Zloty i Spoty - ZLOT 2011 - podziękowania dla Organizatorów (i nie tylko)
koszmarek - 29-08-2011, 15:19
Ewuś super było Cie zobaczyć ! Do zobaczenia za rok !
nerus - 29-08-2011, 15:45
Aga napisał/a: | że bez Olusia to już zlot nie byłby taki sam.... |
dokładnie a ile wujków i ciotek mu przybyło
Efa!, ważne,że mogłaś być
a Tobie i Tomkowi oraz Olusiowi dziękuję za tą nocną niespodziankę
kwasik162 - 29-08-2011, 15:49
Hej, a jest gdzieś podana informacja nt. głosowania, kto w jakiej kategorii wygrał? Bo w niedziele już nie byliśmy na zlocie, a ciekawa aż jestem
Anonymous - 29-08-2011, 15:51
Pewnie będzie jak organizatorzy wytrzeźwieją i ogarną temat
[ Dodano: 29-08-2011, 16:09 ]
Dziękuję wszystkim tym, którzy dzielnie znosili moje komentowanie, informację oraz nadawanie przez Deofon
do zobaczenia za rok w większym składzie
mjsystem - 29-08-2011, 16:14
akbi napisał/a: | ... aha ... szczególnie chciałbym podziękować osobie, która dokonała niemożliwego ...dokonała chyba rekordu świata i okolic ..tzn osobie, która zorganizowała nam tą zlotową dwudniową pogodę |
Akbi no nie ma za co, przepraszem niemniej, ze wracając wieczorem w sobotę zabrałem ją ze sobą(szczegóły zna Morfi i Blondi)
PS gratuluję orginalnej tablicy rejestracyjnej.
Deo napisał/a: | Dziękuję wszystkim tym, którzy dzielnie znosili moje komentowanie, informację oraz nadawanie przez Deofon |
Deo jeszcze chwila a zostaniesz jeszcze publicystą
(pozdrawiamy Cię wspaniały kolego)
kwasik162 - 29-08-2011, 16:22
Deo napisał/a: | Pewnie będzie jak organizatorzy wytrzeźwieją i ogarną temat |
No tak, to sobie cierpliwie poczekam A były jakieś nagrody poza medalami, i tymi fajnymi pucharkami/figurkami mitsumaniakowymi?
Deo napisał/a: | Dziękuję wszystkim tym, którzy dzielnie znosili moje komentowanie, informację oraz nadawanie przez Deofon |
proszę bardzo, tylko już nic nie mów (przynajmniej przez megafon )
rupert70 - 29-08-2011, 16:32
Dzięki serdeczne za Super Zlot.Miło , fajnie ,przyjemnie ,czasami z niespodziewanymi atrakcjami-sobota ,wieczorne podchody z BMW-owską załogą hi hi.
Było super ,czekamy na następny za rok
stary alfer - 29-08-2011, 16:42
Dobra robota chłopie, bez jaj.
Niekiedy zbyt wcześnie rozpoczynałeś audycję, ale zamknięcie balkonu pomogło
Seichan - 29-08-2011, 16:44
rupert70 napisał/a: | niespodziewanymi atrakcjami-sobota ,wieczorne podchody z BMW-owską załogą hi hi. |
Właśnie - wielkie antypozdrowienia dla BMW-owskiej grupy, przez którą straciłam niespodziankę Organizatorów i pokaz z ogniem w roli głównej mogę obejrzeć tylko na zdjęciach
Anonymous - 29-08-2011, 16:49
Aga na razie nic nie mówię, bo moje struny głosowe umarły, ale poszukiwania odpowiedniego (większego, mocniejszego) Deofonu już trwają
Alferku mówiłem na zlocie nie ma spania zabawa do białego rana a po powrocie czas odsypiania
traszka - 29-08-2011, 16:50
Hej! Dziękuję organizatorom i wszystkim uczestnikom za świetny weekend Wczoraj, gdy dotarłam do domu, nie było już sił, żeby się w ogóle odezwać. Powrót był dłuuugi, nie to co droga na zlot z naszą wspaniałą eskortą ;]
Podziękowania dla:
- ekipy z Częstochowy, jesteście niesamowici!
- pitbu77, robertdg za doprowadzenie do celu i wszystko inne
- wszystkich zaangażowanych w akcję, za wsparcie
- pogody, mimo duchoty
- Deo... musisz się ogolić do ślubu
- wszystkich tancerzy dyskotekowych
- 19 - dla wtajemniczonych
- Wszyca, mabdy i mojego Natanka za cudowne powitanie kaca
A teraz tak już ogólnie, bo ciągle mi się coś przypomina. Dzięki za pierwszy wieczór na plaży, za pływanie, za suchą koszulkę, za gwiazdy... OOOoo Mario! za najlepszy żurek na świecie. Za wspólne grillowanie oraz za super imprezę, za tańce, za porwanie mnie chwilowe za bezpieczne odprowadzenie do domku i ogólnie za wszystko bo jesteście świetni! Już zaczynam pakować się na kolejny zlot
Anonymous - 29-08-2011, 16:56
traszka, zapytaj się Juiceman'a jakie były problemy z utrzymaniem maszynki fo golenia Ale skarbie niebawem się pojawię u Ciebie ogolony...
p.s. zaręczyny już były?? bo chyba nie pamiętam
p.s.2.ślub w niedziele na X zlocie ?
p.s.3. kto organizuje wieczór kawalerski??? to będzie ostatnia sobota mojej pięknej wolności
p.s.4 więcej z wami nie piję do domu dotarłem dziś o 4 rano a trzęsie mnie do tej pory
traszka - 29-08-2011, 17:22
Deo napisał/a: | traszka, zapytaj się Juiceman'a jakie były problemy z utrzymaniem maszynki fo golenia Ale skarbie niebawem się pojawię u Ciebie ogolony...
p.s. zaręczyny już były?? bo chyba nie pamiętam
p.s.2.ślub w niedziele na X zlocie ?
p.s.3. kto organizuje wieczór kawalerski??? to będzie ostatnia sobota mojej pięknej wolności
p.s.4 więcej z wami nie piję do domu dotarłem dziś o 4 rano a trzęsie mnie do tej pory |
Faktycznie w Twoim stanie ciężko byłoby się ogolić Nie ma sprawy przyjeżdżaj albo przyjdź na kolanach tak jak obiecałeś Na trzeźwo i tak mnie nie rozpoznasz, więc czuję się bezpiecznie ;] Pierścionka nie mam to chyba nie było zaręczyn, pewnie gdzieś go przepiłeś. Tylko licz się z tym, że po ślubie założę Ci knebelek, przykuję do kaloryfera i to ja będę ciągle gadać Póki co, ciesz się wolnością i deofonuj się Ślub zrobimy na koniec zlotu, żebyś jeszcze miał okazję wszystkich podręczyć ;]
Anonymous - 29-08-2011, 17:27
normalnie już Cię kocham czy na trzeźwo czy po pijaku rozpoznam bo Ciebie nie da się zapomnieć
Cytat: | Tylko licz się z tym, że po ślubie założę Ci knebelek, przykuję do kaloryfera i to ja będę ciągle gadać |
aha przemoc w rodzinie?
traszka - 29-08-2011, 18:03
Deo napisał/a: | normalnie już Cię kocham czy na trzeźwo czy po pijaku rozpoznam bo Ciebie nie da się zapomnieć
Cytat: | Tylko licz się z tym, że po ślubie założę Ci knebelek, przykuję do kaloryfera i to ja będę ciągle gadać |
aha przemoc w rodzinie? |
Ależ skąd! Nikt, kto Cię zna nie uzna tego za przemoc. To bardziej coś w stylu ochrony ludzkości przed Tobą Choć wierzę, że możesz mieć swoich fanów
I koniec zaśmiecania forum Deosiowymi miłostkami ;]
|
|
|