Nasze Miśki - Lancer CB0 Biały Misiek
diabełek - 27-03-2012, 21:19
Białe zegary
Naklejki hihi proszę się nie śmiać
Wydech narazie taki, docelowo coś okrągłego 2/3 cale przelot nierdzewka
mystek - 27-03-2012, 21:44
Zegary - uczucia mieszane, bez tragedii,
Naklejki - uczucia mieszane z przewagą negatywnych,
Wydech - odruchy wymiotne...
diabełek - 27-03-2012, 22:17
oj tam oj widzę ze do kolegi nie trafiają naklejki hm co do wydechu szalu nie ma ale napewno lepszy niż ten co był ale to jest tylko chwilowy wiec on i tak z czasem zniknie
m6riano - 28-03-2012, 08:44
diabełek napisał/a: | Naklejki hihi proszę się nie śmiać |
A nie chcesz takiej:
Tomek - 28-03-2012, 08:48
zegary - dopóki nie powiększyłem wyglądały nawet ok
a reszty nie komentuje
m6riano, wystarczy, że w swoim temacie prezentujesz swoje pomysły, o dyskusyjnej jakości
m6riano - 28-03-2012, 10:04
tomek84 napisał/a: | m6riano, wystarczy, że w swoim temacie prezentujesz swoje pomysły, o dyskusyjnej jakości |
Jakość raczej pierwszorzędna..folia firmy ORACAL więc nie jakieś badziewie...
idas - 28-03-2012, 11:21
Mystek napisał/a: | Zegary - uczucia mieszane, bez tragedii, |
Mystek przecież Twoje w cejocie były podobne ;P
Co do naklejek to przez to że ułożyłeś je w liniach wyglądają źle. Poza tym za dużo ich (stickerbomba nie robisz przecież).
Wydech - nie wiedziałem że kwadratowa rura aż tak negatywnie wpływa na wizerunek. Ale i tak jest lepiej niż u mnie
M6riano napisał/a: | Jakość raczej pierwszorzędna..folia firmy ORACAL więc nie jakieś badziewie... |
diabełek - 28-03-2012, 11:35
hm oj tam trzeba trochu odmłodzić staruszka czepiacie się...
są gusta i guściki kto co lubi...
zegary ok
naklejki tez miły akcent
a wydech to tylko przejściowy na pewno jest lepiej niż ten co był 15cm wystawał za zderzak....
Tomek - 28-03-2012, 11:35
m6riano napisał/a: | tomek84 napisał/a: | m6riano, wystarczy, że w swoim temacie prezentujesz swoje pomysły, o dyskusyjnej jakości |
Jakość raczej pierwszorzędna..folia firmy ORACAL więc nie jakieś badziewie... |
chodzi o wartości merytoryczne, moralne, etyczne, estetyczne ...
mkm - 28-03-2012, 11:44
m6riano, z naklejką walnąłeś dubla
Na poprzedniej stronie też ją proponujesz
diabełek - 28-03-2012, 11:50
oj panowie panowie trochę poczucia humoru... nie ma powodu się irytować... trochę dystansu
to jest poto aby osoba za nami uśmiechnęła się i pokazywała palcem z jakich powodów nie wnikam niektóre ze fajne a niektóre ze głupie.. trudno nie wszystkim musi się to podobać i dobrze bo świat jest ciekawsze a nie wszyscy mamy to samo
rosomak1983 - 28-03-2012, 12:54
Biały lancer ehhh Jednak wywale te stickery... przynajmniej czesc.
Na tylna szybe bardziej pasuje jakis napis np mitsumaniaki
Nie idz owczym pedem w mode JDM-owa
diabełek - 28-03-2012, 13:22
oj do jdm daleka i kreta droga nie raz człowiek zbłądzi wlezie w krzaki
"ktoś kiedyś powiedział jak się nic nie robi to człowiek się cofa"
pomału do przodu jak tak stoi lancer miedzy saxo vts a bmw to przykro i tez nie chce szybko robić z nim ale pasowało by zadbać o dziadka i coś tam kupować i robić zęby było widać efekty i żeby cieszył oko i jeździł bez usterek
ps. rosomak1983 dotarły owiewki są na poczcie podjadę potem po nie... podziękował jak masz jeszcze coś ciekawego to daj znać może się dogadamy
mystek - 28-03-2012, 14:56
#Idas - W CJtce miałem granatowe z czerwonym podświetleniem od EVO6, a wcześniej zwykłe seryjne, czarne z białym podświetleniem. Białe mam teraz, w Mirage, ale będę to zmieniał niedługo.
#Mariano - mnie tam się podoba ta wlepa, jest duuużo dobrych stickerów. Gorzej jak to sticker bomb . Jedna, czy dwie naklejki to imo w sam raz. Co za dużo, to nie zdrowo
idas - 28-03-2012, 15:33
Mystek właśnie nie byłem pewien w którym aucie to widziałem jak dla mnie byłyby one ok gdyby wskazówki nie były białe.
|
|
|