To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Zielone skurczybyki 2,0 V6 i 2,4 DOHC

marycjusz - 16-02-2012, 21:16

będzie więcej fot na dniach ;)
k@rol - 16-02-2012, 21:27

:D
mkm - 22-02-2012, 20:47

marycjusz napisał/a:

Załóż temat w "Naszych NieMiśkach" :wink:

m6riano - 22-02-2012, 22:57

mkm napisał/a:
marycjusz napisał/a:

Załóż temat w "Naszych NieMiśkach" :wink:

popieram...;-)

marycjusz - 22-02-2012, 23:08

Ok, się zrobi za niedługo ;)
marycjusz - 02-03-2012, 10:50

Kurde, wiosna i lato się zbliża a w moim Galu, brak szyberdachu, wstawiał ktoś z was szyber? , w ogóle sens się za to zabierać, czy za dużo zachodu ? :)
Wszyc - 02-03-2012, 11:03

będę na dniach zdejmował podsufitówę to Ci powiem ale jak dla mnie to gra nie warta świeczki

Skromnym zdaniem uważam że przekombinowujesz z tym galem bardziej niż ja :P

marycjusz - 02-03-2012, 11:34

Niee, nie przekombinuje, na razie wiesz, różne pomysły w głowie się rodzą i tyle - ba! nawet myślałem o szyberdachu w panoramie ;)
Przyzwyczaiłem się w galu USA był szyber, super sprawa na letnie dni i trochę mi go brakuje.
Ale to plany na potem, na razie muszę zawiechę ogarnąć bo coś wali z przodu. Na pewno dolny prosty prawy będę wymieniał, ale z tego co wiem to one nie wydają za bardzo dźwięków nawet jak już są do wymiany. Kurde, jakoś tak jak ruszam, to słyszę takie puknięcie, czasem też jak przyhamuje - czyżby BANAN któryś ???

Wszyc - 02-03-2012, 12:09

marycjusz napisał/a:
Przyzwyczaiłem się w galu USA był szyber, super sprawa na letnie dni i trochę mi go brakuje.

Widzę że powoli sobie uświadamiasz ktory lepszy :D jestem z Ciebie dumny :D :D

marycjusz - 02-03-2012, 12:34

No przyznam szczerze, że Gala USA bardziej cenie za wyposażenie - chociaż skóry (mimo że świetnie się prezentują) to masakra zimą i latem - można albo się odmrozić albo poparzyć :)

Gdyby tak gal USA miał ten silniczek V6 to miodzio :)
Nawet głupi drobiazg, a w zasadzie dwa w galu USA:

- zamykanie/ otwieranie od wewnątrz centralnego jednym przyciskiem (w miejscu gdzie są przyciski do otwierania szyb) + dodatkowe głośniki w boczkach
- no i ta "półeczka" pod radiem na dwa kubeczki - na trasce super sprawa np na red bulla, lub podczas np biwakowania, na browara :)

No ale z kolei V6 ma lepszy dużo panel elektroniczny klimy - nawiewy fajnie się ustawia, można zerknąć na temp na zewnątrz, ustawić temp w środku, a w USA na oko :)

BeNeK - 02-03-2012, 12:45

marycjusz napisał/a:
...Gdyby tak gal USA miał ten silniczek V6 to miodzio :) ...

Ale Krzyśkowi chodzi o silnik, nic innego , tak mniemam :) Bo w tym silniku 4g63 2.4 jest mega potencjał a w twojej v6 raczej dużego potencjału nie ma ... Możesz pobawić się wydechem i dolotem i będziesz pewnie miał +1x km i 1x Nm ale na tym droga się kończy , uturbienie V6 to są kolosalne koszta ....

Wszyc - 02-03-2012, 12:48

marycjusz napisał/a:
- no i ta "półeczka" pod radiem na dwa kubeczki - na trasce super sprawa np na red bulla, lub podczas np biwakowania, na browara :)

Zdjęcie! :P

marycjusz - 02-03-2012, 12:50

Wiem wiem że jemu chodzi głównie o silnik heheh

Póki co na turbo w 2,4 się nie zanosi więc V6 i tak fajniej pracuje :butthead:

Ale zawsze jak by ktoś chciał z tym silnikiem się pobawić (2,4), temat do sprzedania otwarty

marycjusz - 02-03-2012, 12:53

Wszyc napisał/a:
marycjusz napisał/a:

Zdjęcie! :P

No już wysłałem smsa do brata żeby fotę cyknął i mi przesłał , a co nie wierzysz że coś takiego jest ? :P

Wszyc - 02-03-2012, 13:20

Cytat:
No już wysłałem smsa do brata żeby fotę cyknął i mi przesłał , a co nie wierzysz że coś takiego jest ? :P

Raczej myśle już nad adaptacją do siebie :P

Co do Twojego amerykańca hmm pomyśle w przyszłym roku jeżeli nie zmieni właściciela :P ale żadnych modów Benek nie licz na to :P bo myśle nad autem na codzień na razie jestem za kupnem "Jajka" Civica :P
Chciałbym coś co jeździ więc nie koniecznie galanta :P