[92-96]Galant E5xA - [E54A 2.0 V6] Szukam Galanta V6 E54A
mapet - 20-03-2012, 19:45
OK Właśnie się dowiedziałem, że moja ukochana napisała nie wiedząc, że rozmawialiśmy.
Pozdro
Motofreak - 22-03-2012, 12:07
http://tablica.pl/oferta/...9.html#eecbc192
Gal z Łomży teraz jest za 3300 taką cene to rozumiem
[ Dodano: 22-03-2012, 12:09 ]
a zna ktoś może to autko?
http://tablica.pl/oferta/...z.html#71efcec1
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=71603 tutaj jest więcej zdjęć
marycjusz - 22-03-2012, 12:20
Motofreak napisał/a: | Gal z Łomży teraz jest za 3300 taką cene to rozumiem |
Ha! Wiedziałem że cena szybko spadnie Teraz możesz go śmiało brać.
Co do tego zielonego to wszystko fajnie, koleżka pokazuje foty kielichów, ale tylko "korony" kielichów, niech ci prześle fotę kielicha prawego na łączeniu korony kielicha z błotnikiem, w miejscu gdzie znajduje sie mniej więcej pojemnik na płyn do spryskiwaczy - tam musi być dziura (tak samo jak w tym galu z Łomży) Ostatnio oglądałem Galanta w Twoich okolicach (w Lublinie) i tez miałem tak samo foty zrobione i wyglądało wszystko łądnie , na miejscu od razu zajrzałem tam gdzie trzeba - i była dziura Z resztą szczerze mówiąc widziałem już chyba z 10 Gali i każdy miał tam dziurę - oprócz mojego USA , gdzie jest zdrowiutko aż miło
Motofreak - 22-03-2012, 12:39
szczerze mówiąc to mam teraz poważny dylemat
ten zielony wydaje się naprawdę w świetnym stanie, ale nie ma klimatronica, a ten szary no to wiadomo co ma nie tak, ma klimatronic i szyber i jest tańszy, a mimo wszystko nadal bardziej chce zielonego pewnie dlatego że się na niego nastawiłem po rozmowie z właścicielem bo naprawdę mi wszytko rzetelnie opisał
marycjusz - 22-03-2012, 13:17
Faktycznie brak klimatronika - a ja myślałem że każda V6tka to ma Jeżeli koleżka - jak mówisz - rzetelnie wszystko opisuje to powiem Ci że w takim razie ten z Łomży gorzej się prezentuje wizualnie + był bity tak jak Ci pisałem - widziałem dobrze wgniecioną belkę wzmacniającą zderzak no i w Łomżaku prawy kielich do roboty. Także ten zielony wypada duzo lepiej jeżeli oczywiście jest tak jak właściciel mówi.
A ten z Łomży, poczekaj jeszcze trochę to i za 2,5 tyś pójdzie Nikt go w moim regionie ot tak sobie nie kupi - musiałby się ktoś znaleźć z MM ewentualnie
Motofreak - 22-03-2012, 13:30
A ja już wiem kto jeszcze z Lublina może chcieć kupić tego z Łomży
Wszyc - 22-03-2012, 18:14
Ty najpierw sprawdź tego zielonego nim koledze oddasz tego z łomży
mapet - 22-03-2012, 20:18
witam
Panowie jeśli coś jest nie jasne na temat mojego gala to podeślę jeszcze jakieś foty. Dajcie znać co ma być na tych fotach.
Szanuje czyjś czas i wiem że ktoś ma daleko. NIE OSZUKUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!! STAN JEST JAKI JAK MÓWIĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!
A pro po klimatronika to kolega ma i nie jest zadowolony. Twierdzi że gorzej grzeje.
Nie sprzedawał bym auta gdyby mnie było stać na zrobienie pokoju dla dziecka.
Z dwóch aut jakie mam to galant jest więcej warty. Drugie to hyundai pony '91. Stan taki sobie, ale jeszcze pojeździ(musi). Jego wartość to poniżej 800 zł - za tą kasę to ja mogę odnowić pokój a nie zrobić ze spiżarki za ścianą.
Motofreak - 22-03-2012, 21:09
a czy to pęknięcie na uszczelnieniu zgrzewu jest normalne coś jest nie tak jak trzeba?
marycjusz - 26-03-2012, 09:51
hmmmm raczej nie powinno tego być (czyżby doklejona ćwiartka? ) , bynajmniej ja nie widziałem czegoś takiego w żadnym galu - ale sprawdzę u siebie dla pewności jak to wygląda.
Motofreak - 26-03-2012, 10:14
ja miałem coś podobnego z obu stron, tutaj też jest z obu a ćwiartkę to się wspawuje akurat w tym miejscu? Poza tym te zabezpieczenia nie są mocną stroną i często okolice spawów rdzewieją... Ale rzeczywiście mógł być klejony
szpala85 - 26-03-2012, 20:05
bzdura panowie w każdym galu jest to łączenie i to miejsce akurat w ogóle nie łapie ruda .... wiem coś o tym
Wszyc - 26-03-2012, 20:12
Jeszcze lepsze łączenie w galu jest ramek okien do reszty drzwi normalnie dosztukowane ramki zostały na taśmie chyba do reszty drzwi
radek79 - 26-03-2012, 21:50
tak to wygląda fabrycznie
marycjusz - 27-03-2012, 09:42
Faktycznie - sprawdziłem u siebie i tak samo jest - coś mi się pomieszało Ja tyle aut dziennie oglądam że już mi się pomyliło.
|
|
|