To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - ZLOT 2011 DLA SPÓŹNIALSKICH - pytania/odpowiedzi/informacje

Anonymous - 21-06-2011, 23:15

Adrenaline napisał/a:
No właśnie jak na ten termin to chyba nie mam zabardzo kogo zabrać ze sobą z drugiej strony obawiam sie ze to dość daleko jak na samotną podróż... i jeszcze ten nocleg... wciąż się zastanawiam chodź przyznam ze chciałabym sie zintegrowac z pozostałą cześcią towarzystwa :P

Noclegi w tym momencie są wyczerpane po kres, ale nie masz się co martwić.

Zawsze ktoś może mieć wolne miejsce, lub kawałek materacyka i pompka, śpiworek i już jest gdzie spać.

Co do jazdy, to jak piszą poprzednicy dopnij się do kolumny jadącej do nas i tyle. Razem raz że raźniej, a 2 bezpieczniej.

adt81 - 22-06-2011, 20:13

Ja postaram się przyjechać jak nie będzie do tego czasu żadnych niespodzianek. Na 100% jeszcze nie wiem bo blisko 350km w jedną stronę i czy dostanę urlop w tym czasie ale w związku z tym, że noclegi już zarezerwowane w grę wchodzi namiot lub kimanie w aucie. Jak już wiadomo jakieś miejsce na namioty za opłatą jest ale czy obowiązuje jakaś rezerwacja ze względu na ograniczone miejsce czy po prostu kto pierwszy ten lepszy ? Pole namiotowe jest w pobliżu parkingu czy gdzieś w głębi ośrodka ?
Anonymous - 24-06-2011, 11:04

adt81 napisał/a:
Jak już wiadomo jakieś miejsce na namioty za opłatą jest ale czy obowiązuje jakaś rezerwacja ze względu na ograniczone miejsce czy po prostu kto pierwszy ten lepszy ?

Jeśli chodzi o namioty, to nie specjalnie robimy rezerwacje, bo miejsca trochę jest (wawrzkowizna zgodziła się na ok 10-15 namiotów, ale jak nagniemy trochę tę ilość to nie powinno być problemów)

adt81 napisał/a:
Pole namiotowe jest w pobliżu parkingu czy gdzieś w głębi ośrodka ?

Jest ono pomiędzy stawem a domkami brda nie daleko parkingu a jednak w głębi.

Anonymous - 24-06-2011, 14:15

Asiu jak coś mam wolne miejsce w domku z soboty na niedziele ;) jak coś to pisz na PW :) pozdrawiam
adt81 - 24-06-2011, 18:18

Forest_Taft jeszcze jedno pytanko mam - przeglądałem temat dotyczący rezerwacji itp. ale dla pewności zapytam bo może coś przeoczyłem - czy oprócz wpłat za rezerwacje domków za swoją obecność na zlocie trzeba uiścić jakąś opłatę bo nie chciałbym się z tym spóźnić ? Za koszulkę już zapłaciłem :-) .
vendetta - 24-06-2011, 18:48

adt81 napisał/a:
czy oprócz wpłat za rezerwacje domków za swoją obecność na zlocie trzeba uiścić jakąś opłatę bo nie chciałbym się z tym spóźnić ?

Oprócz opłaty za nocleg za nic więcej nie płacisz pod warunkiem , że zabierasz ze sobą dobry humor :)

adt81 - 24-06-2011, 18:57

vendetta napisał/a:
Oprócz opłaty za nocleg za nic więcej nie płacisz pod warunkiem , że zabierasz ze sobą dobry humor

A to się da załatwić :-) . Dziękuję za odpowiedzi i już nie mogę się doczekać. Mam nadzieję, że uda mi się wszystko zorganizować i przyjadę :-) .

Krystian99 - 27-06-2011, 23:39

Witam mam pytanie czy jak bym stwierdził dzień przed zlotem że chciałbym przyjechać to można?? Liczę się z tym że kima w samochodzie :)
Juiceman - 27-06-2011, 23:45

Możesz stwierdzić to nawet w ostatnim dniu Zlotu i przyjechać :) W końcu Zlot Mitsumaniaków jest dla ludzi;)
Krystian99 - 27-06-2011, 23:49

:D wsumie masz rację :D dzięki
fargo - 28-06-2011, 11:43
Temat postu: Wolny domek BRDA
EDIT :)
kasiaa - 07-07-2011, 13:47

Gdyby ktoś miał info o jakiś wolnych domkach typu BRDA (generalnie miejsce dla 5 osób)...... spóźnialska będzie wdzięczna :-)
Anonymous - 08-07-2011, 07:44

Jak tylko pojawi się informacja, umieścimy ją tutaj.
Owczar - 19-07-2011, 09:14

Czy w pobliżu są jakieś ośrodki wypoczynkowe gdzie można ew wynająć pokój?
pamar - 19-07-2011, 09:22

Owczar napisał/a:
Czy w pobliżu są jakieś ośrodki wypoczynkowe gdzie można ew wynająć pokój?

Są, ale niestety wszędzie gdzie dzwoniłem, nie mają wolnych miejsc na ten termin :( Pozostają hotele w Bełchatowie, lub ośrodek "Babie lato" w tych pierwszych wiadomo... cena nie jest niska, natomiast "Babie lato".... hmmmm jak by tu powiedzieć... standardem daleko odbiega od XXI wieku ;)