To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Jaki misiek do roboty

Fragu - 13-05-2011, 09:52

polaff napisał/a:
Pomijam fakt, że jak by mój syn przy ok 80km/h w mondeo włączył R to po skrzyni było by tylko wspomnienie a miśkowa przeżyła to bezboleśnie :)

:shock:

nawet jakby poszedł ten automat w pajero to

polaff napisał/a:
dwa popołudnia krata pifka 900zł za skrzynia i swap zrobiony.

a do mondka to nawet nie chce wiedzieć :D

polaff - 13-05-2011, 13:26

Fragu napisał/a:

a do mondka to nawet nie chce wiedzieć :D

na gwarancji jest :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

podeślij mi namiary na PW to jak będę w byd może uda mi się Tobie pochwalić miśkiem:)

Fragu - 13-05-2011, 14:46

polaff, dawaj do podforum kuj-pom...do tematu spotkania niedzielne :) Wpadnij na spota!
polaff - 13-05-2011, 14:54

Fragu napisał/a:
polaff, dawaj do podforum kuj-pom...do tematu spotkania niedzielne :) Wpadnij na spota!

spoko spoko już daję:)

po dzisiejszym dniu widzę że z moją (prawą) nogą nie uda mi się chyba osiągnąć wyników spalania mniejszych niż 15-18/100 :)

Tomek - 13-05-2011, 15:04

polaff napisał/a:
Fragu napisał/a:

spoko spoko już daję:)

po dzisiejszym dniu widzę że z moją (prawą) nogą nie uda mi się chyba osiągnąć wyników spalania mniejszych niż 15-18/100 :)

eee no, gratulacje
ale chyba nie bedzie az tak zle
ja najwieksze jakie uzyskalem to 17 litrow, ale to gazu, w miescie, szybkie przyspieszenia i klima non stop

robertdg - 13-05-2011, 18:29

polaff, nie miałem okazji próbować MK4 z automatem
polaff - 14-05-2011, 13:03

robertdg napisał/a:
polaff, nie miałem okazji próbować MK4 z automatem

generalnie auto przyjemne, ale współczesna motoryzacja jest słaba i nie mam tu na myśli tylko forda, bo markę akurat lubie...

j-rules - 15-05-2011, 23:37

fakt mondeo mk3 tdci 130km to jest niezla zyleta jesli chodzi o przyspeszenie, ale... katalogowo gal v6 mimo wszystko powinien myknac mondka? zarówno mk3 jak i mk4
polaff - 16-05-2011, 07:15

j-rules napisał/a:
fakt mondeo mk3 tdci 130km to jest niezla zyleta jesli chodzi o przyspeszenie, ale... katalogowo gal v6 mimo wszystko powinien myknac mondka? zarówno mk3 jak i mk4

galant sporo traci na skrzyni to jedno a poza tym moim zdaniem powinno się poprawić jak zrobię pakiet startowy. Poprzedni właściciel miał go 2 lata i nawet świec nie wymienił...

Tomek - 16-05-2011, 08:02

polaff napisał/a:
j-rules napisał/a:

galant sporo traci na skrzyni to jedno a poza tym moim zdaniem powinno się poprawić jak zrobię pakiet startowy. Poprzedni właściciel miał go 2 lata i nawet świec nie wymienił...

fact, skrzynia AT w prelifcie to nieporozumienie
nie jechałem poliftowym z AT, ale pewnie jest duzo lepiej

polaff - 16-05-2011, 10:47

tomek84 napisał/a:
polaff napisał/a:
j-rules napisał/a:

fact, skrzynia AT w prelifcie to nieporozumienie
nie jechałem poliftowym z AT, ale pewnie jest duzo lepiej

wiesz nie jest źle, ale odnoszę wrażenie, że lepiej pracuje A/T w pajero z 1987 roku ze skrzynią z 1991...

Jogurt - 16-05-2011, 11:08

polaff, to gratulacje. zrób topic w naszych miśkach o nowym nabytku.
polaff - 16-05-2011, 11:16

Jogurt napisał/a:
polaff, to gratulacje. zrób topic w naszych miśkach o nowym nabytku.

no właśnie o tym myślę, ale ze względu na ilość wolnego czasu narazie na myśleniu się kończy.