Nasze Miśki - Sir Lancelot
RoBSoN_97 - 11-05-2011, 23:06
Osobiście lancer tej generacji mi się nie podoba, a w kombi to nieporozumienie jakieś= trumna lub szafa na kołach.
Felgi okropnie wyglądają!!! Jakby wyjęte ze szrotu!!! Weź je odnów i pomaluj na biało- wtedy będzie ok.
m6riano - 11-05-2011, 23:29
mkm napisał/a: | Misiek , jak opony kupiłeś nowe to daj im "kilka" kilometrów. |
A chcesz może 2xFulda exelero 205/45zr16 do skatowania za 4pak..?;-)
Misiek :) - 12-05-2011, 06:45
RoBSoN_97 napisał/a: | Felgi okropnie wyglądają!!! Jakby wyjęte ze szrotu!!! Weź je odnów i pomaluj na biało- wtedy będzie ok. |
odnowie, jak będe miał napływ kasy Pewnie czerwiec
Cytat: | A chcesz może 2xFulda exelero 205/45zr16 do skatowania za 4pak..?;-) |
dzięki, auta nie katuje, nie ten samochód. Szkoda mi.
DO katowania kiedyś kupie coś małego taniego co zapitala jak wariat typu ca5a...
ale jak będe miał nadmiar gotówki
Misiek :) - 03-06-2011, 22:57
Sawno tu nie zaglądałem...
Otóż mam auto zarejestrowane, założone tweetery i cb luzem wrzucone w miejsce schowka
Niestety wzmacniacz mi padł i teraz będę szedł do znajomego sprawdzić czy da się naprawić.
Auto brzmi (car audio) rewelacyjnie
Kilka fot z montażu CA:
A tu zmoim białym, jeszcze moim
Misiek :) - 08-06-2011, 23:39
Więc tak:
mam spalony wzmacniacz który będziejutro naprawiany oraz nowe owiewki na szyby.
Dzisiaj zaparkowałem obok mojego klona:P
cns80 - 13-06-2011, 12:30
Misiek napisał/a: | na mokrej nawierzchni trzyma się fatalnie, a na suchej jest ok | Trzeba było kupic uniroyala, a nie opony dla szybkich i wściekłych dzieci
Misiek :) - 21-06-2011, 09:45
Dzisiaj odebrałem z malowania felgi z grochowskiej koło urzędu pragi
felgi są białe.. ale....
- przy odbiorze podnieśli cenę o 120pln, bo niby nie oliczyli dekielków na początku
- nie dało się założyć dekielków, ja musze przegwintować bo nie wchodzą dekielki
- miały być w piątek odebrałem dzisiaj :/
ogólem odradzam...
640 pln za komplet felg z dekielkami i demontarzem/montarzem na auto
Piwor - 22-06-2011, 07:06
Misiek , kumpel robił za 700 razem ze spawaniem, prostowaniem i malowaniem.
viader - 22-06-2011, 13:35
Ja zapłaciłem podobnie ale za 17stki z prostowaniem wszystkich czterech, więc nieźle z Ciebie zdarli.
Misiek :) - 23-06-2011, 18:27
No niestety...
Jak pytałem na początku tematu dostałem tylko jeden link.Porównałem z innymi co znalazłem u wujka google i wyszło tanio
Poza tym te dekielki samemu później dokręciłem bez kłopotu.
Jadąc powyżej 100km/h (tak, w pl dozwolone tam gdzie jechałem) czuje lekkie szarpanie kierownicą/wibracje. Niewyważone wg mnie felgi pomimo, że jakieś odważniki mają
Misiek :) - 24-06-2011, 11:39
Kilka fot mojego auta na malowanych felgach. Reszta w mojej galerii
Misiek :) - 24-06-2011, 11:41
reszta będzie wieczorem w mojej galerii a dekielki z napisem sparco nie były malowane. Tylko te małe grafitowe
Misiek :) - 31-07-2011, 19:40
Dawno nic nie pisałem, byłem na wakacjach daleko od mojej kochanej maszynki ;(
Audio mam w pełni sprawne Nabyłem nowy wzmacniacz, bo stary się co chwile elektronikowi pali... Tak już ponad miesiąc z Nim wojuje nie może napawić.
Zastanawiam się jaką mam wersje wyposażenia. Ponoć sport a patrząc na broszury z działu download jest do nie do końca iintense a lepszy od invite plus.
Pytanko do znawców czym się różni klima manualna i automatyczna z wyglądu? Moja działa jak manualna.
Ważniejsze mam pytanie, mianowicie gdzie najlepiej nabyć spojler pod przedni zderzak?
Misiek :) - 02-08-2011, 21:25
Właśnie miałem przygodę pod tesco gocław. Starsze małżeństwo w ENDEAVOR zakręcając potrącił mojego lancelota
Okazało się, że to ich 3cie mitsu, 2005 rok kupione w maju, zupełnie jak i u mnie
Mam tylny zderzak porysowany mocno (do podkładu), lewa lampa pękła i porysowana, oraz lekko obtarty błotnik.
Krew mnie zalewa jak na to patrze, pomimo, że z daleka nie widać.
Zrobię bezgotówkowo, koleś od razu spisał orzeczenie, że Jego wina.
Pewnie część z Was nie wie, że mój poprzedni samochód (pancernik e33a) też jest przerysowany. Troszke bardziej (z lewej strony jedna szyba w drzwiach jest cała) i czeka na wycenę.
Ogółem napisał bym co o tym myślę, ale boje się czerwonych przyjaciół pod moją fotką.
Hugo - 02-08-2011, 22:59
Misiek napisał/a: | małżeństwo w ENDEAVOR zakręcając potrącił mojego lancelota | Co za pech... Endeavor-a widziałem raz w życiu i to z tyłu.
|
|
|