Zloty i Spoty - III OFICJALNY ZLOT MITSUMANIAKÓW - REFLEKSJE...
Anonymous - 30-08-2005, 20:45
Firebee napisał/a: | zliczanie za dlugo by trwalo.. Zakladam ze przelicznik 2,5 na autobedzie bardziej miarodajny - czyli 64x2,5 mamy 160 osob + moi kochani pomagierzy to powiedzmy max 180 osób + osoby odwiedzające... I tak też powiem:) Dzieki.. Papa
Pozdrawiam
Firek |
Informacja pojawi się w prasie, a potem jakiś redaktor zajrzy na forum i wyjdzie jak to zostało obliczone. Nie lepiej zadać sobie trudu i przeliczyć rezerwacje?
No chyba, że to na inne potrzeby...
Efa! - 30-08-2005, 21:12
bartek_nkm napisał/a: | To chyba będzie najdokładniejszy sposób. U mnie w
PS
Efa!, ja się zgłosiłem jako pierwszy żeby jechać po VIP'ów , a mnie nie wymieniłaś, zapomniałaś też o Kordianie.
Wracając później widziałem jak ktoś ich jednak wiózł na ognisko, ale nie wiem jak to już było... |
Jeeej, WYBACZ BARTKU! WYBACZ KORDIANKU! Oczywiście również Wam dziękujemy!!!!!!!!!!!!!
Fido_ napisał/a: | Informacja pojawi się w prasie, a potem jakiś redaktor zajrzy na forum i wyjdzie jak to zostało obliczone. Nie lepiej zadać sobie trudu i przeliczyć rezerwacje?
|
Absolutnie zgadzam się z Fido_!!! Firek, czy Ty aby nie masz ewidencji z ośrodków, w których wynajmowaliśmy domki?
Firebee - 30-08-2005, 21:13
przeliczone zostalo rowniez ilosc miejsc zarezerwowanych w sobotę, na obu polach domkow + goscie VIP hotelu + moi pomagierzy wychodzi nadal ok. 180 osób + osoby odwiedzające...
Efa! Gdybym mial ewidencje to w tych duzych domkach nie powinno spac 7 osob tylko 4 osoby, w 3 osobowych nie powinno spac 5 tylko 3 itp itd.. a koszta spania nie wynosiłyby na pewno 25zł/pokoik... to jest nie do sprawdzenia.. a niestety nie mialem kiedy Was zliczyc:(
Pozdrawiam
Firek
Chooper - 30-08-2005, 22:14
Matejko napisał/a: | poprostu ja ustawialem auta |
tak kur*** Ty ustawiałeś...
Matejko - 30-08-2005, 22:25
Chooper napisał/a: | Matejko napisał/a: | poprostu ja ustawialem auta |
tak kur*** Ty ustawiałeś... |
a tak wogole to kto ty jestes?? widzialem cie na zlocie
Kofi - 30-08-2005, 22:46
moi drodzy...a niepamietacie konkursu na to kto szybciej zliczy auta.
FIREK przeciez Ty prowadziles ten konkurs. Aut bylo 69.
Co do ilosci osob to zaraz policze ile jest na zbiorczej fotce.
[ Dodano: Wto Sie 30, 2005 9:52 pm ]
zdjecie ciezko policzyc bo oczoplasu dostaje...wychodzi cos w garnicach 100
Mysle ze srednio trzeba przyjac po 2 osoby na samochod.
Daje to 138 osob + Hubert i +Firek w niemiśkach
Czyli 140 osob.
Takie sa moje rachunki.
Matejko - 30-08-2005, 23:15
Kofi napisał/a: | moi drodzy...a niepamietacie konkursu na to kto szybciej zliczy auta.
|
ja nie pamietam ale jakos mnie i reszty na pewno to nie dziwi
wichura1 - 30-08-2005, 23:28
Były dodadkowo 2 osoby w perłowym GT3000, które przyjechały przypadkiem na godzinę zlotu.
Chooper napisał/a: | Matejko napisał/a: | poprostu ja ustawialem auta |
tak kur*** Ty ustawiałeś... |
Chooper no przecież ustawiał auto, ujeżdżali tą Carismą w tę i z powrotem, nawet go opieprzyłem że nie ma się kręcić.
josie - 31-08-2005, 00:28
Cytat: | zdjecie ciezko policzyc bo oczoplasu dostaje...wychodzi cos w garnicach 100 |
Ja liczyłem stawiając na każdym policzonym żółtą kropę. Wyszło 102 z robiącym zdjęcie włącznie. + te załóżmy 20 osób które jak pisałem się zawieruszyły + 20 pomagierów wychodzi max 150. Moim zdaniem to mnówstwo luda i jak na 3 zlot (na poprzednim o ile się nie mylę było chyba 18 aut) to odniesiony został obżymi sukces:)
Pozdro
Kofi - 31-08-2005, 09:33
Firek wsztrzymaj sie z wysylaniem informacji. TNT przeciez robil plakietki. To napewno ma na kompie liste wszystkich osob i ma plakietki ktore mu zostaly. Z tym ze on teraz jest w WWA a w domu bedzie jutro czy pojutrze.
Matejko - 31-08-2005, 09:57
z plakietkami moze byc klopot bo porozdawalismy co niektorym wiecej zeby podali tym z ktorymi maja kontakt osobisty
igi - 31-08-2005, 10:10
Matejko napisał/a: | z plakietkami moze byc klopot bo porozdawalismy co niektorym wiecej zeby podali tym z ktorymi maja kontakt osobisty |
Dokładnie tak. Ja sam mam 2 i do tego dostałem jeszcze VIP. Wszystkie naklejki sie rozeszły. Nie bedzie to miarodajne
TommiCrazy - 01-09-2005, 10:21
wrociłęm wreszcie z mojego tour de polonia, smignołem w te 6 dni prawie 1500 km heh było co zwiedzać, zatrzymałem się nawet w wawie na dwa spoty mitsu w poniedziałek i w środe, naprawde wyjazd zaliczam do bardzo udanych, bardzo dziękuje wszystim którzy się pojawili na zlocie, autami mitsubishi jeżdzą naprawde bardzo wporządku ludzie dzięki shovelowi i mikerowi za towarzystwo w drodze do grudziądza oraz marcinowi i amelii za pomoc i gościne w warszawie pozdrawiam gorąco
kordiank2 - 01-09-2005, 10:24
Rafal_Szczecin napisał/a: |
oj to byl dopiero wesoly autokar, ale doszlismy do wniosku ze ten " autobusik " troszke przymaly jest i trza go zamienic na jakiegos Galancika Rekinka |
proponuję L300
Anonymous - 01-09-2005, 10:32
l300 w tej wersji nie-pick up jest mioooodzio! we francji było ich pełno, chyba się zakochałem
|
|
|