Łódzkie - Mitsumaniak-widziany
Sz@kal - 22-02-2008, 12:00
mitutoyo, nie przejeżdzałeś przypadkiem wczoraj ok 20 koło Hali na Politechniki? Czy to ten dzikus z Paderewskiego?
Jacek L200 - 22-02-2008, 12:48
witam
mozesz mi podeslac jak bede mial wolna chwile to zerkne
mitutoyo napisał/a: | Juz ktos prosil o naklejki i poslalem na mejla. Poprosilem Adaha z Krakowa o wzór nalepek bo wiem ze mieli i mam je w corelu,przyslal ale ja nie mam corela i nie moge tego otworzyc,podajcie jakies adresy na PW to podesle.A jesli ktos jest chetny to mam jedna wolna naklejke "Mitsumaniaki" biala(odblaskowa) o wymiarach 25x7cm.Oddam za friko oczywiscie. |
a tak wyglada po przerobce naklejka mitsumaniakow
zolto - czerwona lodka bo takie sa kolory Miasta Lodzi
pozdrawiam
Jacenty
Anonymous - 22-02-2008, 12:53
Łozyn mi. Ale oprócz koleszki z Paderewskiego to ostatnio widziałem jeszcze dwa kliperki na EL co ich wcześniej nie zaobserwowałem.
Anonymous - 23-02-2008, 00:24
trzeba skaptować takiego pana w czarnym Evo, który o ile pamiętam jest trenerem sztuk walki w YMCA na Moniuszki. Potrzeba kogoś z dozą dyplomacji, żeby go klubem zainteresować. (Dyplomata - osoba która powie do ciebie wypi....laj w taki sposób, że poczujesz podniecenie w związku ze zbliżającą się wyprawą)
Anonymous - 23-02-2008, 20:20
Hej, jestem nowym mitsułodziakiem i mam w zwiążku z tym pytanie - czy można jeszcze gdzieś zaopatrzyć się w naklejki klubowe? Chętnie oznakowałbym moj pojazd
Pozdrawiam
Bartek
PS. CZARCIK - zorganizowałem jutro o 15 na parkingu pod Geant na Piłsudskiego mały spocik Galantów. Na chwilę obecną z Łodzi będą:
kamil73
RoveR
Yaro1976 (ma potwierdzić)
i ja
jakbyś miał chwilę wolnego - zapraszamy
RoveR - 26-02-2008, 22:21
Przepraszam panowie ale jak zauważyliście nie było mnie, bo dopitalałem w robocie . Byłem później o jakiejś 17:00, ale niestety nikogo już nie było. Jak byście mieli nowe pomysły na spot to dajcie znać mam nadzieję że tym razem mi nic nie wypadnie.
Pozdrowionka for all
Anonymous - 26-02-2008, 22:39
spóźniłeś się o kilka minut dosłownie, bo jako ostatni ulotniłem się kilka minut po 17
Mi - 27-02-2008, 12:49
Fajna ta naklejka, można ją jeszcze nabyć?
I mnie nikt nie machał nigdy.
Ale na moim osiedlu jest (oczywiście oprócz mojego pieknęgo) Colt fiołkowy
Chooper - 28-02-2008, 18:49
Piwkotom widziany dzisiaj na skrzyzowaniu Piłsudzkiego/Sienkiewicza na lewoskręcie taki zamyślony ;P
przy okazji pozdrowienia dla wszystkich kierowników carism i lancerów dokujacych na gdańskiej na odcinku zielona-struga, chyba z 5 szt naliczyłem.
Anonymous - 29-02-2008, 10:51
A piwkotom to przypadkiem nie jeździ bordowym galem EAxA na blachach GD?
Widziałem takiego chyba w poniedziałek na Niciarnia/Przybyszewskiego -> zajechał do Dialogu.
JAkby co -> pozdrawiam
[ Dodano: 29-02-2008, 11:43 ]
Dzisiaj znowu piwkotom koło dialogu
cheers
yaro1976 - 29-02-2008, 12:15
berti napisał/a: | A piwkotom to przypadkiem nie jeździ bordowym galem EAxA na blachach GD?
Widziałem takiego chyba w poniedziałek na Niciarnia/Przybyszewskiego -> zajechał do Dialogu.
JAkby co -> pozdrawiam
[ Dodano: 29-02-2008, 11:43 ]
Dzisiaj znowu piwkotom koło dialogu
cheers |
dokładnie, robi w Dialogu, generalnie podróżuje Łódź-wybrzeże
Chooper - 29-02-2008, 16:08
berti napisał/a: | zajechał do Dialogu. |
ktoś tu mnie nie słuchał na ostatnim spocie
Anonymous - 01-03-2008, 16:09
Chooper napisał/a: | berti napisał/a: | zajechał do Dialogu. |
ktoś tu mnie nie słuchał na ostatnim spocie |
Chyba miałem z tym problemy
pzdr
Anonymous - 10-03-2008, 00:57
Witam Goraco wszystkich Mitsumaniakow
niedawno sie zapisalem na ta stronke dwa razy dostalem wizytoweczke klubu na radogoszczu na parkingu Castoramy chetnie bym sie dowiedzial od kogo ja dostalem i rowniez chcialem sie dowiedziec gdzie mozna dostac taka naklejke klubu Mitsumaniakow
Pozdrawiam wszystkich
Anonymous - 15-03-2008, 01:36
PiwkoTom w Zgierzu koło Mac'a.
Tak jakby uzupełniał zapas kalorii przed długą podróżą:D
|
|
|