To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Ocena pracy moderatorów w małopolsce.

Adaho_krak - 21-06-2011, 17:30

wojzi, jaca71, Jackall,
Mi też nie pasuje niedziela, obecny termin spotkań to wynik w sumie dwóch ankiet.
Chcecie zmian to proszę o ankiety i zmienimy, ja już zrobiłem dwie i wciąż ta sama niedziela i 19.oo więc wybaczcie powiem szczerze, że mi się nie chce robić kolejnej ankiety.
To że ja jestem moderatorem nie znaczy, że o wszystko się mnie trzeba pytać. Robicie ankietę, za ankietą idą zmiany to je wprowadzamy. Sveno przygotował spotkanie i super wyszło, trzeba brać z niego przykład :) Ja pomogę jak mogę i zrobię co trzeba będzie zrobić. :mrgreen:

sveno - 21-06-2011, 17:57

Po pierwsze to robicie poważny OT, to temat odnośnie pracy modeatorów i dziwię się czemu pozwalają na taki bałagan.

Po drugie to z forumowiczami trzeba krótko i na temat tak jak ja zrobiłem. :) Proponuję, niech kolejna osoba podejmie się organizacji spotu, wyznaczy wstępnie termin i modli się o frekwencje :P Ankiety nie mają sensu bo większości i tak coś zawsze wypadnie i to bez różnicy czy sobota czy niedziela, bo jak nie urok to sraczka (nie mam pretensji, bo takie jest życie, ja sam nie pojawiłem się na 2 spotach bo nie udało mi się dostać wolnego w pracy :( life is brutal ) uznanie dla tych co się pojawiają, szczególnie dla Dawida bo ma naprawdę kawał drogi na spoty a mimo to jest na każdym, no i podziwiam też dzieciatych bo to naprawdę jest wyczyn, zostawić z żoną czy też przyjechać rodzinką. Respect :)

Adaho_krak - 21-06-2011, 18:41

sveno napisał/a:
Po pierwsze to robicie poważny OT, to temat odnośnie pracy modeatorów i dziwię się czemu pozwalają na taki bałagan.

E tam bałagan, uważam że wszystko to o czym tu piszemy dotyczy pracy moderatorów w regionie.

sveno napisał/a:
Po drugie to z forumowiczami trzeba krótko i na temat tak jak ja zrobiłem. :)

Zgadzam się w 100%.

sveno napisał/a:
Ankiety nie mają sensu bo większości i tak coś zawsze wypadnie i to bez różnicy czy sobota czy niedziela, bo jak nie urok to sraczka

Święta prawda.
sveno napisał/a:
Proponuję, niech kolejna osoba podejmie się organizacji spotu, wyznaczy wstępnie termin i modli się o frekwencje :P

Może i to sposób na spoty :) Spróbujemy?? Kto chętny na organizację najbliższego??

dawidoski13 - 21-06-2011, 19:10

sveno napisał/a:
uznanie dla tych co się pojawiają, szczególnie dla Dawida bo ma naprawdę kawał drogi na spoty a mimo to jest na każdym, no i podziwiam też dzieciatych bo to naprawdę jest wyczyn, zostawić z żoną czy też przyjechać rodzinką. Respect :)

Dzięki sveno, jednak o ile dobrze pamiętam to nie ja miałem najdalej :P chciałem tylko powiedzieć,że jeśli ktoś deklaruje swoją obecność to po prostu rezerwa na ten termin i już, a nie w ostatniej chwili,że nie da rady, bo to jest tylko mieszanie w głowie organizatorowi :!: informacja o spocie jest chyba z wystarczającym wyprzedzeniem i jeśli wpisujemy obecność to lepiej pisać od razu np "nie dam rady"; "może będę" a nie jakieś tam pisanie,że na 100% będę :!:

[ Dodano: 21-06-2011, 19:16 ]
Adaho_krak napisał/a:
To kiedy następny spot ??
Proszę o propozycję terminu i miejsca :)

Rebelias90 napisał/a: :wink:
To może coś wcześniej niż wrzesień proponuje góry :P Wiem że Wojzi byłby napewno chętny

Marcin-Krak - 21-06-2011, 19:50

Ja tam rzadko kiedy głosuję :P
Ustalajcie - ja jak tylko dam radę - to se pomarudzę - ale też i się pojawię :wink:
Nie będę tu "żaluziował" :twisted: :mrgreen:

Jackall - 21-06-2011, 21:13

jaca71 napisał/a:
Ale właśnie o to chodzi że w rozmowach na forum ogólnie i przed spotami nikomu niedziela nie pasuje o 19:00. A w głosowaniu zawsze wygrywa ;)

To tak jak w powiedzeniu gdzie dwóch polaków tam trzy zdania. Ja nie miałem jeszcze okazji w żadnej ankiecie odnośnie spotów głosować, niedziela tak późno mi strasznie nie pasuje ale starałem się pojawiać. A teraz gdy moja żona zaczęła pracować w weekendy to tylko pozostaje mi przyjeżdżanie z Madzią :wink:

Wracając do OT :mrgreen: to spot w Pieskowej Skale mógłby się odbyć w sobotę, Sveno pokazał że taki termin nie jest najgorszy.

jaca71 napisał/a:
Jackall, Nie obraź się ale pytanie o godzinę było do regionowych włodarzy.

Nie chce nikomu wchodzić w kompetencje i zmieniać godziny spotów ale jeżeli ktoś (jak Sveno) organizuje spota to on decyduje co gdzie i jak (oczywiście ryzykując że nikt się nie pojawi) można zrobić wcześniej ankietę ale tak jest bardziej hardcorowo :twisted:

Adaho_krak napisał/a:
Ja pomogę jak mogę i zrobię co trzeba będzie zrobić.

I właśnie dlatego IMO masz dożywotniego moda regionu :biggrin:

Marcin-Krak - 21-06-2011, 21:28

Jackall, Ty dostaniesz RB za brak zdjęć :P
Ja czekam :P

Jackall napisał/a:
A teraz gdy moja żona zaczęła pracować w weekendy to tylko pozostaje mi przyjeżdżanie z Madzią :wink:

Wyjątkowo towarzyskie i nie bojące się innych dziecko - więc możesz przyjeżdżać, a z tego co widziałem, to cioć i wujków do opieki mimo tak krótkiego czasu nie brakowało :mrgreen:

Jackall - 21-06-2011, 21:38

Zdjęcia już są w temacie spota :P
Sam byłem w szoku że się tak nie bała z obcymi (bez urazy ale przecież nikogo z Was wcześniej nie widziała na oczka) spacerować. Możemy przyjeżdżać więc we dwoje ale wtedy to jeszcze krócej niż zwykle będę mógł być :cry:

sieegurd - 21-06-2011, 22:38

Jackall napisał/a:
Zdjęcia już są w temacie spota :P
Sam byłem w szoku że się tak nie bała z obcymi (bez urazy ale przecież nikogo z Was wcześniej nie widziała na oczka) spacerować. Możemy przyjeżdżać więc we dwoje ale wtedy to jeszcze krócej niż zwykle będę mógł być :cry:

Jak tylko uda Nam się wpaść z Olką, to się wujki i ciocie nabawią :D :D :D

Tomek - 22-06-2011, 08:08

jaca71 napisał/a:
Ale właśnie o to chodzi że w rozmowach na forum ogólnie i przed spotami nikomu niedziela nie pasuje o 19:00. A w głosowaniu zawsze wygrywa ;)

PO fałszuje wyniki

Adaho_krak napisał/a:
Robicie ankietę, za ankietą idą zmiany to je wprowadzamy.

jestem za
proponuje głosowanie otwarte, bedziemy widzieli komu ta niedziela pasuje
bo moze byc tak, ze niedziela pasuje tym, co i tak na spotach sie nie pojawiaja

Jackall - 22-06-2011, 16:32

tomek84 napisał/a:
PO fałszuje wyniki

I wszystkiemu jest winien Donald :wink:
Nawet plagom egipskim :mrgreen:

tomek84 napisał/a:
proponuje głosowanie otwarte, bedziemy widzieli komu ta niedziela pasuje
bo moze byc tak, ze niedziela pasuje tym, co i tak na spotach sie nie pojawiaja

I to chyba będzie najlepsze rozwiązanie, skoro jest praktycznie stała lista osób przyjeżdżających na spoty i spora część z nich twierdzi, że niedziela im nie pasuje to może rzeczywiście otwarte głosowanie pokaże prawdziwe wyniki.
Być może część ludzi głosujących na niedzielę o 19 bo liczą że może akurat tym razem będą łaskawi zaszczycić nas swą obecnością ale w ostatnim momencie coś im wypada?!?

sieegurd - 22-06-2011, 21:26

To niech ktoś będący w temacie założy odpowiedni temat do wypowiedzi :D