Małopolskie - Spot przedorawski
kisian - 09-09-2011, 17:59
Ja jutro akurat będę w Krakowie z żonką i prawdopodobnie dzieciakiem. Postaram się dołożyć wszelkich starań aby w końcu się zjawić.
Ten zalew to jest koło dzielnicy Pleszew? Na zbiegu Solidarności i Bulwarowej
mystek - 09-09-2011, 19:00
Wpadniemy z Ja_goodem po pracy, czyli dopiero po 18 lub nawet 19, zobaczymy, jak się wyrobimy
HouseM - 09-09-2011, 19:13
Ja się również zgłaszam "pod konia"
Pytanie z innej beczki. Jakiś kanał TV będzie transmitował walkę?
kisian - 09-09-2011, 19:45
Na DSF ma być nie kodowane
Mr V - 09-09-2011, 19:47
kisian napisał/a: |
Ten zalew to jest koło dzielnicy Pleszew? |
Chyba pleszów Ale nie, to nie ten. Zalew w hucie, koło zespołu szkół mechanicznych nr 3 - łatwo znaleźć w googlach. Pozdrawionka i mam nadzieje, ze do zobaczenia!
kisian - 09-09-2011, 20:27
Sorki Pleszów
sieegurd - 09-09-2011, 21:13
No to ekipa małopolska, może pobijemy ślązaków ilością osób i Miśków na zlocie? Nieźle się zapowiada
HouseM napisał/a: | Jakiś kanał TV będzie transmitował walkę? |
n-ka na 109 kanale RTLa nie zakoduje Reszta Pay Per View
BUBU - 09-09-2011, 21:53
Kochani , chciałem być bardzo na Waszej piątej rocznicy , lecz przeważyła siła wyższa i nie będę mógł być , boli mnie to szczególnie ze względu na to że byłem na pierwszym Krakowskim spocie (czyli jak prawie ojciec założyciel ) , jak również na rocznicy .
Bawcie się dobrze
Pozdrav BUBU
Mam nadzieję że chociaż Adaho , Marcin i Karol się pokażą.
Jackall - 09-09-2011, 21:56
Też gdzieś czytałem że tylko RTL będzie niekodowane
A co do spota to nie chce mówić za wczas ale może już pora zmienić dzień?
Rozumiem, że to jubileuszowy i w ogóle ale chyba większej ilości osób odpowiada sobota?!? Ale poruszymy ten temat wśród tych którzy przybędą jutro
Sieegurd licząc małe MM to napewno będziemy liczniejsi chociaż tym razem
sieegurd - 09-09-2011, 22:30
BUBU napisał/a: | Kochani , chciałem być bardzo na Waszej piątej rocznicy , lecz przeważyła siła wyższa i nie będę mógł być , boli mnie to szczególnie ze względu na to że byłem na pierwszym Krakowskim spocie (czyli jak prawie ojciec założyciel ) , jak również na rocznicy .
Bawcie się dobrze
Pozdrav BUBU
Mam nadzieję że chociaż Adaho , Marcin i Karol się pokażą. |
Szkoda BUBU, że się nie pojawisz, może na następnego spota w Kraku zjawicie się z szanowną Agą Powiem szczerze, że ostatnio rozmawiałem z żonką o wizycie w Częstochowej, żeby Was poznać Może się coś wymyśli
Jackall napisał/a: | Sieegurd licząc małe MM to napewno będziemy liczniejsi chociaż tym razem |
Zobaczymy jutro, żeby tylko było gdzie usiąść
wojzi - 09-09-2011, 22:38
Jackall napisał/a: | Sieegurd licząc małe MM to napewno będziemy liczniejsi chociaż tym razem |
I tu niekoniecznie. Mój starszak po tygodniu zaczął dziś prychać. I możliwe, że nie da rady być jutro na spocie. Ja będę na 100%, natomiast obecność Reni i chłopaków zależy od rozwoju sytuacji.
Aha co do zalewu. Spotykamy się tak jak powiedział Mr V na parkingu koło zespołu szkół mechanicznych 3 kraków. Godzina 15.
Jakby ktoś przyjechał po 15 i nas już nie było. TO kontakt na telefon do mnie. I powiem gdzie stacjonujemy dokładnie.
Kiełbaski i mięcho każdy załatwia sobie we własnym zakresie. Ja przywożę grilla i węgiel choć w sumie ktoś może dowieść jeszcze jednego grilla - smażenie pójdzie szybciej.
Do zobaczyska Maniaki
Mr V - 10-09-2011, 00:39
wojzi napisał/a: |
Kiełbaski i mięcho każdy załatwia sobie we własnym zakresie. Ja przywożę grilla i węgiel choć w sumie ktoś może dowieść jeszcze jednego grilla - smażenie pójdzie szybciej.
Do zobaczyska Maniaki |
Grill spakowany i czeka w bagażniku na Wasze smakołyki
BUBU - 10-09-2011, 02:58
Gdyby to była niedziela , to te 140 kilosów nie stanowiło by żadnej przeszkody
prawie jak teleport
oj tam godzina z minutami
sieegurd napisał/a: | Szkoda BUBU, że się nie pojawisz, może na następnego spota w Kraku zjawicie się z szanowną Agą Powiem szczerze, że ostatnio rozmawiałem z żonką o wizycie w Częstochowej, żeby Was poznać Może się coś wymyśli
|
To się dłużej zastanawiaj
Proponuję konsultacje u Marcina jako "przybrany" synek miał z nami ostatnio na zlocie kontakt
sieegurd - 10-09-2011, 11:28
BUBU napisał/a: | To się dłużej zastanawiaj |
Dobrze się mówi
Jak tam Maniaki? U Nas już czekamy na wyjazd
Marcin-Krak - 10-09-2011, 11:48
sieegurd napisał/a: | Jak tam Maniaki? U Nas już czekamy na wyjazd |
Kombinuję co i jakby tu zorganizować żeby się jednak choć na chwilę pojawić
|
|
|