[97-04]Galant EAxA/W - Kombi VS Sedan
koliber124 - 26-01-2012, 08:14
generalnie fajne jest to że mamy możliwość wyboru: sedan lub kombi. Owszem sedan jest ładny ale nie praktyczny. Kombi mniej ładne od sedana ale praktyczne - coś za coś. Ja jeżdżę kombi ponieważ mam rodzinkę 4 osobową i życie zmusza mnie do posiadania praktycznego auta - uwielbiam ten wóz.
A co by było gdyby wychodziła produkcja tylko sedana? A przód jednak w sedanie i kombi ładny...
plecho1 - 26-01-2012, 09:09
A jakby była wersja w hatchbacku, to pewnie zamiast Carismy kupiłbym takiego Gala
MixhaL - 26-01-2012, 11:25
Myślę że nie chcieli popsuć stylistyki auta dlatego też nie zrobili hatchbacka.
bbandi - 26-01-2012, 11:48
polaff napisał/a: | ja bym się spalił ze wstydu |
Na razie tylko mechanicy tak mówili, a dla nich wszystko co jest czarne i na ładnych alusach to BMW
komarsnk napisał/a: | Dokładnie - weź naklej albo narysuj na klapie trzy diamenty bo będziesz chłopie skrzywiony do końca życia |
Jak go zaczną porównywać z Passatem to się zastanowię
polaff - 26-01-2012, 21:28
bbandi napisał/a: | Jak go zaczną porównywać z Passatem to się zastanowię |
... a to już był by mega problem.
pompec - 26-01-2012, 22:45
polaff napisał/a: | bbandi napisał/a:
... a to już był by mega problem. |
Panowie nie znęcajcie się nad innymi autami a jak by tak o Galancie tak ktoś na innym forum mówił?... z szacunkiem proponuję... i żeby nie było... Passata nie mam, nie miałem i raczej mieć nie będę...
komarsnk - 26-01-2012, 23:02
pompec napisał/a: | polaff napisał/a: | bbandi napisał/a:
... a to już był by mega problem. |
Panowie nie znęcajcie się nad innymi autami a jak by tak o Galancie tak ktoś na innym forum mówił?... z szacunkiem proponuję... i żeby nie było... Passata nie mam, nie miałem i raczej mieć nie będę... |
Przecież mówimy to z lekka nutką ironii nikt tu nikogo personalnie nie obraża a to że są różne obozy i każdy wychwala co ma to jest jak jest To jest tak samo jak w branży foto Canonierzy przycinają Nikoniarzom ale jak trzeba to stają razem ramię w ramię
PEACE
pompec - 26-01-2012, 23:46
może się za bardzo społecznie zachowałem ale tak mnie akurat naszło... nie lubię przejawów moto-szowinizmu w internecie... tych ludzików lejących na znaczki innych marek i tym podobnych... stąd moje uniesienie... wyobraziłem sobie kogoś mającego i kochającego swojego "Paska" czytającego takie wypowiedzi i to, że na pewno nie zrobiłoby my się przyjemnie... ale luz... może przesadzam
Juiceman - 27-01-2012, 00:16
pompec napisał/a: | wyobraziłem sobie kogoś mającego i kochającego swojego "Paska" |
No cóż nikt nie jest idealny hehehe, tak jak my kochając Gala mimo tych cudnych nadkoli
komarsnk - 27-01-2012, 18:33
Juiceman napisał/a: | pompec napisał/a: | wyobraziłem sobie kogoś mającego i kochającego swojego "Paska" |
No cóż nikt nie jest idealny hehehe, tak jak my kochając Gala mimo tych cudnych nadkoli |
Nadkoli i wieeelu innych "specyficznych" rzeczy. Myślicie, że oni się nie śmieją z "kitaj-car'ów" i "japońskich wiertarek"? (to ostatnie ostatnio usłyszałem jak Klientów wiozłem na sesję - oczywiście po osiągnięciu "odpowiednich" obrotów)
|
|
|