To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Czemu się Firek nie chwalisz?:)

Firebee - 29-09-2005, 07:00

obiecalem ze powymieniam im wszelkie uszczelki w silniku i pierscienie.. na ich jezdzenie styknie:P
na moje padlby po miesiacu:)
Buziafki i nie czepiac sie prosze.. ja kocham swoich rodzicow:)
Firek

Kofi - 29-09-2005, 09:15

Bartek napisał/a:
Od fana Twojej nowej furki z przestroga:Link

Uaaa!

Artii - 29-09-2005, 09:16

Ten filmik dobry jest. Kierowca jeszcze lepszy :) .
polsaler - 29-09-2005, 16:04

Kofi napisał/a:
Bartek napisał/a:

Uaaa!

O FUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!

wichura1 - 29-09-2005, 20:52

Kofi napisał/a:
Bartek napisał/a:

Uaaa!

Po kiego grzyba on wyłaził z tej Bumy? Miał hemoroidy i nie mógł usiedzieć? :mrgreen:

Jackie - 29-09-2005, 21:01

wichura1 napisał/a:
Po kiego grzyba on wyłaził z tej Bumy? Miał hemoroidy i nie mógł usiedzieć?

Kierowca takie samochodu ma za zwyczaj problemy z nadpobudliwością spowodowaną zbyt dużą dawką sterydów....czy tak jakoś;)

Hubeeert - 29-09-2005, 21:04

Wy się nie znacie - Firek mówił mi że go zna i kolo chciał sie pochwalić piatym paskiem na dresie :lol:
wichura1 - 29-09-2005, 21:09

Hubeeert napisał/a:
Wy się nie znacie - Firek mówił mi że go zna i kolo chciał sie pochwalić piatym paskiem na dresie :lol:

Aaaa to u nich paski na dresie, to jak belki na pagonach w wojsku? :mrgreen: To co przysługuje Firkowi ? Ile pasków? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Krzyzak - 30-09-2005, 08:36

Einstein powiedzieł, że wszechświat i głupota ludzka nie ma granic. Co do tego pierwszego, to nie był do końca przekonany. Ale co do drugiego - jak widać - miał rację.

Jak dla mnie ten gość powinien (jeśli przeżył) leczyć się za własne pieniądze. To nic, że ubezpieczony - z własnej głupoty miał wypadek (a nie przez przypadek czy inne zdarzenie losowe), więc żadne nfz-ty nie powinny rego refundować.

Ale coż - wczoraj jechałem z kolegą z pracy i po prawej nagle wyprzedziła nas ciemna Carisma na gdyńskich numerach - z piskiem i hałasem zepsutego tłumika. Ledwo się w zakręt na stację benzynową zmieściła - ale mi było wstyd za takie zachowanie. Mam nadzieję, że to nikt z klubu. Także wszędzie zdarzają się wpadki.

Firebee - 30-09-2005, 09:56

Hubeeert napisał/a:

Ja cie kurna trzasne długasie! jeszcze zjem pare kurczakow, troche dorosne i Cie trzasne!!!

Bedzie mi tu wymyślal jakies opowiastki no.. :twisted:

pozdro
Firuś

Bartek - 30-09-2005, 11:30

No Fireczku kurczaczki dzialaja.......

Zaczynasz gadac jak posiadacz 3 paskow, pewnie od nich rowniez zanika Twoja szyja ;) :mrgreen:

Kofi - 30-09-2005, 11:48

Dres dresem...powiedz jak tam fryzurka. Czy bmw i naped na tylne koła wpłynoł na obciecie włosów do zera? :P
Firebee - 30-09-2005, 11:52

nie wplynelo:) Co prawda zona namowila mnie wczoraj na skrocenie nieco i rano mialem koguta :D
A wiec reasumujac, kogut na glowie, kurczak w brzuchu.. Wkrotce z Firka bedzie niezly kurnik :P

Pozdro
keFirek

Matejko - 30-09-2005, 13:31

heheh to bedziesz pierwszy dres w bmw, z szyja, bez dresu i znoszacy jajka
Krzyzak - 30-09-2005, 14:22

Jajka to Firek znosi, jak codziennie po schodach idzie rano do auta.