Zloty i Spoty - Spot in Lublin
Rafal_Szczecin - 03-10-2005, 19:05
piwkotom napisał/a: | Rafal_Szczecin napisał/a: | a ja mam takie szczescie ze moja kobieta jedzie ze mna (czyt.Zachar ) |
buhaha no to poszalejecie |
no baaaaaaa 8 godzin i 38 minut spedzimy razem w malym przedziale
a tak z konkretow to Polsalerku juz wiemy o ktorej bedziemy w lublinie.
ze szczecina wyjezdzamy w piatek o godzinie 7:59 natomiast w Lublinie jestesmy o godzinie 16:37.
pozdrowka
rafi
Anonymous - 03-10-2005, 19:50
[quote="Rafal_Szczecin"] piwkotom napisał/a: | Rafal_Szczecin napisał/a: | a ja mam takie szczescie ze moja kobieta jedzie ze mna (czyt.Zachar ) |
buhaha no to poszalejecie |
no baaaaaaa 8 godzin i 38 minut spedzimy razem w malym przedziale
to smaruj sobie D.u.p.s.k.o wazelina techniczna Rafal (czy, geju)
a co do wyjazdu to zgadzam sie z rafalem skoro jest bezposrednio to tym bedziemy jechac
Panowie z tym pedalowniem sie to tylko taki zarcik z mojej strony niewiem jak jest z tym u Rafala bo moze bede musial zalozyc gacie z blachaa na tyle
piwkotom - 03-10-2005, 21:13
no, bardzo mi przykro ale musze odwolac swoj przyjazd. Zona sie mi obrazila i wogole, szkoda gadac. Wiec...... bardzo mi przykro :(:(:(:( szlak mnie trafi! z tymi babami, niby zycie z nimi ma swoje plusy ale te plusy chyba niestety przeslaniaja nam minusy....
Rafal_Szczecin - 03-10-2005, 21:19
zachar napisał/a: | Panowie z tym pedalowniem sie to tylko taki zarcik z mojej strony niewiem jak jest z tym u Rafala bo moze bede musial zalozyc gacie z blachaa na tyle |
Zachar tylko winni sie tlumacza
hihi a u mnie tak samo przeciez sam wiesz. to tylko zarty
Kofi - 03-10-2005, 21:40
i ja na 99% bede w Lublinie
Anonymous - 03-10-2005, 22:16
piwkotom napisał/a: | no, bardzo mi przykro ale musze odwolac swoj przyjazd. Zona sie mi obrazila i wogole, szkoda gadac. Wiec...... bardzo mi przykro :(:(:(:( szlak mnie trafi! z tymi babami, niby zycie z nimi ma swoje plusy ale te plusy chyba niestety przeslaniaja nam minusy.... |
PiwkoTOM pokaz swojej Zonie ze ty nosisz "spodnie" w tym domu i ze to wlasnie ty jestes Panem domu czyli poprostu wysli Zone do mamusi.
Moja kobieta jakos to przyjela tylko musialem jej obiecac ze w tym roku znowu pojedziemy do zakopaneg (chociaz klamalem ale ona jeszcze otym niewie <LOL>)
young - 04-10-2005, 09:10
piwkotom napisał/a: | no, bardzo mi przykro ale musze odwolac swoj przyjazd. Zona sie mi obrazila i wogole, szkoda gadac. Wiec...... bardzo mi przykro :(:(:(:( szlak mnie trafi! z tymi babami, niby zycie z nimi ma swoje plusy ale te plusy chyba niestety przeslaniaja nam minusy.... |
Misiek Ty mnie nie denerwuj
Na pewno coś wymyślisz
Liczę na to
Wiesz ile ja miałem walki ze swoją kobitą ?? Powiedziałem jej, że już jest wszystko załatwione i zapłacone i w ogóle.
Może kup żonce coś ładnego
Anonymous - 04-10-2005, 10:56 Temat postu: zajęcia a kto mi podpowie jak sie wytłumaczyć wykładowcom że nie będę na pierwszych zajęciach? Właśnie dzwoniłem na uczelnie i pytałem kiedy jest pierwszy zjazd bo zacząłem podyplomowe.
a oni do mnie - na 95% będą zajęcia 22-23
I co ja mam im powiedzieć? mogą nie zrozumieć, że nie każdy urodził sie mitsumaniakiem
Także może być tak, że również nie dotrę - w najbliższym czasie ponoć mają przyjść papiery z potwierdzeniem co i jak
young - 04-10-2005, 11:05 Temat postu: Re: zajęcia
DominoS napisał/a: | a kto mi podpowie jak sie wytłumaczyć wykładowcom że nie będę na pierwszych zajęciach? Właśnie dzwoniłem na uczelnie i pytałem kiedy jest pierwszy zjazd bo zacząłem podyplomowe.
a oni do mnie - na 95% będą zajęcia 22-23
I co ja mam im powiedzieć? mogą nie zrozumieć, że nie każdy urodził sie mitsumaniakiem
Także może być tak, że również nie dotrę - w najbliższym czasie ponoć mają przyjść papiery z potwierdzeniem co i jak |
Taki problem, to nie problem. I tak wszystkiego się dowiesz na zajęciach lub telefonicznie, możliwości jest wiele.
Załatwię Ci zwolnienie lekarskie, tylko wymyśl sobie na co chcesz chorować
Matejko - 04-10-2005, 13:37 Temat postu: Re: zajęcia
young napisał/a: |
Taki problem, to nie problem. I tak wszystkiego się dowiesz na zajęciach lub telefonicznie, możliwości jest wiele.
Załatwię Ci zwolnienie lekarskie, tylko wymyśl sobie na co chcesz chorować |
pewnie jakas ginekologiczna przypadlosc
Rafal_Szczecin - 04-10-2005, 15:12
DominoS napisał/a: | a kto mi podpowie jak sie wytłumaczyć wykładowcom że nie będę na pierwszych zajęciach? |
olej zajecie zajecia nie zajac nie uciekna, a na pewno beda pozniej jakies inne
hehe ja w piatek mam szkole i co ?? i w piatek z samego rana juz jade do lublina bo szkola nie zajac nie ucieknie.
a co do tego zwolnienia to mi ktos moze zalatwic jak cos, od jakiegos okulisty lub cosik tylko zeby nie bylo ze z siedziba w Łodzi bo to by dziwnie wygladalo troszke ze pojechalem na badania okulustyczne do Łodzi, tak jak by w Szczecinie nie bylo
pozdrowka i nie sluchajcie sie zon, one od was przeciez nie odejda tylko ruszcie
d#pe w troki i przyjezdzajcie do lublinka .
rafi
Hubeeert - 04-10-2005, 15:36
A ja chętnie olałbym wszystko ale nie sięgnę tak wysoko ani nie mam tyle moczu.
Samochód (ASTRO-lota) odbiorę najwcześniej pod koniec przyszłego tygodnia więc pod znakiem zapytania stoi moje uczestnictwo w imprezie Przykro mi.
Rafal_Szczecin - 04-10-2005, 15:42
Hubi
nie rob mi tego !!
jak nie astra to Colcikiem Mirage Turbo !! a jak nie to innym dupowozem czy tez nawet PKP
musisz byc nie ma innej opcji.
ps. to ciekawe czym teraz jezdzisz
a to dobrze sie sklada jak pod koniec przyszego tyg (bo koniec przyszego tyg yo 16.X.05 tak wiec zostaje jeszcze tydzien hihih tak wiec auto juz bedziesz miec ) a co sie popsulo w misioastrze ?
Hubeeert - 04-10-2005, 15:51
rozrząd.
Anonymous - 04-10-2005, 16:24
Panowie nazekacie ze rady nie dacie ja w robocie musialem odbyc rozmowe z szefem i przekonac go zeby mnie puscil w piatek a rozmowa wygladala mniej wiencej tak
ja - szefie 21 niebedzie mnie w pracy
szef - czemu ?
ja - bo jade do lublina na impreze
szef - jaka znowu impreze w szczecinie malo masz lokali ?
ja - jade do lublina na zlot wlascicieli mitsubishi
szef - aha ok tylko masz byc trzezwy w poniedzialek i bez kaca
koniec rozmowy <LOL>
|
|
|