Zloty i Spoty - Spot interregionalny Wierchomla 17-19.II.2012
Tomek - 11-01-2012, 20:56
o co chodzi z konserwami??
Wojciech Bogacz - 11-01-2012, 22:26
tomek84 napisał/a: | o co chodzi z konserwami?? |
Noo - jeżeli nie pomyliły mi się osoby (co teraz jest raczej wątpliwe) to kolega DJ_Rebelias miał ich sporo na zlocie (firmowe jedzonko na drogę czy coś...) i wszystkich częstował.
Jackall - 11-01-2012, 22:29
sveno napisał/a: | wiadomo, że nie zawsze jest to możliwe-te nasze miśki są tak awaryjne | no właśnie, jak Tomek pojedzie z niesprawną anteną?
sveno napisał/a: | Ci co jadą od Kielc szybciej przebiją się przez miasto niż obwodnicą | tego nie byłbym taki pewien, wszystko zależy od godziny, chociaż biorąc pod uwagę, że od 29 listopada do obwodnicy też się sporo jedzie przez miasto to pewnie przez 29tą Wita Stwosza ronda Mogilskie i Grzegórzeckie Powstańców Wlkp Wielicka będzie zdecydowanie mniej km i czasowo zapewne też na plus.
tomek84 napisał/a: | o co chodzi z konserwami?? | ja też nie wiem ale ostatnio wyszliśmy wcześniej więc to pewnie dlatego
A spotkanie się pod obi na Wielickiej nam bardzo pasuje bo gdy umówimy się pod koniec a4 to filmiku nakręcimy w porywach 3min
Sveno jak w ogóle jedziemy? Przez Brzesko, Sącz? Czy gdzieś bokami?
Rebelias - 11-01-2012, 22:38
NO niestety z tymi konserwami to nie ja:P s żeby nie przeciągać to byłem teraz na spocie "pod czarnym koniem:
Tomek - 11-01-2012, 22:39
Wojciech Bogacz napisał/a: |
Noo - jeżeli nie pomyliły mi się osoby (co teraz jest raczej wątpliwe) to kolega DJ_Rebelias miał ich sporo na zlocie (firmowe jedzonko na drogę czy coś...) i wszystkich częstował. |
to nie on
Rebelias był na ostatnim spocie, więc tam go poznałeś
[ Dodano: 11-01-2012, 22:42 ]
Jackall napisał/a: | tego nie byłbym taki pewien, wszystko zależy od godziny, chociaż biorąc pod uwagę, że od 29 listopada do obwodnicy też się sporo jedzie przez miasto to pewnie przez 29tą Wita Stwosza ronda Mogilskie i Grzegórzeckie Powstańców Wlkp Wielicka będzie zdecydowanie mniej km i czasowo zapewne też na plus. |
jak przez miasto o 9-12 to z Kielc lecisz sobie spokojnie alejami, jak król
Cytat: |
NO niestety z tymi konserwami to nie ja:P s żeby nie przeciągać to byłem teraz na spocie "pod czarnym koniem: |
ubiegłeś mnie tym postem
Jackall napisał/a: | no właśnie, jak Tomek pojedzie z niesprawną anteną? |
antene schowamy ze sveno w sobotę
poza tym to ja na 90% pojadę Focusem, choćbym miał nie zostać wpuszczony na spot
Jackall - 11-01-2012, 22:57
tomek84 napisał/a: | poza tym to ja na 90% pojadę Focusem | nawet sobie nie żartuj w taki sposób
SPIDER-ek - 12-01-2012, 10:08
Jestem za spotkaniem pod OBI, bo to moje dawne tereny:) Mieszkałem za czasów studenckich:)
Ja bedę prawdopodobnie jechał ze śląska/Rybnika, czyli A4.
Wojciech Bogacz - 12-01-2012, 14:13
Rebelias napisał/a: | NO niestety z tymi konserwami to nie ja:P s żeby nie przeciągać to byłem teraz na spocie "pod czarnym koniem: |
OK - w takim razie moja pamięć szwankuje i wymaga odświeżenia Cóż - taka moja uroda Zdecydowanie wolę tą silikonową - jest bardziej niezawodna hehe.
Cytat: | tomek84 napisał/a:
poza tym to ja na 90% pojadę Focusem
nawet sobie nie żartuj w taki sposób |
Przychylam się do postulatu
tomek84 napisał/a: | jak przez miasto o 9-12 to z Kielc lecisz sobie spokojnie alejami, jak król |
Też tak sądzę - w sumie to lubię cię czuć jak król - chociażby przez chwilę hehe
Jackall napisał/a: | no właśnie, jak Tomek pojedzie z niesprawną anteną? |
Niech mnie wreszcie ktoś oświeci o co chodzi ????
Jackall napisał/a: | A spotkanie się pod obi na Wielickiej nam bardzo pasuje bo gdy umówimy się pod koniec a4 to filmiku nakręcimy w porywach 3min |
Miejsce nie gra roli, ale autostradą to bym się chętnie przejechał No i do filmiku byłby swietny materiał !!!
sveno - 12-01-2012, 15:00
Jackall napisał/a: | tomek84 napisał/a: | poza tym to ja na 90% pojadę Focusem | nawet sobie nie żartuj w taki sposób |
spoko spoko, zamontujemy mu UKP to będzie jezdził i kalibrował a tak poważnie, to podejrzewam, że chodzi o deskę/narty, focus jest w kombiaku i ma relingi, więc mniej problemu z zapakowaniem się.
Więc miejsce ustaliliśmy: parking pod Obi ul. Wielicka 256, tam teraz otworzyli myjkę, więc można będzie skorzystać.
Godzina wyjazdu: 9.00. Wyjedziemy o 10 to na 13 bedziemy
[ Dodano: 12-01-2012, 15:01 ]
Wojciech Bogacz napisał/a: | Jackall napisał/a:
no właśnie, jak Tomek pojedzie z niesprawną anteną?
Niech mnie wreszcie ktoś oświeci o co chodzi ???? | zajrzyj do tematu Tomka to Ci się wyjaśni ostatnie 3-4 strony
fargo - 12-01-2012, 20:13
1. sveno, +Magda
2.Wojciech Bogacz, sam?
3. lukaszenkoo+ karolina
4. tomek84+ Ewelina
5. Jackall + Aga + Madzia
6.dawidoski13+Magda(i może Sylwia)
7. Rebelias + Magda
8. Tomek (czyli ja) + osoba towarzyszaca szt.1
9. Mjsystem(Sławek) + mAGDA(Magda)
10. Żona SPIDER-ek'a + SPIDER-ek
11. fargo + Magda... mam nadzieję że w końcu wrócę do kraju
I ponumerujcie Magdy
Wojciech Bogacz - 12-01-2012, 21:06
Ja naliczyłem siedem dziewczyn o imieniu Magada - heh - co ciekawe ja też jedną Magdę rozważam jako towarzystwo na tą imprezę więc byłoby osiem - ale na razie proszę mnie liczyć jako jedna osoba bo jeszce nic pewnego. Byłoby więcej Magd niż Miśków pewnie
dawidoski13 - 13-01-2012, 07:45
Bo wszystkie Magdy to fajne chłopaki
[ Dodano: 13-01-2012, 07:47 ]
Hmm,tzn dziewczyny
mjsystem - 13-01-2012, 16:37
dawidoski13 napisał/a: | Bo wszystkie Magdy to fajne chłopaki
[ Dodano: 13-01-2012, 07:47 ]
Hmm,tzn dziewczyny |
Rzeczywiście Magdy to wyjątkowe osoby(nie umnieszając innym imionom)
Rebelias - 13-01-2012, 18:47
No i niestety ale My nie przyjedziemy:( Przynajmniej Magda napewno ja może jakoś postaram się zjawić ale to nic nie pewne. Magda dziś patrzyła na terminarz w szkole i w tym terminie wypadają jej egzaminy piątek i sobota Więc narazie musimy się pożegnać z Wierchomlą
sveno - 13-01-2012, 22:47
Rebelias napisał/a: | egzaminy piątek i sobota |
ale po egzaminie trzeba się zrelaksować przyjedzcie w sobote po jej egzaminach. Zalapiecie się na dancing
|
|
|