To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - zlot MM 2012 - pomysly i propozycje

majcher - 30-08-2011, 14:09

Misiek :) napisał/a:
Jeszcze mam propozycje aby auta modelami/rocznikiem ustawić na konkretnych miejscach. Wtedy nie będzie lekkiego chaosu, będzie łatwiej głosować i robić foty autom :)

Zgadzam sie z Miśkiem, bardzo dobry pomysł.

Tomek - 30-08-2011, 14:10

yaro1976 napisał/a:
- czy Japan`sy muszą mieć tak horrendalnie drogie gadżety?? :D

a co takiego mieli i w jakich cenach??
bo miałem iść nawet do nich pytać o flagi, ale stwierdziłem, że nie chce nie-Mitsumaniakowej

Anonymous - 30-08-2011, 14:12

kasiaa, super pomysły :)
kasiaa napisał/a:
kandydat będzie musiał szybko znaleźć osoby ze swojego regionu np. w ciągu 2 minut i upchać je do auta

i tu musiałbym być zdyskwalifikowany z Deofonem :P
kasiaa napisał/a:
zawody dla dzieciaków

popieram dzieci są słodkie i super że było aż tyle :)
Misiek :) napisał/a:
auta modelami/rocznikiem ustawić na konkretnych miejscach

tu może być problem bo większośc woli się ustawiać regionami wśród "swoich" :P

[ Dodano: 30-08-2011, 14:15 ]
yaro1976 napisał/a:
tj to co było w Żywcu, a nie było teraz - jazdy próbne

były jazdy próbne dla trzeźwych maniaków :) ja niestety nie mogłem :(
yaro1976 napisał/a:
więcej konkurencji

luzik tylko brakowało na to czasu, organizatorzy i tak mieli kupę roboty :)

apikus - 30-08-2011, 14:31

koszmarek napisał/a:
a mi się coś obiło, że to dolnośląskie miało robić jubileuszowy zlot.. i co?

Ja jestem za, tylko problem ze znalezieniem miejsca. Wawrzkowizny nic nie przebije.
Ale staram się coś znależć ;-)

Anonymous - 30-08-2011, 14:35

apikus, ja mam dwa pomysły i też myślę, że na dolnym trzeba było by zrobić mega jubileuszowy zlot :) z tym, że słyszałem, że ma to być robione przez dolny, górny Śląsk i opolskie ale jak to będzie zobaczymy ;]

[ Dodano: 30-08-2011, 14:50 ]
właśnie wpadłem na super pomysł na konkurencję dla wszystkich :D

Wojna na megafony (kto pokona Deo w walce na słowa i gadce szmatce :P )

oraz nagroda dla najwytrzymalszego i najbardziej szalonego zlotowicza :)

ja już ze sponsorami pogadam o nagrodach :P

kasiaa - 30-08-2011, 15:15

Wojna na megafony :D Nie wiem czy ktokolwiek da radę Ciebie przebić :finga:

co do szalonym zlotowiczów - to może dla dziewczyn - na najbardziej mitsumaniakowe paznokcie, a dla facetów najbardziej mitsumaniakowa fryzurę ?

I jeszcze - na przyszłość - proponuję na ośrodku wyznaczyć 2 miejsca z tablicami lub czymś podobnym (np. przy wjeździe do ośrodka i przy domkach organizatorów), gdzie będą wywieszane bieżące info dot. zmiany terminu jakiejś imprezy, wyjazdu itp, wtedy jak ktoś nie usłyszy informacji, to sobie przeczyta.

apikus - 30-08-2011, 15:41

Deo napisał/a:
dolny, górny Śląsk i opolskie

Jak będzie miejsce to trzeba będzie znależć chętnych do organizacji. Wtedy zobaczymy jakie regiony się włączą.

mjsystem - 30-08-2011, 15:43

tomek84 napisał/a:
bo miałem iść nawet do nich pytać o flagi, ale stwierdziłem, że nie chce nie-Mitsumaniakowej

Gadżety na zlocie były o ok. 40% tańsze niż w salonach. :P Flagi nie było na sprzedaż, MJ dało 2 flagi, ktore im zostały za dużo(ja mam jedną :mrgreen: ).
Co do flag MM to może zbierzmy kilku chętnych, którzy po prostu zapłacą za nie w ramach sponsoringu :P , ja jestem chętny :D

A propos konkurencji na najlepsze autko zlotu, to policzyłem koszty do mojego lancera:
1. maska pod evo karbonowa 2500zł
2. folia na dach i klapę bagaznika z naklejeniem 800zł
3. felgi 19 i opony na nie 8000zł
4. ceny mnie załamały, więc wniosek jest taki:
-ja dałem sobie spokój z rozwojem auta
-gratulacje i wielki szacun dla tych, którzy mają odwagę tuningować :lol:

kwasik162 - 30-08-2011, 15:43

majcher napisał/a:
Misiek napisał/a:
Jeszcze mam propozycje aby auta modelami/rocznikiem ustawić na konkretnych miejscach. Wtedy nie będzie lekkiego chaosu, będzie łatwiej głosować i robić foty autom

Zgadzam sie z Miśkiem, bardzo dobry pomysł.

Fajny pomysł, tylko będzie trzeba wziąźć pod uwagę, że ktoś bez (wcześniejszego) zapisu przyjedzie na zlot, albo się spóźni, albo coś, i wtedy pewnie miejsca będzie brakowało w odpowiednim sektorze :P

pamar - 30-08-2011, 15:44

kasiaa napisał/a:
na przyszłość - proponuję na ośrodku wyznaczyć 2 miejsca z tablicami lub czymś podobnym (np. przy wjeździe do ośrodka i przy domkach organizatorów), gdzie będą wywieszane bieżące info dot. zmiany terminu jakiejś imprezy, wyjazdu itp, wtedy jak ktoś nie usłyszy informacji, to sobie przeczyta.

Kasiu uwierz mi, niektórzy nawet jak by tym megafonem w ucho im krzyczeć to nie usłyszą :) o czytaniu to nawet nie wspomnę :)

Wszyc - 30-08-2011, 16:30

Co do pomorza to trochę by był szał wracać z pomorza innym w ostatni weekend sierpnia :roll:
I problem z chętnymi i z czasem u ludzi którzy ewentualnie mogli by pomóc

Po za tym tu nic nie ma tylko słona woda :P

Tomek - 30-08-2011, 17:05

Wszyc napisał/a:
Co do pomorza to trochę by był szał wracać z pomorza innym w ostatni weekend sierpnia :roll:
I problem z chętnymi i z czasem u ludzi którzy ewentualnie mogli by pomóc

Po za tym tu nic nie ma tylko słona woda :P

to jest fakt, zwłaszcza, że w przyszłym roku ostatni sierpnia to właśnie niedziela
w tym roku większość ma wakacje do 2-3 września, więc te powroty się troche rozłożą

koszmarek - 30-08-2011, 17:08

tomek84 napisał/a:
yaro1976 napisał/a:
- czy Japan`sy muszą mieć tak horrendalnie drogie gadżety?? :D

Japani mają asortyment z katalogu gadżetów. Flag- z tego co wiem- na zlocie nie było :)

Misiek :) - 30-08-2011, 17:19

Deo napisał/a:
u może być problem bo większośc woli się ustawiać regionami wśród "swoich" :P

Regionami też dobrze :)
I wyznaczyć w każdym sektorze kilka rezerwowych miejsc na niespodziewanych gości/spóźnialskich.
Oczywiście nie mitsubishi parking osobno i konkurs na najładniejsze auto-zdrajce (nie mitsubishi)
kasiaa napisał/a:
I jeszcze - na przyszłość - proponuję na ośrodku wyznaczyć 2 miejsca z tablicami lub czymś podobnym (np. przy wjeździe do ośrodka i przy domkach organizatorów), gdzie będą wywieszane bieżące info dot. zmiany terminu jakiejś imprezy, wyjazdu itp, wtedy jak ktoś nie usłyszy informacji, to sobie przeczyta.

Ten pomysł jest dobry. W Wilkasach było coś w tym stylu, tylko był to plakat bez mapki i bez uaktualnianych zmian (tablica korkowa, tablica na markery/krede)

[ Dodano: 30-08-2011, 17:21 ]
koszmarek napisał/a:
Japani mają asortyment z katalogu gadżetów. Flag- z tego co wiem- na zlocie nie było :)

Nie pełen :/
Mieli miniatury cz3 i lancera cy sportback i sedana. Nie było coltów cz5, asx i miev (kupiłem asx wczoraj w salonie z mniejszą zniżką)

koszmarek - 30-08-2011, 17:22

nie mówię że pełen, tylko że mają rzeczy z asortymentu ;P