To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - FTO LHD LPG

rosomak1983 - 27-03-2011, 16:49

_Slawek_, ja bym widział w jednym jakims oczo.... kolorze.
Jakis bardzo czerwony (cos z palety ferrari np) albo taki zielony na colt Bewu ze zdjecia Mystka.

cos podobnie wyjdzie pewnie jak tutaj
http://otomoto.pl/mitsubi...-C17264086.html
choc dałbym jeszcze glebsza nieco ciemniejsza zieleń (taka jak na colcie ze zdjecia)

matunio20 - 27-03-2011, 18:56

rosomak1983 napisał/a:
Jakis bardzo czerwony (cos z palety ferrari np)

Bajka :)

Seichan - 27-03-2011, 21:56

Czerwony, zdecydowanie :twisted:
Anonymous - 27-03-2011, 22:06

czerwony :D
_Slawek_ - 30-03-2011, 21:49

Dziękuję wszystkim za opinie :) Ostateczny wynik czerwony vs zielony 9:4
Czyli zdecydowane zwycięstwo czerwonego :D
No cóż, ja po cichu typowałem srebrny... ale ze zdaniem Żony i Mitsumaniaków lepiej się nie spierać ;)

A tak z innej beczki, bardzo lubię filmy Jackie Chana, ale fto bym mu raczej nie pożyczył ;) Nie wiem czy AC obejmuje takie akcje:
Jackie Chan - Thunderbolt

robertdg - 30-03-2011, 22:09

_Slawek_ napisał/a:
Kurde, ale ta Chinka wrzeszczy, w stosunkach miezyludzkich to dopiero przerąbane :P
Kleju - 30-03-2011, 22:46

_Slawek_ napisał/a:
A tak z innej beczki, bardzo lubię filmy Jackie Chana, ale fto bym mu raczej nie pożyczył Nie wiem czy AC obejmuje takie akcje:

Leciał jakiś czas temu ten film w TV. Oglądałem go właśnie dzięki temu że cały czas pojawiają się mitsubishi :D

Krzyzak - 31-03-2011, 06:34

_Slawek_ napisał/a:
bardzo lubię filmy Jackie Chana

daj cynka, to przywiozę Ci kolekcję - miałem kiedyś prawie 70 jego filmów :) , nawet te, gdzie grał epizod jako nastolatek
ostatecznie zostawiłem ok. 30 tych najlepszych, bo niektórych nie dało się oglądać...

_Slawek_ - 31-03-2011, 09:18

Krzyzak napisał/a:
_Slawek_ napisał/a:
bardzo lubię filmy Jackie Chana

daj cynka, to przywiozę Ci kolekcję - miałem kiedyś prawie 70 jego filmów :) , nawet te, gdzie grał epizod jako nastolatek
ostatecznie zostawiłem ok. 30 tych najlepszych, bo niektórych nie dało się oglądać...

Niezły zbiór :) Jak dobrze pójdzie to w lipcu może się załapiemy na jakiegoś mini-spontan-spota w okolicach Gdańska ;)
FTO lata już od paru dni w letnim obuwiu. Miałem się już obrazić na 16" bo twaaardo jest strasznie a dziur dookoła zatrzęsienie ale ostatecznie zostały, względy estetyczne zwyciężyły ;)

FTOrek - 31-03-2011, 09:55

Zawieszenie FTO jest twarde i wysokie.Chcę obniżyć przód.Jakie sprężyny podpasują.
_Slawek_ - 31-03-2011, 10:22

FTOrek napisał/a:
Zawieszenie FTO jest twarde i wysokie.Chcę obniżyć przód.Jakie sprężyny podpasują.

Prawda. O ile wysoki przód jest praktyczny przy atakowaniu krawężników ;) to wygląda to nie do końca dobrze... W sprawie sprężyn spróbuje się dowiedzieć, bo przydała by się taka zmiana. Jak tylko zahaczę o myjnie to zrobię zdjęcie poglądowe, bo wydaje mi się, że nawet rekin kombi ma niżej przód :)

FTOrek - 31-03-2011, 18:35

Sprężyny pasują od Colta GTI ,ale nie obniżają.Szukam innych.
mystek - 31-03-2011, 19:03

#Kleju - Haha, też oglądałem ten film właśnie ze względu na Miśki :D . Jak dobrze pamiętam, to ostatnia akcja filmu to jakiś wyścig na torze, zgadza się? Jeśli to ten film, to z kumplem komentowaliśmy na żywo na gg, ale nie będę tego wrzucał na forum, bo gadaliśmy po łacińsku nierzadko :P .

Co do srebrnego FTO, to... srebrny jest takim przeciętnym kolorem. Chyba z jakiś tam badań wynika, że największy odsetek aut w Polsce ma kolor srebrny właśnie. Lepiej coś "z jajem" :)

_Slawek_ - 05-04-2011, 00:06

FTO w ostatnią niedzielę otrzymało poważne wsparcie na wypadek kolejnych drogowych potyczek - jak np. ze starszym panem w seacie ;) (patrz pierwszy post). A dokładnie to kompletne drzwi prawe i lewe, prawy przedni błotnik, inną wersję tylnego zderzaka (zdjęcie po lewej, 3-cie od góry), komplet lamp przednich i tylnych, nakładki na progi i jeszcze parę innych suwenirów :D

Kamil, FTOrek - jeszcze raz serdeczne podziękowania :notworthy:

FTOrek - 05-04-2011, 19:58

Cieszę się ,że mogłem Ci pomóc.Dziwnie dobrze się z tym czuję.Chciałbym Ci powiedzieć,ze promocja regionu (Perła) w 100 procentach udana.Dziękujemy.