Forum ogólne - Samochód do 28 tyś
Rafal_Szczecin - 17-03-2011, 09:08
leon
vendetta - 19-03-2011, 20:06
Rafal_Szczecin napisał/a: | leon |
Prawie jak Leon, ale trochę szybsza
Seat Ibiza Cupra 1,9 TDI 160 KM rocznik 2005 przebieg 133 tyś
Właśnie wróciłam nią z Warszawy. Co Wam powiem to Wam powiem, ale .....ogień
Wątek w sumie do zamknięcia, jak już wszystko pozałatwiam to założę czarnej własny temat
koszmarek - 19-03-2011, 20:16
oj oj fajne autko
robertdg - 19-03-2011, 20:29
Zadowolenia z nabytku, oby to nie był Mix-car
vendetta - 19-03-2011, 20:47
robertdg napisał/a: | Zadowolenia z nabytku, oby to nie był Mix-car |
bo?
mix car http://otomoto.pl/seat-ib...-C16091907.html
Przeszła przegląd w ASO i w związku z tym, że była lakierowana w kilku miejscach (auto z Hiszpani) mocno zeszliśmy z ceny. Na zdjęciach z ogłoszenia krzywa maska (brak gumowego bolca unoszącego klapę). Stan silnika i zawieszenia oraz komputer nie wykazały żadnych problemów. Przysłowiowe "nic nie puka, nic nie stuka" potwierdzam jak na ten moment. Teraz będzie przeglądana już w Łodzi i zobaczymy co w niej piszczy. Jeździ się świetnie
Zapomniałam dodać, średnie spalanie na trasie (bez oszczędzania) wyszło mi 6,5
Uploaded with ImageShack.us
sruba - 19-03-2011, 23:41
no, ładne cacko
gratulacje !!!
Anonymous - 20-03-2011, 09:54
vendetta napisał/a: | (auto z Hiszpani) |
Z włoskimi blachami?
vendetta - 20-03-2011, 11:45
kuzi napisał/a: | vendetta napisał/a: | (auto z Hiszpani) |
Z włoskimi blachami? |
Heh z Włoch w sensie(moja pomyłka - szok po zakupowy) miejscowość Cantello. A poprzedni właściciel miał na imię Bruno
Morfi - 20-03-2011, 12:00
vendetta, myslisz, że przebieg realny ??
vendetta - 20-03-2011, 12:45
Morfi napisał/a: | vendetta, myslisz, że przebieg realny ?? |
Nikt chyba za to głowy nie da, a na pewno nie ja. Nie jest zniszczony, więc może i realny Mam książkę serwisową do 120 tyś , ale oczywiście baza Seata w Polsce nie ma wszystkich numerów VIN i tego akurat nie miała. Nie wiem.
vendetta - 20-03-2011, 13:14
MITSUBISHI_WRC napisał/a: | o i przepowiedziałem w poprzednim poście jaki może być wybrany samochód. |
Powinieneś zmienić profesję
MITSUBISHI_WRC napisał/a: | ja i tak kupiłbym Corolle T-Sport z 192 ''konikami'' pod maską. |
Te koniki w Toyocie, przynajmniej według danych podawanych przez producenta, nie przekładają się na osiągi. A i spalanie ma większe.
No, ale co tam IBI jest śliczna, oby to nie był kot w worku, trzymajcie kciuki.
gzesiolek - 20-03-2011, 13:21
vendetta, milego uzytkowania i zadnych problemow...
niech Ci "czarnula" sluzy bezawaryjnie...
mkm - 20-03-2011, 13:24
MITSUBISHI_WRC napisał/a: | A ja i tak kupiłbym Corolle T-Sport z 192 ''konikami'' pod maską. |
Zerknij najpierw na ceny zadbanych egzemplarzy, a nie ulepów, a potem pisz dalej bo przynajmniej pośmiać się można
robertdg - 20-03-2011, 13:30
Tego nie miałem na myśli, ale jakoś wyszło dziwnym zbiegiem okoliczności
vendetta napisał/a: | Przeszła przegląd w ASO i w związku z tym, że była lakierowana w kilku miejscach (auto z Hiszpani) mocno zeszliśmy z ceny. Na zdjęciach z ogłoszenia krzywa maska (brak gumowego bolca unoszącego klapę). Stan silnika i zawieszenia oraz komputer nie wykazały żadnych problemów. Przysłowiowe "nic nie puka, nic nie stuka" potwierdzam jak na ten moment. Teraz będzie przeglądana już w Łodzi i zobaczymy co w niej piszczy. Jeździ się świetnie
Zapomniałam dodać, średnie spalanie na trasie (bez oszczędzania) wyszło mi 6,5
PHOTO |
Ta dziewoja co lakier odrapuje to TY
vendetta - 20-03-2011, 13:32
robertdg napisał/a: | Ta dziewoja co lakier odrapuje to TY |
Od razu odrapuje Pewnie, że ja. A z tyłu załapał się jeszcze Outek mojego taty
|
|
|