To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Nieoficjalne i spontaniczne spotkanie ze znajomymi 18,06

wojzi - 17-06-2011, 22:46

Marcin-Krak napisał/a:
To nie o spalanie chodzi - to chodzi o to, że jakoś jazda po Krakowie samochodem wywołuje o mnie podniesienie się poziomu zdenerwowania, stresu itp itd - a moja pani kardiolog nakazała mi wystrzegać się tego :P

Że wrócę jak pijak do butelki, ... no to może podwieźć szanownego kolegę :D ?

Marcin-Krak - 17-06-2011, 23:07

wojzi napisał/a:
Że wrócę jak pijak do butelki, ... no to może podwieźć szanownego kolegę :D

Nie masz po drodze ;)
Ale dziękuję za chęci :D

Jackall - 17-06-2011, 23:11

Marcinku ja mogę mieć po drodze :P o ile oczywiście chciałbyś być wcześniej na spocie i szukać kierowce w drodze powrotnej bo ja na chwilę tylko się pojawię :wink:
fargo - 18-06-2011, 11:37

Mr V napisał/a:
Nie wie ktoś, czy Fargo się pojawi ?

Taki mam plan :rolleyes:

Marcin-Krak - 18-06-2011, 11:40

To ja wybywam :P
Mam nadzieję, że padać nie zacznie :finga:
Trzeba trochę kaemów nakręcić przed spotem :)
Do wstrieczi :mrgreen:

sveno - 18-06-2011, 11:46

siostra i szwagier zaraz wyjeżdżają razem z dziećmi :) , fargo, fajnie że będziesz bo szwagier ma kilka pytań odnośnie lancerka. Do zobaczenia.
Mr V - 18-06-2011, 12:13

Sveno, musisz mi wybaczyć, ale moja Matula przełożona, wymyśliła sobie, że mam położyć flizy na balkonie i to koniecznie dzisiaj, bo zbliża się ślub siostry ble ble ble ble... Wrrrr !!! Przepraszam, ale w takim wypadku się nie pojawie. Bawcie się dobrze Maniaki. :/
mkm - 18-06-2011, 18:19

Dzięki wszystkim, którzy przybyli, a Ci którzy nie przybyli niech żałują. 8)
Do nastęnego!

dawidoski13 - 18-06-2011, 20:25

mkm, dziękówa za sesyjkę :!: Miśki dobrze się prezentują :!: :wink:
Rebelias - 18-06-2011, 20:45

dawidoski13 napisał/a:
mkm, dziękówa za sesyjkę :!: Miśki dobrze się prezentują :!: :wink:

No mój i mkm'a zderzak to nie bardzo sie utaj prezentuje akurat :P

Sveno będziesz montował jakiś film??

sveno - 18-06-2011, 21:01

Dziękuję wszystkim za przybycie, było naprawdę sympatycznie, a i moja siostra udowodniła, że dwójka maluchów to nie problem :)
Rebelias90, już się biorę do pracy, cierpliwości

wojzi - 18-06-2011, 21:20

No było na prawdę fajnie. Powiem szczerze, że patrząc na wykruszających się ludków w pewnym momencie myślałem, że będę tylko ja, Sveno, Rebelias i Jackall. A tu proszę: 4 Gale, 2 Cari, 2 Colciaki, 2 Lancerki, Honda, i dwa rowery. No całkiem, całkiem jak na takiego spocika.

Dzieci macie na prawdę prześliczne. Mam nadzieję, że następnym razem moi chłopacy będą zdrowi i podjedziemy całą rodzinką. Zwłaszcza, że mój starszy to MitsuManiak - ma naklejkę MM na łóźku i na rowerze :D .

Proszę wszystkich, którzy robili zdjęcia i filmowali o kontakt ze mną na priva - dam wam maila - potrzebne będą mi materiały na sprawozdanie na stronę klubową.

dawidoski13 - 18-06-2011, 21:32

wojzi napisał/a:
No było na prawdę fajnie. Powiem szczerze, że patrząc na wykruszających się ludków w pewnym momencie myślałem, że będę tylko ja, Sveno, Rebelias i Jackall. A tu proszę: 4 Gale, 2 Cari, 2 Colciaki, 2 Lancerki, Honda, i dwa rowery. No całkiem, całkiem jak na takiego spocika.

Ja mam nadzieję,że się rozkręcimy i tera to już tylko lepiej będzie :!:

Jackall - 18-06-2011, 22:57

Ja również pragnę podziękować za miłego spota i jednocześnie przepraszam że tak krótko z Madzią byliśmy ale obowiązki rodzinne wzywały. Ogólnie to miejsce bardzo fajne i tu Sveno ma wielkiego plusa że takowe wynalazł (a wiadomo że trzy plusy to :axe: ) dziękuję również jego Magdzie za popilnowanie mojej Magdy :biggrin:
Żałuję że tak wczas pojechałem i obiecuję że następnym razem postaram się być dłużej- ba nawet do samego końca :wink:

A na marginesie to widzę że Galanty wiodą prym we frekwencji na spotach :biggrin: co mnie osobiście bardzo cieszy :biggrin:

Zdjęcia postaram się wrzucić jutro jak tylko znajdę czas :wink:

MKM fajne zdjęcia oczu miśków :rolleyes:

Marcin-Krak - 18-06-2011, 23:37

Wróciłem do domu :twisted: :wink:
No ok, już jakiś czas temu ;)

dziękuję również za spota - oby więcej takich, że mogę rowerem dotrzeć :mrgreen: