To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Spot przedorawski

kisian - 09-09-2011, 17:59

Ja jutro akurat będę w Krakowie z żonką i prawdopodobnie dzieciakiem. Postaram się dołożyć wszelkich starań aby w końcu się zjawić.
Ten zalew to jest koło dzielnicy Pleszew? Na zbiegu Solidarności i Bulwarowej

mystek - 09-09-2011, 19:00

Wpadniemy z Ja_goodem po pracy, czyli dopiero po 18 lub nawet 19, zobaczymy, jak się wyrobimy :)
HouseM - 09-09-2011, 19:13

Ja się również zgłaszam "pod konia"
Pytanie z innej beczki. Jakiś kanał TV będzie transmitował walkę?

kisian - 09-09-2011, 19:45

Na DSF ma być nie kodowane
Mr V - 09-09-2011, 19:47

kisian napisał/a:

Ten zalew to jest koło dzielnicy Pleszew?

Chyba pleszów :) Ale nie, to nie ten. Zalew w hucie, koło zespołu szkół mechanicznych nr 3 - łatwo znaleźć w googlach. Pozdrawionka i mam nadzieje, ze do zobaczenia!

kisian - 09-09-2011, 20:27

Sorki Pleszów :oops:
sieegurd - 09-09-2011, 21:13

No to ekipa małopolska, może pobijemy ślązaków ilością osób i Miśków na zlocie? Nieźle się zapowiada :)

HouseM napisał/a:
Jakiś kanał TV będzie transmitował walkę?

n-ka na 109 kanale RTLa nie zakoduje :) Reszta Pay Per View :evil:

BUBU - 09-09-2011, 21:53

Kochani , chciałem być bardzo na Waszej piątej rocznicy , lecz przeważyła siła wyższa i nie będę mógł być , boli mnie to szczególnie ze względu na to że byłem na pierwszym Krakowskim spocie (czyli jak prawie ojciec założyciel :wink: 8) ) , jak również na rocznicy .
Bawcie się dobrze :)

Pozdrav BUBU

Mam nadzieję że chociaż Adaho , Marcin i Karol się pokażą.

Jackall - 09-09-2011, 21:56

Też gdzieś czytałem że tylko RTL będzie niekodowane :|
A co do spota to nie chce mówić za wczas ale może już pora zmienić dzień?
Rozumiem, że to jubileuszowy i w ogóle ale chyba większej ilości osób odpowiada sobota?!? Ale poruszymy ten temat wśród tych którzy przybędą jutro :wink:

Sieegurd licząc małe MM to napewno będziemy liczniejsi :mrgreen: chociaż tym razem :P

sieegurd - 09-09-2011, 22:30

BUBU napisał/a:
Kochani , chciałem być bardzo na Waszej piątej rocznicy , lecz przeważyła siła wyższa i nie będę mógł być , boli mnie to szczególnie ze względu na to że byłem na pierwszym Krakowskim spocie (czyli jak prawie ojciec założyciel :wink: 8) ) , jak również na rocznicy .
Bawcie się dobrze :)

Pozdrav BUBU

Mam nadzieję że chociaż Adaho , Marcin i Karol się pokażą.

Szkoda BUBU, że się nie pojawisz, może na następnego spota w Kraku zjawicie się z szanowną Agą :) Powiem szczerze, że ostatnio rozmawiałem z żonką o wizycie w Częstochowej, żeby Was poznać :) Może się coś wymyśli :)

Jackall napisał/a:
Sieegurd licząc małe MM to napewno będziemy liczniejsi chociaż tym razem

Zobaczymy jutro, żeby tylko było gdzie usiąść :P

wojzi - 09-09-2011, 22:38

Jackall napisał/a:
Sieegurd licząc małe MM to napewno będziemy liczniejsi :mrgreen: chociaż tym razem :P

I tu niekoniecznie. Mój starszak po tygodniu zaczął dziś prychać. I możliwe, że nie da rady być jutro na spocie. Ja będę na 100%, natomiast obecność Reni i chłopaków zależy od rozwoju sytuacji. :cry:

Aha co do zalewu. Spotykamy się tak jak powiedział Mr V na parkingu koło zespołu szkół mechanicznych 3 kraków. Godzina 15.

Jakby ktoś przyjechał po 15 i nas już nie było. TO kontakt na telefon do mnie. I powiem gdzie stacjonujemy dokładnie.

Kiełbaski i mięcho każdy załatwia sobie we własnym zakresie. Ja przywożę grilla i węgiel choć w sumie ktoś może dowieść jeszcze jednego grilla - smażenie pójdzie szybciej.

Do zobaczyska Maniaki

Mr V - 10-09-2011, 00:39

wojzi napisał/a:

Kiełbaski i mięcho każdy załatwia sobie we własnym zakresie. Ja przywożę grilla i węgiel choć w sumie ktoś może dowieść jeszcze jednego grilla - smażenie pójdzie szybciej.

Do zobaczyska Maniaki

Grill spakowany i czeka w bagażniku na Wasze smakołyki :D

BUBU - 10-09-2011, 02:58

Gdyby to była niedziela , to te 140 kilosów nie stanowiło by żadnej przeszkody :roll:

prawie jak teleport :wink:

oj tam godzina z minutami :twisted:

sieegurd napisał/a:
Szkoda BUBU, że się nie pojawisz, może na następnego spota w Kraku zjawicie się z szanowną Agą :) Powiem szczerze, że ostatnio rozmawiałem z żonką o wizycie w Częstochowej, żeby Was poznać :) Może się coś wymyśli :)

To się dłużej zastanawiaj :twisted:
Proponuję konsultacje u Marcina :wink: :twisted: :twisted: jako "przybrany" synek miał z nami ostatnio na zlocie kontakt :P

sieegurd - 10-09-2011, 11:28

BUBU napisał/a:
To się dłużej zastanawiaj

:D Dobrze się mówi :D

Jak tam Maniaki? U Nas już czekamy na wyjazd :P

Marcin-Krak - 10-09-2011, 11:48

sieegurd napisał/a:
Jak tam Maniaki? U Nas już czekamy na wyjazd :P

Kombinuję co i jakby tu zorganizować żeby się jednak choć na chwilę pojawić ;)