To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Dodge Colt

jerzyk1 - 24-10-2013, 23:12

Myśle ze kształt łacznika zalezy od producenta ja kupiłem taki i pasował

cale 7zl sztuka na wyprzedazy w Focie

t_o_mis - 25-10-2013, 10:02

kurde kiedy to kupiłeś?? daj linka kontakt cokolwiek bo w moich okolicach nie zejdą niżej 50zł/szt!!!
jerzyk1 - 25-10-2013, 10:47

Fota to siec ogolnopolskich sklepow motoryzacyjnych. Terez maja wyprzedaze bo likwiduja wszystkie sklepy.
http://www.fota.pl/punkty_sprzedazy/

t_o_mis - 27-05-2015, 12:30

Colciak żyje i ostatnio dostał nowe sworznie wahacza. Obecnie potrzebuje jeszcze nowego zbiornika paliwa...jakby komuś przez przypadek leżał gdzieś i zawadzał to przygarnę :P
Mietek - 18-09-2015, 21:29

t_o_mis napisał/a:
Colciak żyje i ostatnio dostał nowe sworznie wahacza. Obecnie potrzebuje jeszcze nowego zbiornika paliwa...jakby komuś przez przypadek leżał gdzieś i zawadzał to przygarnę :P

Mam od Lancera IV jeśli temat aktualny.

t_o_mis - 19-01-2017, 22:06

Czas leci, lata płyną. Jedni radzą sobie z tym całkiem nieźle inni nieco gorzej.
I w tym właśnie rzecz.
Colcik wysłużył już swoje, przejeździł swoje i nadszedł czas najgorszy w życiu każdego kierowcy, który choć odrobinę jest związany uczuciowo ze swoim pierwszym samochodem.
Colt już od dłuższego czasu więcej stoi jak jeździ.
Miał być swap, przeszczepy i drugie życie...a wyszło inaczej...
Koszty się generują a pożytek niewielki.
Zapadła więc decyzja - czas rozstania nadszedł. :(
Więc jeśli ktoś z forum byłby zainteresowany kupnem całości niech pisze PW
Może w tygodniu zamieszczę post w dziale SPRZEDAM.
Jednak rozważałem głównie oddanie go na szrot bo wątpię by ktokolwiek chciał kupić taki stary wóz, który nie jest w najlepszym stanie.
Ale ze względu na to iż jest to wersja USA to może ktoś z forum by go przygarnął ze względu na organy :P

Bartekkita - 24-01-2017, 00:05

t_o_mis, masz już następcę?
t_o_mis - 24-01-2017, 12:25

Następca już jeździ od dłuższego czasu.
Niestety nie jest z rodziny trzech diamentów nad czym strasznie ubolewałem podczas kupna no ale wtedy priorytetem była racjonalność i bardzo niski budżet :?
Ostatnio z żoną doszliśmy jednak do wniosku, że przy następnej zmianie wozu będziemy chcieli powrócić do Mitsu i to z wielkim hukiem bo podoba nam się Pajero Sport i w taki wóz chcielibyśmy celować :P
Obecnie jest Ford także ten... :P

Bartekkita - 27-01-2017, 22:52

no trudno, że Ford. Zakładaj temat :P