Nasze Miśki - Zielone skurczybyki 2,0 V6 i 2,4 DOHC
marycjusz - 16-02-2012, 21:16
będzie więcej fot na dniach
k@rol - 16-02-2012, 21:27
mkm - 22-02-2012, 20:47
marycjusz napisał/a: | będzie więcej fot na dniach |
Załóż temat w "Naszych NieMiśkach"
m6riano - 22-02-2012, 22:57
mkm napisał/a: | marycjusz napisał/a: | będzie więcej fot na dniach |
Załóż temat w "Naszych NieMiśkach" |
popieram...;-)
marycjusz - 22-02-2012, 23:08
Ok, się zrobi za niedługo
marycjusz - 02-03-2012, 10:50
Kurde, wiosna i lato się zbliża a w moim Galu, brak szyberdachu, wstawiał ktoś z was szyber? , w ogóle sens się za to zabierać, czy za dużo zachodu ?
Wszyc - 02-03-2012, 11:03
będę na dniach zdejmował podsufitówę to Ci powiem ale jak dla mnie to gra nie warta świeczki
Skromnym zdaniem uważam że przekombinowujesz z tym galem bardziej niż ja
marycjusz - 02-03-2012, 11:34
Niee, nie przekombinuje, na razie wiesz, różne pomysły w głowie się rodzą i tyle - ba! nawet myślałem o szyberdachu w panoramie
Przyzwyczaiłem się w galu USA był szyber, super sprawa na letnie dni i trochę mi go brakuje.
Ale to plany na potem, na razie muszę zawiechę ogarnąć bo coś wali z przodu. Na pewno dolny prosty prawy będę wymieniał, ale z tego co wiem to one nie wydają za bardzo dźwięków nawet jak już są do wymiany. Kurde, jakoś tak jak ruszam, to słyszę takie puknięcie, czasem też jak przyhamuje - czyżby BANAN któryś ???
Wszyc - 02-03-2012, 12:09
marycjusz napisał/a: | Przyzwyczaiłem się w galu USA był szyber, super sprawa na letnie dni i trochę mi go brakuje. |
Widzę że powoli sobie uświadamiasz ktory lepszy jestem z Ciebie dumny
marycjusz - 02-03-2012, 12:34
No przyznam szczerze, że Gala USA bardziej cenie za wyposażenie - chociaż skóry (mimo że świetnie się prezentują) to masakra zimą i latem - można albo się odmrozić albo poparzyć
Gdyby tak gal USA miał ten silniczek V6 to miodzio
Nawet głupi drobiazg, a w zasadzie dwa w galu USA:
- zamykanie/ otwieranie od wewnątrz centralnego jednym przyciskiem (w miejscu gdzie są przyciski do otwierania szyb) + dodatkowe głośniki w boczkach
- no i ta "półeczka" pod radiem na dwa kubeczki - na trasce super sprawa np na red bulla, lub podczas np biwakowania, na browara
No ale z kolei V6 ma lepszy dużo panel elektroniczny klimy - nawiewy fajnie się ustawia, można zerknąć na temp na zewnątrz, ustawić temp w środku, a w USA na oko
BeNeK - 02-03-2012, 12:45
marycjusz napisał/a: | ...Gdyby tak gal USA miał ten silniczek V6 to miodzio ... |
Ale Krzyśkowi chodzi o silnik, nic innego , tak mniemam Bo w tym silniku 4g63 2.4 jest mega potencjał a w twojej v6 raczej dużego potencjału nie ma ... Możesz pobawić się wydechem i dolotem i będziesz pewnie miał +1x km i 1x Nm ale na tym droga się kończy , uturbienie V6 to są kolosalne koszta ....
Wszyc - 02-03-2012, 12:48
marycjusz napisał/a: | - no i ta "półeczka" pod radiem na dwa kubeczki - na trasce super sprawa np na red bulla, lub podczas np biwakowania, na browara |
Zdjęcie!
marycjusz - 02-03-2012, 12:50
Wiem wiem że jemu chodzi głównie o silnik heheh
Póki co na turbo w 2,4 się nie zanosi więc V6 i tak fajniej pracuje
Ale zawsze jak by ktoś chciał z tym silnikiem się pobawić (2,4), temat do sprzedania otwarty
marycjusz - 02-03-2012, 12:53
Wszyc napisał/a: | marycjusz napisał/a:
- no i ta "półeczka" pod radiem na dwa kubeczki - na trasce super sprawa np na red bulla, lub podczas np biwakowania, na browara
Zdjęcie! |
No już wysłałem smsa do brata żeby fotę cyknął i mi przesłał , a co nie wierzysz że coś takiego jest ?
Wszyc - 02-03-2012, 13:20
Cytat: | No już wysłałem smsa do brata żeby fotę cyknął i mi przesłał , a co nie wierzysz że coś takiego jest ? |
Raczej myśle już nad adaptacją do siebie
Co do Twojego amerykańca hmm pomyśle w przyszłym roku jeżeli nie zmieni właściciela ale żadnych modów Benek nie licz na to bo myśle nad autem na codzień na razie jestem za kupnem "Jajka" Civica
Chciałbym coś co jeździ więc nie koniecznie galanta
|
|
|