Nasze Miśki - FTO LHD LPG
rosomak1983 - 27-03-2011, 16:49
_Slawek_, ja bym widział w jednym jakims oczo.... kolorze.
Jakis bardzo czerwony (cos z palety ferrari np) albo taki zielony na colt Bewu ze zdjecia Mystka.
cos podobnie wyjdzie pewnie jak tutaj
http://otomoto.pl/mitsubi...-C17264086.html
choc dałbym jeszcze glebsza nieco ciemniejsza zieleń (taka jak na colcie ze zdjecia)
matunio20 - 27-03-2011, 18:56
rosomak1983 napisał/a: | Jakis bardzo czerwony (cos z palety ferrari np) |
Bajka
Seichan - 27-03-2011, 21:56
Czerwony, zdecydowanie
Anonymous - 27-03-2011, 22:06
czerwony
_Slawek_ - 30-03-2011, 21:49
Dziękuję wszystkim za opinie Ostateczny wynik czerwony vs zielony 9:4
Czyli zdecydowane zwycięstwo czerwonego
No cóż, ja po cichu typowałem srebrny... ale ze zdaniem Żony i Mitsumaniaków lepiej się nie spierać
A tak z innej beczki, bardzo lubię filmy Jackie Chana, ale fto bym mu raczej nie pożyczył Nie wiem czy AC obejmuje takie akcje:
Jackie Chan - Thunderbolt
robertdg - 30-03-2011, 22:09
_Slawek_ napisał/a: | Jackie Chan - Thunderbolt | Kurde, ale ta Chinka wrzeszczy, w stosunkach miezyludzkich to dopiero przerąbane
Kleju - 30-03-2011, 22:46
_Slawek_ napisał/a: | A tak z innej beczki, bardzo lubię filmy Jackie Chana, ale fto bym mu raczej nie pożyczył Nie wiem czy AC obejmuje takie akcje:
Jackie Chan - Thunderbolt |
Leciał jakiś czas temu ten film w TV. Oglądałem go właśnie dzięki temu że cały czas pojawiają się mitsubishi
Krzyzak - 31-03-2011, 06:34
_Slawek_ napisał/a: | bardzo lubię filmy Jackie Chana |
daj cynka, to przywiozę Ci kolekcję - miałem kiedyś prawie 70 jego filmów , nawet te, gdzie grał epizod jako nastolatek
ostatecznie zostawiłem ok. 30 tych najlepszych, bo niektórych nie dało się oglądać...
_Slawek_ - 31-03-2011, 09:18
Krzyzak napisał/a: | _Slawek_ napisał/a: | bardzo lubię filmy Jackie Chana |
daj cynka, to przywiozę Ci kolekcję - miałem kiedyś prawie 70 jego filmów , nawet te, gdzie grał epizod jako nastolatek
ostatecznie zostawiłem ok. 30 tych najlepszych, bo niektórych nie dało się oglądać... |
Niezły zbiór Jak dobrze pójdzie to w lipcu może się załapiemy na jakiegoś mini-spontan-spota w okolicach Gdańska
FTO lata już od paru dni w letnim obuwiu. Miałem się już obrazić na 16" bo twaaardo jest strasznie a dziur dookoła zatrzęsienie ale ostatecznie zostały, względy estetyczne zwyciężyły
FTOrek - 31-03-2011, 09:55
Zawieszenie FTO jest twarde i wysokie.Chcę obniżyć przód.Jakie sprężyny podpasują.
_Slawek_ - 31-03-2011, 10:22
FTOrek napisał/a: | Zawieszenie FTO jest twarde i wysokie.Chcę obniżyć przód.Jakie sprężyny podpasują. |
Prawda. O ile wysoki przód jest praktyczny przy atakowaniu krawężników to wygląda to nie do końca dobrze... W sprawie sprężyn spróbuje się dowiedzieć, bo przydała by się taka zmiana. Jak tylko zahaczę o myjnie to zrobię zdjęcie poglądowe, bo wydaje mi się, że nawet rekin kombi ma niżej przód
FTOrek - 31-03-2011, 18:35
Sprężyny pasują od Colta GTI ,ale nie obniżają.Szukam innych.
mystek - 31-03-2011, 19:03
#Kleju - Haha, też oglądałem ten film właśnie ze względu na Miśki . Jak dobrze pamiętam, to ostatnia akcja filmu to jakiś wyścig na torze, zgadza się? Jeśli to ten film, to z kumplem komentowaliśmy na żywo na gg, ale nie będę tego wrzucał na forum, bo gadaliśmy po łacińsku nierzadko .
Co do srebrnego FTO, to... srebrny jest takim przeciętnym kolorem. Chyba z jakiś tam badań wynika, że największy odsetek aut w Polsce ma kolor srebrny właśnie. Lepiej coś "z jajem"
_Slawek_ - 05-04-2011, 00:06
FTO w ostatnią niedzielę otrzymało poważne wsparcie na wypadek kolejnych drogowych potyczek - jak np. ze starszym panem w seacie (patrz pierwszy post). A dokładnie to kompletne drzwi prawe i lewe, prawy przedni błotnik, inną wersję tylnego zderzaka (zdjęcie po lewej, 3-cie od góry), komplet lamp przednich i tylnych, nakładki na progi i jeszcze parę innych suwenirów
Kamil, FTOrek - jeszcze raz serdeczne podziękowania
FTOrek - 05-04-2011, 19:58
Cieszę się ,że mogłem Ci pomóc.Dziwnie dobrze się z tym czuję.Chciałbym Ci powiedzieć,ze promocja regionu (Perła) w 100 procentach udana.Dziękujemy.
|
|
|