To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - SPOT Koszalin-Kołobrzeg-Białogard i okolice

rus_one - 04-05-2011, 12:12

Szkoda że nie miałem neta w Kołobrzegu bo bym podjechał :evil: Wła¶nie wczoraj wróciłem do domu. Szkoda...
szuwar - 04-05-2011, 13:14

może było nas niewielu, ale mam nadzieję, że kolejnym razem to tak minimum 10 mi¶ków dojedzie :) a pozytywny akcent dodatkowo taki naszego spotkania, że kolejne osoby s± zainteresowane mikro regionalnymi spotami
bagi14 - 06-05-2011, 17:41

Było fajnie jak na pirwsz± tak± organizację to nawet wyszło. Były autka ( Misiaczki), był grill, i dobrze było pogadać o naszych autkach i najważniejsze było poznać nowych ludzi. Oby więcej takich spotkań i czekamy na więcej. :D
szuwar - 06-05-2011, 19:11

Mam nadzieję, że zbierzemy sie w lokaln± grupę i będziemy mogli się spotykać cyklicznie, częstotliwo¶ć, to już zapewne życie nam narzuci:)

trzeba by było pokazać i zwołać okolicznych maniaków i zrobić tak spocik na 20 autek , niech ujm± nas w rankingu i moc będzie z nami :)

KaWu - 04-08-2011, 12:36

Witam,

I co, macie jakies cykliczne spotkania w Kolobrzegu lub okolicach :?:
W przyszlym tygodniu prawdopodobnie odwiedzam te rejony :p

szuwar - 08-08-2011, 08:49

kolego u nas to net działa tylko przy plamach słonecznych :) i zebranie choć 5 to graniczy z cudem :) .... ale jak będzie akcja ja na 99,9% :) ..... jak dotychczas raz się udało :( i tylko raz za mojej kadencji
lsp - 10-08-2011, 22:30

No wła¶nie, kiedy będzie tu jaki¶ zlot? Chętnie odwiedzę :)

Szuwar słyszałem że tu jakie¶ ex-lotnisko jest i można autko po testować?
Może tam było by fajnie zorganizować jaki¶ spot?

JacekeR - 11-08-2011, 00:11

Lotnisko jest u mnie w Stargardzie a raczej obok. Kluczewo.
Kaucz - 11-08-2011, 01:10

lsp napisał/a:
Szuwar słyszałem że tu jakie¶ ex-lotnisko jest i można autko po testować?

Raczej było. Bagicz rozbierany jest i pozagradzany. Tylko na niektóre pasy da się wjechac.

szuwar - 11-08-2011, 08:39

Kaucz napisał/a:

Raczej było. Bagicz rozbierany jest i pozagradzany. Tylko na niektóre pasy da się wjechac.

Nie zmienia to faktu, że spocik mozna zorganizować :) ... jak kilku zapaleńców się zdeklaruje, i pogoda dopisze, grilla dalej mam z naszego spocika :)

wookash83 - 11-08-2011, 22:19

ja od soboty jestem w Kołobrzegu do wtorku pewnie zabawie więc jak co¶ w ten długi weekend to też się pisze
banderas40 - 12-08-2011, 14:38

Ja na wrzesień się piszę a moze jak już wspominałem zrobić 2 dniowy u mnie w o¶rodku?
Matejo - 16-08-2011, 11:00

kurcze dopiero znalazłem ten temat , a wczoraj z Kołobrzegu wróciłem swoim mi¶kiem,
a tak to bym napisał to może jaki¶ mikro spocik DOLNO¦LˇSKO-ZACHODNIOPOMORSKI by się zrobiło hehe, a na wrzesien to i ja mogę się pisać ale jedynie na weekend

banderas40 - 25-08-2011, 18:28

Proponuję spot w dniach od 19 wieczorem do np 21 po południu oczywi¶cie chodzi o wrzesień. Mam miejsca w o¶rodku mogę zorganizować ognisko z pieczeniem kiełbaski i beczkę piwa (mam nalewak) położenie w Pogorzelicy powoduje że mog± do tego o¶rodka dojechać koledzy ze Szczecina i z Koszalina i z innych rejonów naszego województwa. Na o¶rodku jest parking więc jest gdzie auta poustawiać. Je¶li byli by chętni to proszę o informację w temacie. Cena noclegu i wyżywienia w tym czasie jak dla was to 50 zł za osobę, nocleg w pokojach 2 osobowych z łazienkami wyżywienie 3 posiłki dziennie.
JacekeR - 25-08-2011, 19:03

Ale to jest w ¶rodku tygodnia jeżeli chodzi o weekend to nie ma problemu. Miło będzie poznać koleżanki i kolegów. Ja w razie czego się piszę.