Małopolskie - Nieoficjalne i spontaniczne spotkanie ze znajomymi 18,06
wojzi - 17-06-2011, 22:46
Marcin-Krak napisał/a: | To nie o spalanie chodzi - to chodzi o to, że jakoś jazda po Krakowie samochodem wywołuje o mnie podniesienie się poziomu zdenerwowania, stresu itp itd - a moja pani kardiolog nakazała mi wystrzegać się tego |
Że wrócę jak pijak do butelki, ... no to może podwieźć szanownego kolegę ?
Marcin-Krak - 17-06-2011, 23:07
wojzi napisał/a: | Że wrócę jak pijak do butelki, ... no to może podwieźć szanownego kolegę |
Nie masz po drodze
Ale dziękuję za chęci
Jackall - 17-06-2011, 23:11
Marcinku ja mogę mieć po drodze o ile oczywiście chciałbyś być wcześniej na spocie i szukać kierowce w drodze powrotnej bo ja na chwilę tylko się pojawię
fargo - 18-06-2011, 11:37
Mr V napisał/a: | Nie wie ktoś, czy Fargo się pojawi ? |
Taki mam plan
Marcin-Krak - 18-06-2011, 11:40
To ja wybywam
Mam nadzieję, że padać nie zacznie
Trzeba trochę kaemów nakręcić przed spotem
Do wstrieczi
sveno - 18-06-2011, 11:46
siostra i szwagier zaraz wyjeżdżają razem z dziećmi , fargo, fajnie że będziesz bo szwagier ma kilka pytań odnośnie lancerka. Do zobaczenia.
Mr V - 18-06-2011, 12:13
Sveno, musisz mi wybaczyć, ale moja Matula przełożona, wymyśliła sobie, że mam położyć flizy na balkonie i to koniecznie dzisiaj, bo zbliża się ślub siostry ble ble ble ble... Wrrrr !!! Przepraszam, ale w takim wypadku się nie pojawie. Bawcie się dobrze Maniaki. :/
mkm - 18-06-2011, 18:19
Dzięki wszystkim, którzy przybyli, a Ci którzy nie przybyli niech żałują.
Do nastęnego!
dawidoski13 - 18-06-2011, 20:25
mkm, dziękówa za sesyjkę Miśki dobrze się prezentują
Rebelias - 18-06-2011, 20:45
dawidoski13 napisał/a: | mkm, dziękówa za sesyjkę Miśki dobrze się prezentują |
No mój i mkm'a zderzak to nie bardzo sie utaj prezentuje akurat
Sveno będziesz montował jakiś film??
sveno - 18-06-2011, 21:01
Dziękuję wszystkim za przybycie, było naprawdę sympatycznie, a i moja siostra udowodniła, że dwójka maluchów to nie problem
Rebelias90, już się biorę do pracy, cierpliwości
wojzi - 18-06-2011, 21:20
No było na prawdę fajnie. Powiem szczerze, że patrząc na wykruszających się ludków w pewnym momencie myślałem, że będę tylko ja, Sveno, Rebelias i Jackall. A tu proszę: 4 Gale, 2 Cari, 2 Colciaki, 2 Lancerki, Honda, i dwa rowery. No całkiem, całkiem jak na takiego spocika.
Dzieci macie na prawdę prześliczne. Mam nadzieję, że następnym razem moi chłopacy będą zdrowi i podjedziemy całą rodzinką. Zwłaszcza, że mój starszy to MitsuManiak - ma naklejkę MM na łóźku i na rowerze .
Proszę wszystkich, którzy robili zdjęcia i filmowali o kontakt ze mną na priva - dam wam maila - potrzebne będą mi materiały na sprawozdanie na stronę klubową.
dawidoski13 - 18-06-2011, 21:32
wojzi napisał/a: | No było na prawdę fajnie. Powiem szczerze, że patrząc na wykruszających się ludków w pewnym momencie myślałem, że będę tylko ja, Sveno, Rebelias i Jackall. A tu proszę: 4 Gale, 2 Cari, 2 Colciaki, 2 Lancerki, Honda, i dwa rowery. No całkiem, całkiem jak na takiego spocika. |
Ja mam nadzieję,że się rozkręcimy i tera to już tylko lepiej będzie
Jackall - 18-06-2011, 22:57
Ja również pragnę podziękować za miłego spota i jednocześnie przepraszam że tak krótko z Madzią byliśmy ale obowiązki rodzinne wzywały. Ogólnie to miejsce bardzo fajne i tu Sveno ma wielkiego plusa że takowe wynalazł (a wiadomo że trzy plusy to ) dziękuję również jego Magdzie za popilnowanie mojej Magdy
Żałuję że tak wczas pojechałem i obiecuję że następnym razem postaram się być dłużej- ba nawet do samego końca
A na marginesie to widzę że Galanty wiodą prym we frekwencji na spotach co mnie osobiście bardzo cieszy
Zdjęcia postaram się wrzucić jutro jak tylko znajdę czas
MKM fajne zdjęcia oczu miśków
Marcin-Krak - 18-06-2011, 23:37
Wróciłem do domu
No ok, już jakiś czas temu
dziękuję również za spota - oby więcej takich, że mogę rowerem dotrzeć
|
|
|