To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Spot MM na orawie.. 22-23 pazdziernika 2011

Mr V - 02-10-2011, 00:22

Jackall napisał/a:

Prawdopodobny start z Krakowa około 12-12.30
Jeśli nadal chcecie mnie za pilota (przypominam, że mam już licznik w km więc średnia prędkość przejazdowa będzie zdecydowanie niższa :doubt: ) to proponuję się umówić np na parkingu Zakopianki na wprost Cinama City. Jest to w miarę charakterystyczne miejsce i przeważnie jest tam pusto.

ja jestem za. Tylko niestety u mnie Natalia cały czas nie wie jak i czy się wykręci ze studiów :(

Tomek - 02-10-2011, 07:41

Jackall napisał/a:

Prawdopodobny start z Krakowa około 12-12.30
Jeśli nadal chcecie mnie za pilota (przypominam, że mam już licznik w km więc średnia prędkość przejazdowa będzie zdecydowanie niższa :doubt: ) to proponuję się umówić np na parkingu Zakopianki na wprost Cinama City. Jest to w miarę charakterystyczne miejsce i przeważnie jest tam pusto.

przyjmijmy to za plan

Jackall - 02-10-2011, 09:19

Mr V napisał/a:
Natalia cały czas nie wie jak i czy się wykręci ze studiów
Spokojnie, Wojzi wypisze jej usprawiedliwienie :biggrin:
Marcin-Krak - 02-10-2011, 11:16

Mr V napisał/a:
ja jestem za. Tylko niestety u mnie Natalia cały czas nie wie jak i czy się wykręci ze studiów :(

Studia nie zając - nie uciekną :twisted:

wojzi - 02-10-2011, 11:52

Usprawiedliwienie wypisze - raz może jej nie być. A jakby coś to jej potłumaczę i pracę napiszę. :D

Ustalone. Wyjeżdżamy z Kraka 12.30 - zbiórka o 12.00 - z parkingu Zakopianki na wprost Cinama City

sveno - 02-10-2011, 13:02

o 12.30? Czemu tak pozno? Myslałem, że o tej porze to już na miejscu będziemy ;)
dawidoski13 - 02-10-2011, 13:04

Ja proponowałbym wyjechać wcześniej coby dnia nie tracić...

[ Dodano: 02-10-2011, 13:06 ]
sveno, widzę,że podobnie myślimy trzeba przyjechać wcześniej i się troszku zaklimatyzować :wink:

wojzi - 02-10-2011, 13:13

sveno napisał/a:
o 12.30? Czemu tak pozno? Myslałem, że o tej porze to już na miejscu będziemy ;)

temu:

Rebelias90 napisał/a:
22 pazdziernika (sobota):
- 15:00 lub 16:00 rozpoczecie imprezy

No ale zawsze jest opcja coby poszwędać się gdiześ po okolicy. Albo nawet wyjść na Babią Górę - tyle, że to raczej dla tych, którzy jadą bez dzieci.

Można ewnetualnie wpaść do Suchej albo do Zawoi na pizzę (lepsza niż w Kraku), ale myślę, że Jackall obmyślał raczej inną trasę.

nicola80 napisał/a:
Jak będę w okolicy to zajadę się przywitać i poznać towarzystwo :) oczywiście jeśli można :)

Nie tylko można, ale jest to nawet zalecane :D .

dawidoski13 - 02-10-2011, 13:20

W sumie może być przynajmniej się wyśpimy przed imprezką :wink:

[ Dodano: 02-10-2011, 13:23 ]
A może ktoś miałby ochotę pojechać w piątek, można by jakąś wycieczkę w górki sobie zrobić albo coś w tym stylu :?:

wojzi - 02-10-2011, 13:25

dawidoski13 napisał/a:
A może ktoś miałby ochotę pojechać w piątek, można by jakąś wycieczkę w górki sobie zrobić albo coś w tym stylu :?:

Znaczy pojechać w tamte okolice i zostać już na sobotę, czy pojechać gdzieś w góry w piątek, wrócić i w sobotę na Orawę?

dawidoski13 - 02-10-2011, 13:28

Myślałem żeby pojechać już na miejsce w piątek zrobić sobie jakąś wyprawę,pooddychać świeżym powietrzem i zostać już na sobotę :!:
Jackall - 02-10-2011, 14:44

Godzinę wyjazdu na szybko dogadaliśmy z Tomkiem, mamy około 95km więc już z naddatkiem przyjmuję, że będziemy jechać ok 1.45-2h co daje nam dojazd na miejsce i tak przed wyznaczonym czasem.

Trasę wybrałem najprostszą, trzymamy się cały czas DK 7 Krk :arrow: Chyżne z odbiciem w prawo w Jabłonce

Jeśli chcecie możemy wyjechać wcześniej i się pokręcić na miejscu albo na Słowację pojechać (chociaż teraz to już się chyba za bardzo nie opłaca jak mają tam ojro)

wojzi - 02-10-2011, 15:06

Jackall napisał/a:
Jeśli chcecie możemy wyjechać wcześniej i się pokręcić na miejscu albo na Słowację pojechać (chociaż teraz to już się chyba za bardzo nie opłaca jak mają tam ojro)

Na Słowacji można podjechać na jezioro Chyżeńskie i wtedy euro nie potrzebne - tyle, że jezioro to raczej dobry pomysł na lato a nie na jesień.

Możemy też jechać przez Zawoję i możemy wstąpić do mnie na kawę, a ja mogę was pooprowadzać po okolicy.

Choć jak dla mnie godzina wyjazdu - biorąc pod uwagę potrzebę ogarnięcia dwojga dzieciaków i znalezienia noclegu dla psa, który z nami nie jedzie - jest jak najbardziej OK.

sveno - 02-10-2011, 15:19

wiem ze start imprezy o 16 ale tak jak dawid planowałem polazic wczesniej po gorach. Fajnie byloby wyjechac razem ale rozumiem tez dzieciatych. Ja planowałem wyjazd o 9.00 na miejscu byc przed poludniem, znalesc jakis lajtowy szlak na 3-4h i wrocic na impreze na 16. Ktos chetny na taki scenariusz? U mnie wyjazd w piatek odpada bo musze odpracowac wolna sobote ;)
Rebelias - 02-10-2011, 15:33

Domki zaklepane zaliczke wpłaciłem i obejrzałem inne domki i te wybrałem(nawet mam zdjęcia :P ) Sprawa z dojazdem juz jest duzo lepsza. Obydwa domki są 50m jedno od drugiego. W jednym domku jest 6 miejsc 2 pokoje 3 osobowe w jednym bedzie Jackall z zona i Madzią zeby mial zaraz na miejscu i mogli sie wczesniej polozyc. Pozostaly pokoj w tym domku to juz sie podzielicie miedzy soba w drugim domku jest 7 łóżek z możliwością dołożenia materacy więc niestety lususów wam nie zapewnie ale wyspać sie wyśpicie kuchnie i łazienki dobrze wyposażone i ładnie utrzymane nawet lepiej niż w wawrzkowiznie. No i termin zaklepałem na jedna noc z 22 na 23 jak chcecie przyjechac wczesniej w piatek i zostac na noc to sie zorganizujcie i mi dajcie znac to ja tam zalatwie te sprawy...

A i jeszcze zdjęcia: