Małopolskie - Zlot MM 2011 - Wawrzkowizna
pitbu77 - 24-08-2011, 23:04
kuzi napisał/a: | Jackall napisał/a: | Kuzi nie wiesz czy ktoś ze śląska jedzie w sobotę rano? |
Rano - najwcześniej 10:00 w Siewierzu... Nikt wcześniej nie jedzie. Morfi i Blondi także jadą mniej więcej o 10:00 a będą pomagać przy organizacji... |
Kuzi, stary, problemy z oczami masz? Oni o sobocie a Ty o piątku...
Anonymous - 24-08-2011, 23:11
Nie doczytałem...
Marcin-Krak - 24-08-2011, 23:18
W sobotę za wcześnie nie ma co przyjeżdżać - bo wszyscy śpią po piątku
sveno - 25-08-2011, 10:21
Siema wszystkim, wróciłem do kraju i wybieram się na zlot, chce się podpiąć po grupę wyjeżdżającą w sobotę i jestem za żeby mimo wszystko wyjechać z Krk o 7.00 tak jak była mowa.
Anonymous - 25-08-2011, 13:45
Koledzy, czy ktoś z Was mieszka koło wsi Kłaj (32-015) w powiecie wielickim, mógłby coś dla mnie odebrać i podrzucić mi to na zlot?
lukasz12 - 25-08-2011, 18:07
Widzę że dyskusja trwa w najlepsze, ja mam planach wyjazd w Piątek w godzinach przedpołudniowych (9-10.30), ale jako indywidualista wybrałem sobie inną drogę, jeśli ktoś jest zainteresowany to możemy się umówić i jechać razem. Zawsze będzie raźniej
Tutaj jest moja trasa http://tiny.pl/h5n5n
Jackall - 25-08-2011, 20:16
Kuzi poszło pw.
lukasz12 lubisz testować zawieszenie swojej pięknej Sigmy?
lukasz12 - 25-08-2011, 20:25
Aż taka zła droga? ;(
Sikub - 25-08-2011, 20:33
Lukasz12,
Bywam srednio raz w miesiacu w okolicach zlotu i wyprobowalem juz wszystkie trasy. Ta ktora zaznaczyles jest najgorsza !!!
Proponuje jechac normalnie jak reszta. Z racji ze jest obwodnica Siewierza ewentualne stanie na wysokosci Czestochowy, ale szalu nie ma ... a uwierz mi jestem niecierpliwy.
To co proponuje wszystkim to zjazd skrzyzowanie wczesniej niz na Belchatow gdyz jechalem tam wczoraj i jest zwezenie do jednego pasa i koledzy z ciagnikow staranie utrudniaja przejazd. Jest to skrzyzowanie z radarem i stacjami po obu stronach. Nalezy skrecic w lewo i tam przez okoliczne wioski dojedziecie bokiem i szybciej.
Ja niestety z racji tego ze wlasnie wrocilem i mam wesele w ten weekend nie bede mogl sie z Wami zbratac, ale zdrowko Wasze wypije ...
Gdyby ktos mial jakies pytania dawajcie, chetnie pomoge
Polecam taras widokowy na kopalnie w Kleszczowie (w nocy wyglady jak oswietlony titanic)
UDanej zabawy Panie i Panowie
Jackall - 25-08-2011, 20:35
Może nie aż tak zła ale raczej wąska, będziesz miał mało miejsc na ewentualne wyprzedzanie, weź też pod uwagę że takimi bocznymi drogami jeździ dużo sprzętu rolniczego.
Ja wolę dołożyć kilka km i jechać dwupasmówką z minimalną prędkością przelotową 70km/h praktycznie cały czas.
Marcin-Krak - 25-08-2011, 20:41
Sikub napisał/a: | To co proponuje wszystkim to zjazd skrzyzowanie wczesniej niz na Belchatow gdyz jechalem tam wczoraj i jest zwezenie do jednego pasa i koledzy z ciagnikow staranie utrudniaja przejazd. Jest to skrzyzowanie z radarem i stacjami po obu stronach. Nalezy skrecic w lewo i tam przez okoliczne wioski dojedziecie bokiem i szybciej. |
A coś dokładniej możesz w tej kwestii napisać - ja nie bywający w tych rejonach - więc nie wiele mi to mówi
lukasz12 - 25-08-2011, 20:46
Ja tej trasy po prostu nie znałem więc pomyślałem że można spróbować, ale skoro tak piszecie, to się zastanowię. Tylko 94 od Krakowa też jest dość męcząca do Olkusza - wyprzedzić ciężko, ruch ogromny, fotoradarów sporo.
Jackall - 25-08-2011, 20:52
Sobotnia grupa jedzie przez A4, proponowałem 94 ale mamy w ekipie auto które nie ma prześwitu więc padło na autostradę (że nie wspomnę w jakim stanie jest gierkówka )
Marcin-Krak - 25-08-2011, 20:58
Jackall napisał/a: | Sobotnia grupa jedzie przez A4, proponowałem 94 ale mamy w ekipie auto które nie ma prześwitu więc padło na autostradę (że nie wspomnę w jakim stanie jest gierkówka ) |
Ale jadąc autostradą chyba i tak jej nie ominiesz ?
Jackall - 25-08-2011, 21:01
Ja o tym wiem ale tak chciała większość więc się podporządkowałem.
|
|
|