MitsuManiaki Dzieciom - MitsuManiaki Dzieciom luźne rozmowy
Firebee - 15-03-2013, 11:35
proszę o przekazywanie na dowolnie wybrany z poniższej listy:
1. Mała Sonia
2. Śląskie Hospicjum dla Dzieci
http://www.hospicjumdladzieci-slask.org.pl/
3. Warszawskie Hospicjum dla Dzieci
http://www.hospicjumdladz...procent-podatku
4. Lubelskie Hospicjum dla Dzieci
http://hospicjum.lublin.pl/
Jeśli ktoś zna osobę, której przyda się nasz 1% z podatku to proszę pilnie o PW, dopiszemy do listy.
W tym roku Mitsumaniaki Dzieciom uzyskają statut fundacji..
raddex - 18-03-2013, 22:36
Patryk, a czy można kupić czyste koszulki Mitsumaniaki Dzieciom? Bez autografów.
Firebee - 19-03-2013, 12:02
www.mitsumaniaki.com - sklep klubowy - koszulki z haftowanym logo.. już od jakiegoś czasu:)
Juiceman - 19-03-2013, 18:35
poproszę o zrobienie haftowanej koszulki 4XL
raddex - 19-03-2013, 23:07
Firebee napisał/a: | www.mitsumaniaki.com - sklep klubowy - koszulki z haftowanym logo.. już od jakiegoś czasu:) |
Dzięki za info. Jeszcze jakiś czas temu sklep był nieczynny i tak mi to utkwiło w głowie.
Jak możesz mi jeszcze dać jakiegoś linka do tego specjalnego pisaka do autografów, to byłbym wdzięczny. Taki co by po koszulkach pisał.
Firebee - 20-03-2013, 07:53
Zamawiajcie przez sklep proszę. Macie tam kolory do wyboru koszulek. Pisaków chyba kilka mi zostało. Ew. na allegro
koszmarek - 20-03-2013, 09:38
Firku, co się stanęło było ze stroną MM dzieciom?? Wyświetla mi się:
404 Not Found
The request /mitsumaniakidzieciom.pl/ was not found on this server.
Firebee - 20-03-2013, 09:50
Nabroiłem... pokręciłem z przekierowaniem domeny i usunęło mi wszystkie przekierowania. Poprosiłem już kolegę, który nam stronę zrobił by to naprawił. Strona cały czas jest tylko przekierowanie z mmdzieciom.pl zepsułem
koszmarek - 20-03-2013, 11:40
Firebee, ok to czekam na powrót
dobrze, że nic poważnego z całą stroną się nie stało
Firebee - 20-03-2013, 14:38
strona już działa. w końcu będzie artykuł kolejny o naszej Akcji na mitsubishi.pl
dlatego proszę od jutra rana sprawdźcie czy wszyscy są, którzy powinni być w podziękowaniach (dotyczą one świątecznej zbiórki dla Śląskiego Hospicjum dla dzieci:
Podziękowania i apel o dalsze wsparcie
„W imieniu Mitsumaniaków serdecznie dziękuję gościom naszych spotkań i wszystkim darczyńcom za przybycie i pomoc w zorganizowaniu mikołajkowych odwiedzin oraz bezustanne wsparcie dla akcji Mitsumaniaki Dzieciom. Dziękujemy za zorganizowanie prezentów dla dzieciaków i Waszą wielką szczodrość! Kolejne uśmiechy dzieci na naszym koncie! ” - mówi Patryk Schultz - inicjator i organizator akcji. „Wyrazy podziękowania kieruję do IKS-2 Centrum Dystrybucji Artykułów Dziecięcych z Mikołowa, Hani Kolarczyk "ze znajomymi" i barem "Zacisze" z miejscowości Wyry, MitsuManiaków z regionu zachodniopomorskiego, wielkopolskiego, śląskiego, Mitsubishi Motors Polska oraz Mitsumaniaków: JacekeR, Juiceman, Pamar, FJ Mike, Cwaniak, Vince_81 - Kuba Adamski, Feainne - Katarzyna Lange, Mjsystem, Dread87, Blondi, Morfi, Zeeb i9i, a także do Piotra Pawłowskiego, Agnieszki Kozłowskiej i Magdy Kierdowicz. Bez Was nasza akcja nie byłaby możliwa. Dziękuję i liczę na Wasze dalsze zaangażowanie.” – dodaje Schultz.
sebkin - 20-03-2013, 19:04
Co Wy na to by na stronie motokiller.pl, która ma bardzo dużo wyświetleń dziennie wrzucić jakiś obraz, który zachęcał by do wzięcia udziału w akcji MM Dzieciom?
BTW: Firebee, czy możesz napisać jaki jest status mojego zamówienia? W niedziele zakupiłem ramki i od razu przelałem pieniążki, kiedy mogę się spodziewać przesyłki?
Misiek :) - 20-03-2013, 22:03
Szkoda, że w tym roku nie ma kalendarza, przynajmniej nie doszły info o tym
Firebee - 20-03-2013, 22:30
Miał być kalendarz mmdzieciom ale jakość większości zdjęć jakie dostałem od naszych przyjaciół nie nadawała się do wydruku na kalendarzu. Spokojnie przygotuję takowy na 2014
Kibloo - 08-06-2013, 18:43
Kurtka, ale byłem głupi, że tu wcześniej nie zajrzałem... Ale teraz się poprawię.
Misiek :) - 08-06-2013, 22:03
Mam z Joann do zlicytowania drobiazg na MM Dzieciom. Gdzie można to wystawić, jak wystawić, czy przesłać do Ciebie Firebee, abyś Ty wystawił??
|
|
|