Zloty i Spoty - zlot MM 2012 - pomysly i propozycje
majcher - 30-08-2011, 14:09
Misiek napisał/a: | Jeszcze mam propozycje aby auta modelami/rocznikiem ustawić na konkretnych miejscach. Wtedy nie będzie lekkiego chaosu, będzie łatwiej głosować i robić foty autom |
Zgadzam sie z Miśkiem, bardzo dobry pomysł.
Tomek - 30-08-2011, 14:10
yaro1976 napisał/a: | - czy Japan`sy muszą mieć tak horrendalnie drogie gadżety?? |
a co takiego mieli i w jakich cenach??
bo miałem iść nawet do nich pytać o flagi, ale stwierdziłem, że nie chce nie-Mitsumaniakowej
Anonymous - 30-08-2011, 14:12
kasiaa, super pomysły
kasiaa napisał/a: | kandydat będzie musiał szybko znaleźć osoby ze swojego regionu np. w ciągu 2 minut i upchać je do auta |
i tu musiałbym być zdyskwalifikowany z Deofonem
kasiaa napisał/a: | zawody dla dzieciaków |
popieram dzieci są słodkie i super że było aż tyle
Misiek napisał/a: | auta modelami/rocznikiem ustawić na konkretnych miejscach |
tu może być problem bo większośc woli się ustawiać regionami wśród "swoich"
[ Dodano: 30-08-2011, 14:15 ]
yaro1976 napisał/a: | tj to co było w Żywcu, a nie było teraz - jazdy próbne |
były jazdy próbne dla trzeźwych maniaków ja niestety nie mogłem
yaro1976 napisał/a: | więcej konkurencji |
luzik tylko brakowało na to czasu, organizatorzy i tak mieli kupę roboty
apikus - 30-08-2011, 14:31
koszmarek napisał/a: | a mi się coś obiło, że to dolnośląskie miało robić jubileuszowy zlot.. i co? |
Ja jestem za, tylko problem ze znalezieniem miejsca. Wawrzkowizny nic nie przebije.
Ale staram się coś znależć
Anonymous - 30-08-2011, 14:35
apikus, ja mam dwa pomysły i też myślę, że na dolnym trzeba było by zrobić mega jubileuszowy zlot z tym, że słyszałem, że ma to być robione przez dolny, górny Śląsk i opolskie ale jak to będzie zobaczymy ;]
[ Dodano: 30-08-2011, 14:50 ]
właśnie wpadłem na super pomysł na konkurencję dla wszystkich
Wojna na megafony (kto pokona Deo w walce na słowa i gadce szmatce )
oraz nagroda dla najwytrzymalszego i najbardziej szalonego zlotowicza
ja już ze sponsorami pogadam o nagrodach
kasiaa - 30-08-2011, 15:15
Wojna na megafony Nie wiem czy ktokolwiek da radę Ciebie przebić
co do szalonym zlotowiczów - to może dla dziewczyn - na najbardziej mitsumaniakowe paznokcie, a dla facetów najbardziej mitsumaniakowa fryzurę ?
I jeszcze - na przyszłość - proponuję na ośrodku wyznaczyć 2 miejsca z tablicami lub czymś podobnym (np. przy wjeździe do ośrodka i przy domkach organizatorów), gdzie będą wywieszane bieżące info dot. zmiany terminu jakiejś imprezy, wyjazdu itp, wtedy jak ktoś nie usłyszy informacji, to sobie przeczyta.
apikus - 30-08-2011, 15:41
Deo napisał/a: | dolny, górny Śląsk i opolskie |
Jak będzie miejsce to trzeba będzie znależć chętnych do organizacji. Wtedy zobaczymy jakie regiony się włączą.
mjsystem - 30-08-2011, 15:43
tomek84 napisał/a: | a co takiego mieli i w jakich cenach??
bo miałem iść nawet do nich pytać o flagi, ale stwierdziłem, że nie chce nie-Mitsumaniakowej |
Gadżety na zlocie były o ok. 40% tańsze niż w salonach. Flagi nie było na sprzedaż, MJ dało 2 flagi, ktore im zostały za dużo(ja mam jedną ).
Co do flag MM to może zbierzmy kilku chętnych, którzy po prostu zapłacą za nie w ramach sponsoringu , ja jestem chętny
A propos konkurencji na najlepsze autko zlotu, to policzyłem koszty do mojego lancera:
1. maska pod evo karbonowa 2500zł
2. folia na dach i klapę bagaznika z naklejeniem 800zł
3. felgi 19 i opony na nie 8000zł
4. ceny mnie załamały, więc wniosek jest taki:
-ja dałem sobie spokój z rozwojem auta
-gratulacje i wielki szacun dla tych, którzy mają odwagę tuningować
kwasik162 - 30-08-2011, 15:43
majcher napisał/a: | Misiek napisał/a:
Jeszcze mam propozycje aby auta modelami/rocznikiem ustawić na konkretnych miejscach. Wtedy nie będzie lekkiego chaosu, będzie łatwiej głosować i robić foty autom
Zgadzam sie z Miśkiem, bardzo dobry pomysł. |
Fajny pomysł, tylko będzie trzeba wziąźć pod uwagę, że ktoś bez (wcześniejszego) zapisu przyjedzie na zlot, albo się spóźni, albo coś, i wtedy pewnie miejsca będzie brakowało w odpowiednim sektorze
pamar - 30-08-2011, 15:44
kasiaa napisał/a: | na przyszłość - proponuję na ośrodku wyznaczyć 2 miejsca z tablicami lub czymś podobnym (np. przy wjeździe do ośrodka i przy domkach organizatorów), gdzie będą wywieszane bieżące info dot. zmiany terminu jakiejś imprezy, wyjazdu itp, wtedy jak ktoś nie usłyszy informacji, to sobie przeczyta. |
Kasiu uwierz mi, niektórzy nawet jak by tym megafonem w ucho im krzyczeć to nie usłyszą o czytaniu to nawet nie wspomnę
Wszyc - 30-08-2011, 16:30
Co do pomorza to trochę by był szał wracać z pomorza innym w ostatni weekend sierpnia
I problem z chętnymi i z czasem u ludzi którzy ewentualnie mogli by pomóc
Po za tym tu nic nie ma tylko słona woda
Tomek - 30-08-2011, 17:05
Wszyc napisał/a: | Co do pomorza to trochę by był szał wracać z pomorza innym w ostatni weekend sierpnia
I problem z chętnymi i z czasem u ludzi którzy ewentualnie mogli by pomóc
Po za tym tu nic nie ma tylko słona woda |
to jest fakt, zwłaszcza, że w przyszłym roku ostatni sierpnia to właśnie niedziela
w tym roku większość ma wakacje do 2-3 września, więc te powroty się troche rozłożą
koszmarek - 30-08-2011, 17:08
tomek84 napisał/a: | yaro1976 napisał/a: | - czy Japan`sy muszą mieć tak horrendalnie drogie gadżety?? |
a co takiego mieli i w jakich cenach??
bo miałem iść nawet do nich pytać o flagi, ale stwierdziłem, że nie chce nie-Mitsumaniakowej |
Japani mają asortyment z katalogu gadżetów. Flag- z tego co wiem- na zlocie nie było
Misiek :) - 30-08-2011, 17:19
Deo napisał/a: | u może być problem bo większośc woli się ustawiać regionami wśród "swoich" |
Regionami też dobrze
I wyznaczyć w każdym sektorze kilka rezerwowych miejsc na niespodziewanych gości/spóźnialskich.
Oczywiście nie mitsubishi parking osobno i konkurs na najładniejsze auto-zdrajce (nie mitsubishi)
kasiaa napisał/a: | I jeszcze - na przyszłość - proponuję na ośrodku wyznaczyć 2 miejsca z tablicami lub czymś podobnym (np. przy wjeździe do ośrodka i przy domkach organizatorów), gdzie będą wywieszane bieżące info dot. zmiany terminu jakiejś imprezy, wyjazdu itp, wtedy jak ktoś nie usłyszy informacji, to sobie przeczyta. |
Ten pomysł jest dobry. W Wilkasach było coś w tym stylu, tylko był to plakat bez mapki i bez uaktualnianych zmian (tablica korkowa, tablica na markery/krede)
[ Dodano: 30-08-2011, 17:21 ]
koszmarek napisał/a: | Japani mają asortyment z katalogu gadżetów. Flag- z tego co wiem- na zlocie nie było |
Nie pełen :/
Mieli miniatury cz3 i lancera cy sportback i sedana. Nie było coltów cz5, asx i miev (kupiłem asx wczoraj w salonie z mniejszą zniżką)
koszmarek - 30-08-2011, 17:22
nie mówię że pełen, tylko że mają rzeczy z asortymentu ;P
|
|
|