To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[92-96]Galant E5xA - [E54A 2.0 V6] Szukam Galanta V6 E54A

mapet - 20-03-2012, 19:45

OK Właśnie się dowiedziałem, że moja ukochana napisała nie wiedząc, że rozmawialiśmy.

Pozdro

Motofreak - 22-03-2012, 12:07

http://tablica.pl/oferta/...9.html#eecbc192
Gal z Łomży teraz jest za 3300 :P taką cene to rozumiem :mrgreen:

[ Dodano: 22-03-2012, 12:09 ]
a zna ktoś może to autko?
http://tablica.pl/oferta/...z.html#71efcec1
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=71603 tutaj jest więcej zdjęć

marycjusz - 22-03-2012, 12:20

Motofreak napisał/a:
Gal z Łomży teraz jest za 3300 :P taką cene to rozumiem :mrgreen:

Ha! Wiedziałem że cena szybko spadnie :D Teraz możesz go śmiało brać.

Co do tego zielonego to wszystko fajnie, koleżka pokazuje foty kielichów, ale tylko "korony" kielichów, niech ci prześle fotę kielicha prawego na łączeniu korony kielicha z błotnikiem, w miejscu gdzie znajduje sie mniej więcej pojemnik na płyn do spryskiwaczy - tam musi być dziura :) (tak samo jak w tym galu z Łomży) Ostatnio oglądałem Galanta w Twoich okolicach (w Lublinie) i tez miałem tak samo foty zrobione i wyglądało wszystko łądnie , na miejscu od razu zajrzałem tam gdzie trzeba - i była dziura :) Z resztą szczerze mówiąc widziałem już chyba z 10 Gali i każdy miał tam dziurę - oprócz mojego USA , gdzie jest zdrowiutko aż miło :P

Motofreak - 22-03-2012, 12:39

szczerze mówiąc to mam teraz poważny dylemat :P
ten zielony wydaje się naprawdę w świetnym stanie, ale nie ma klimatronica, a ten szary no to wiadomo co ma nie tak, ma klimatronic i szyber i jest tańszy, a mimo wszystko nadal bardziej chce zielonego :roll: pewnie dlatego że się na niego nastawiłem po rozmowie z właścicielem bo naprawdę mi wszytko rzetelnie opisał

marycjusz - 22-03-2012, 13:17

Faktycznie brak klimatronika - a ja myślałem że każda V6tka to ma :) Jeżeli koleżka - jak mówisz - rzetelnie wszystko opisuje to powiem Ci że w takim razie ten z Łomży gorzej się prezentuje wizualnie + był bity tak jak Ci pisałem - widziałem dobrze wgniecioną belkę wzmacniającą zderzak no i w Łomżaku prawy kielich do roboty. Także ten zielony wypada duzo lepiej jeżeli oczywiście jest tak jak właściciel mówi.

A ten z Łomży, poczekaj jeszcze trochę to i za 2,5 tyś pójdzie ;) Nikt go w moim regionie ot tak sobie nie kupi - musiałby się ktoś znaleźć z MM ewentualnie

Motofreak - 22-03-2012, 13:30

A ja już wiem kto jeszcze z Lublina może chcieć kupić tego z Łomży :P
Wszyc - 22-03-2012, 18:14

Ty najpierw sprawdź tego zielonego nim koledze oddasz tego z łomży ;)
mapet - 22-03-2012, 20:18

witam
Panowie jeśli coś jest nie jasne na temat mojego gala to podeślę jeszcze jakieś foty. Dajcie znać co ma być na tych fotach.

Szanuje czyjś czas i wiem że ktoś ma daleko. NIE OSZUKUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!! STAN JEST JAKI JAK MÓWIĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!

A pro po klimatronika to kolega ma i nie jest zadowolony. Twierdzi że gorzej grzeje.

Nie sprzedawał bym auta gdyby mnie było stać na zrobienie pokoju dla dziecka.

Z dwóch aut jakie mam to galant jest więcej warty. Drugie to hyundai pony '91. Stan taki sobie, ale jeszcze pojeździ(musi). Jego wartość to poniżej 800 zł - za tą kasę to ja mogę odnowić pokój a nie zrobić ze spiżarki za ścianą.

Motofreak - 22-03-2012, 21:09

a czy to pęknięcie na uszczelnieniu zgrzewu jest normalne coś jest nie tak jak trzeba?

marycjusz - 26-03-2012, 09:51

hmmmm raczej nie powinno tego być (czyżby doklejona ćwiartka? ) , bynajmniej ja nie widziałem czegoś takiego w żadnym galu - ale sprawdzę u siebie dla pewności jak to wygląda.
Motofreak - 26-03-2012, 10:14

ja miałem coś podobnego z obu stron, tutaj też jest z obu :| a ćwiartkę to się wspawuje akurat w tym miejscu? Poza tym te zabezpieczenia nie są mocną stroną i często okolice spawów rdzewieją... Ale rzeczywiście mógł być klejony
szpala85 - 26-03-2012, 20:05

bzdura panowie w każdym galu jest to łączenie i to miejsce akurat w ogóle nie łapie ruda .... wiem coś o tym :wink:
Wszyc - 26-03-2012, 20:12

Jeszcze lepsze łączenie w galu jest ramek okien do reszty drzwi :D normalnie dosztukowane ramki zostały na taśmie chyba do reszty drzwi :D
radek79 - 26-03-2012, 21:50

tak to wygląda fabrycznie

marycjusz - 27-03-2012, 09:42

Faktycznie - sprawdziłem u siebie i tak samo jest - coś mi się pomieszało :) Ja tyle aut dziennie oglądam że już mi się pomyliło. :P