Forum ogólne - Jaki misiek do roboty
Fragu - 13-05-2011, 09:52
polaff napisał/a: | Pomijam fakt, że jak by mój syn przy ok 80km/h w mondeo włączył R to po skrzyni było by tylko wspomnienie a miśkowa przeżyła to bezboleśnie |
nawet jakby poszedł ten automat w pajero to
polaff napisał/a: | dwa popołudnia krata pifka 900zł za skrzynia i swap zrobiony. |
a do mondka to nawet nie chce wiedzieć
polaff - 13-05-2011, 13:26
Fragu napisał/a: |
a do mondka to nawet nie chce wiedzieć |
na gwarancji jest
podeślij mi namiary na PW to jak będę w byd może uda mi się Tobie pochwalić miśkiem:)
Fragu - 13-05-2011, 14:46
polaff, dawaj do podforum kuj-pom...do tematu spotkania niedzielne Wpadnij na spota!
polaff - 13-05-2011, 14:54
Fragu napisał/a: | polaff, dawaj do podforum kuj-pom...do tematu spotkania niedzielne Wpadnij na spota! |
spoko spoko już daję:)
po dzisiejszym dniu widzę że z moją (prawą) nogą nie uda mi się chyba osiągnąć wyników spalania mniejszych niż 15-18/100
Tomek - 13-05-2011, 15:04
polaff napisał/a: | Fragu napisał/a: | polaff, dawaj do podforum kuj-pom...do tematu spotkania niedzielne Wpadnij na spota! |
spoko spoko już daję:)
po dzisiejszym dniu widzę że z moją (prawą) nogą nie uda mi się chyba osiągnąć wyników spalania mniejszych niż 15-18/100 |
eee no, gratulacje
ale chyba nie bedzie az tak zle
ja najwieksze jakie uzyskalem to 17 litrow, ale to gazu, w miescie, szybkie przyspieszenia i klima non stop
robertdg - 13-05-2011, 18:29
polaff, nie miałem okazji próbować MK4 z automatem
polaff - 14-05-2011, 13:03
robertdg napisał/a: | polaff, nie miałem okazji próbować MK4 z automatem |
generalnie auto przyjemne, ale współczesna motoryzacja jest słaba i nie mam tu na myśli tylko forda, bo markę akurat lubie...
j-rules - 15-05-2011, 23:37
fakt mondeo mk3 tdci 130km to jest niezla zyleta jesli chodzi o przyspeszenie, ale... katalogowo gal v6 mimo wszystko powinien myknac mondka? zarówno mk3 jak i mk4
polaff - 16-05-2011, 07:15
j-rules napisał/a: | fakt mondeo mk3 tdci 130km to jest niezla zyleta jesli chodzi o przyspeszenie, ale... katalogowo gal v6 mimo wszystko powinien myknac mondka? zarówno mk3 jak i mk4 |
galant sporo traci na skrzyni to jedno a poza tym moim zdaniem powinno się poprawić jak zrobię pakiet startowy. Poprzedni właściciel miał go 2 lata i nawet świec nie wymienił...
Tomek - 16-05-2011, 08:02
polaff napisał/a: | j-rules napisał/a: | fakt mondeo mk3 tdci 130km to jest niezla zyleta jesli chodzi o przyspeszenie, ale... katalogowo gal v6 mimo wszystko powinien myknac mondka? zarówno mk3 jak i mk4 |
galant sporo traci na skrzyni to jedno a poza tym moim zdaniem powinno się poprawić jak zrobię pakiet startowy. Poprzedni właściciel miał go 2 lata i nawet świec nie wymienił... |
fact, skrzynia AT w prelifcie to nieporozumienie
nie jechałem poliftowym z AT, ale pewnie jest duzo lepiej
polaff - 16-05-2011, 10:47
tomek84 napisał/a: | polaff napisał/a: | j-rules napisał/a: | fakt mondeo mk3 tdci 130km to jest niezla zyleta jesli chodzi o przyspeszenie, ale... katalogowo gal v6 mimo wszystko powinien myknac mondka? zarówno mk3 jak i mk4 |
galant sporo traci na skrzyni to jedno a poza tym moim zdaniem powinno się poprawić jak zrobię pakiet startowy. Poprzedni właściciel miał go 2 lata i nawet świec nie wymienił... |
fact, skrzynia AT w prelifcie to nieporozumienie
nie jechałem poliftowym z AT, ale pewnie jest duzo lepiej |
wiesz nie jest źle, ale odnoszę wrażenie, że lepiej pracuje A/T w pajero z 1987 roku ze skrzynią z 1991...
Jogurt - 16-05-2011, 11:08
polaff, to gratulacje. zrób topic w naszych miśkach o nowym nabytku.
polaff - 16-05-2011, 11:16
Jogurt napisał/a: | polaff, to gratulacje. zrób topic w naszych miśkach o nowym nabytku. |
no właśnie o tym myślę, ale ze względu na ilość wolnego czasu narazie na myśleniu się kończy.
|
|
|