Zloty i Spoty - IV oficjalny zlot - gdzie, kiedy i dlaczego:)
Firebee - 04-11-2005, 07:15
i malym zalozeniem jest, by Oficjale odbywaly sie przede wszystkim w miejscach zamieszkania zalozycieli - Grudziadz, Whitestook, Warszawa... Grudziadz byl, przed nami Białas:)
Chooper - 04-11-2005, 15:54
Firebee napisał/a: | i malym zalozeniem jest, by Oficjale odbywaly sie przede wszystkim w miejscach zamieszkania zalozycieli - Grudziadz, Whitestook, Warszawa... Grudziadz byl, przed nami Białas:) |
a o tym w umowie nie było mowy...no chyba, ze gdzieś takim druczkiem (czyt. Takim druczkiem)
Efa! - 04-11-2005, 18:46
no własnie Miało być, że Mitsumaniacy wszyscy równi
Jackie - 04-11-2005, 20:28
Bo tak jest, natomiast rzecz raczej w tym, że każdy z nas chciałby Was gościć. I jak sądzę nie ma w tym nic złego. Słuchajcie jeżeli Białystok aż tak bardzo nie pasuje - to trudno, wymyślimy coś innego choć przyznaję, że przyjąłbym taką wiadomość z dużą przykrością.
Pozdrawiam
piwkotom - 04-11-2005, 20:40
Jackie napisał/a: | Bo tak jest, natomiast rzecz raczej w tym, że każdy z nas chciałby Was gościć. I jak sądzę nie ma w tym nic złego. Słuchajcie jeżeli Białystok aż tak bardzo nie pasuje - to trudno, wymyślimy coś innego choć przyznaję, że przyjąłbym taką wiadomość z dużą przykrością.
Pozdrawiam |
Jackie-u spokooko, SuperEfie i Chooperowi i nam wszystkim chyba chodzilo raczej o wtypowiedz Firka ze of zloty tylko w Grudziadzu, Bialymstoku i Wawie a nie o Zlot A.D. 2006. Bialystok juz chyba przyklepany i po temacie
Anonymous - 04-11-2005, 22:29
Nie chodzi o to że cyt" Białystok nie pasuje" też piekne miasto jak wiele w Polsce (byłem widziałem) ale poprostu tak bardzo na skraju i praktycznie każdemu raczej daleko i kosztownie dojechać , ale z drugiej strony to w końcu nie często i z tego co wyczytałem to cel uświęca środki czyli podobno świetna atmosfera i ogólnie wszystko ( nie byłem i nie widziałem )
Rafal_Szczecin - 04-11-2005, 23:15
ja jeszcze bym prosil o jakas konkretna dane, tak zebym mogl juz zaczac odliczac dni do zlotu
faktycznie bialystok kawal drogi ale czego nie robi sie dla Mitsumaniakow dla tej nie powtarzalnej atmosfery i ludzi warto przejechac nawet drugie tyle w jedna strone (1400 km)
i pytanko ilu dniowy bedzie zlot ? mam nadzieje ze minimum 2 dniowy, a najlepiej byloby zrobic jakis 3 dniowy by po wieczornej imprezie nie trzebabylo jechac do domkow(tak jak bylo w grudziadzu, bylo suuuuper tylko krociutko troszke ) tylko pobawic sie kolejna nocke .
pozdrowka i czekam na odpowiedz i juz nie moge sie doczekac by Was zobaczyc na IV juz Oficjalnym Zlocie Mitsumaniakow a I Oficjalnym Zlocie Mitsumaniaków W Białymstoku
Matejko - 05-11-2005, 09:53
a moze zrobic zlot gdy jest jakis dlugi weekend w sierpniu chyba ze daty tak sie ustawily ze nie bedzie wtedy zadnego - tak jak byl planowany tegoroczny zlot w grudziadzu
Karwoś - 05-11-2005, 20:48
Ależ panowie - zlot w Białymstoku to bardzo dobry pomysł z 1 powodu:
Dealed GRAFIX znajduje się w Białymstoku i wypadałoby właśnie tutaj zorganizować, mam nadzieję, największy zlot MITSUBISHI w Polsce . Oczywiście istnieje wiele innych powodów
A wiadomo delaler GRAFIX - dealer przyjazny A wiem co mówię!
Anonymous - 05-11-2005, 20:52
Witam Wszystkich LUCJANS1
Trochę mnie nie było "PRASZAM"
MATEJKO TY EROTOMANIE
ZMIEN OBRAZKI!!!!!!!!!
Efa! - 06-11-2005, 01:30
A ja chciałam zabrać się za kręcenie ekipy na organizację zlotu w Bydgoszczy. Grafix i tak przecież byłby w owej ekipie, boż bez Jacka (+Firka+Hubiego i kilku innych toże...) to nie da rady! ). A Bydzia dlatego, bo jest mniej więcej w środku Polski... To bliżej prawie każdemu by było.
Matejko - 06-11-2005, 05:12
Efa! napisał/a: | A Bydzia dlatego, bo jest mniej więcej w środku Polski... To bliżej prawie każdemu by było. |
za
Kofi - 06-11-2005, 09:09
Czy zlot w Białymstoku odbyl by sie w tym miejscu co przedgrudziądzowy spot?
Anonymous - 06-11-2005, 09:46
Efa! napisał/a: | A ja chciałam zabrać się za kręcenie ekipy na organizację zlotu w Bydgoszczy. Grafix i tak przecież byłby w owej ekipie, boż bez Jacka (+Firka+Hubiego i kilku innych toże...) to nie da rady! ). A Bydzia dlatego, bo jest mniej więcej w środku Polski... To bliżej prawie każdemu by było. |
Tak trzymaj Efa może jeszcze dodaj trochę animuszu kobiecego no wiesz kobieta ma większy dar przekonywania szczególnie wśród grona męszczyzn. Jestem również za
JCH - 06-11-2005, 10:03
Efa! napisał/a: | ... A Bydzia dlatego, bo jest mniej więcej w środku Polski... To bliżej prawie każdemu by było. |
Bydzia w środku Polski
A masz mapę ze Śląskiem czy jakąś z czasów rozbiorów?
|
|
|