenie OII z pedekiem i navi :lol: :lol:
Q5

13zbyszek13 - 06-10-2010, 11:14

janekzpolic napisał/a:
nie masz sie czego wstydzić ,teraz społeczeństwo jest dużo bardziej tolerancyjne niż 10 lat temu ,może daleko nam do Szwecji ale już jest lepiej

czego ten tekst dotyczy ?

mitsu00 - 06-10-2010, 11:19

janekzpolic napisał/a:
Nawet możesz pokusić się o zakup q5 od brokera ,kupowałem Turka z Katowic i złego słowa o nich nie moge powiedzieć a samochód jest w cenie OII z pedekiem i navi
Q5

Tylko że ten to totalny golas......

janekzpolic - 06-10-2010, 11:23

mitsu00 napisał/a:
janekzpolic napisał/a:
Nawet możesz pokusić się o zakup q5 od brokera ,kupowałem Turka z Katowic i złego słowa o nich nie moge powiedzieć a samochód jest w cenie OII z pedekiem i navi
Q5

Tylko że ten to totalny golas......
ma działającą klime i xenon czego więcej chcieć , przesiadając się z Outlandera i tak to można doznać szoku :lol: do tego quattro nie pali sprzęgła po 30 sekundach
jest takie powiedzenie ,jak się nie ma miedzi to się na tyłku siedzi

mitsu00 - 06-10-2010, 11:32

janekzpolic napisał/a:
ma działającą klime i xenon czego więcej chcieć , przesiadając się z Outlandera i tak to można doznać szoku do tego quattro nie pali sprzęgła po 30 sekundach

Dołożysz 3.0 TDI, automat, wentylowana skórkę, MMI+ z DVD, Panoramę, hak elektryczny i jeszcze kilka innych rzeczy, i cena będzie max 150 kPLN, to zgodzę się że takowego można kupić za cenę OII 2.2 w awtomacie

13zbyszek13 - 06-10-2010, 11:32

[quote]ma działającą klime i xenon czego więcej chcieć , przesiadając się z Outlandera i tak to można doznać szoku do tego quattro nie pali sprzęgła po 30 sekundach

i ma homologację na ciężarowe jako 4 osobówka to prawie to samo co MO II z homologacja na 5 osób.

janekzpolic - 06-10-2010, 14:54

no dla mnie bez znaczenia jest homologacja bo 5 osób i tak nie da rady jechać w Outlanderze ,kanapa jest węższa o 10 cm niż w zwykłym samochodzie kombi średniej klasy