Zachodniopomorskie - BLUZA POLAROWA MM - zapisy na nowy projekt
szuwar - 12-11-2012, 15:27
Kochani, jeszcze jutro jadę w jedno miejsce obejrzeć wzory i jakość polaru i daje ostateczne 2 opcje na które możemy się zdecydować.
cwaniak - 12-11-2012, 16:35
szuwar, czyli już jedna opcja jest, trzymamy w kciuki
RalfPi - 13-11-2012, 09:00
Kurcze - to jak z kasą?
Rozumiem, że jeszcze czekamy na konkrety..?
Pozdrowienia!
mlodam - 13-11-2012, 10:48
czekamy sie rozumie...
bo co nagle to po diable ;p
szuwar - 13-11-2012, 15:36
RalfPi napisał/a: | Kurcze - to jak z kasą?
Rozumiem, że jeszcze czekamy na konkrety..? |
jestem po ... oględzinach
kwota za polar to 112 pln brutto + musimy wykupić wzór to około 100 jednorazowo (czyli około 3 pln)
Kwota może nie zachwyca, ale :
- polar rewelacyjny - mam nawet próbkę, krój fajny (ale bez tych naszywek na ramionach, chociaż jak się uprzemy da radę )
- szyty na miarę dla każdego, podajemy wymiary i mamy na każdego z osobna !!!
- kolor czarny i czerwony do wyboru
- na miejscu, nie ma kosztów wysłki
- wewnętrzna kieszonka, kieszenie na ręce + na nich z zamkiem
Jak dla mnie wygladają super, decyzja należy do wszystkich jak to w demokracji
b2vos - 13-11-2012, 16:06
Trzeba Ci ufać na słowo Dla mnie najistotniejsza będzie rozmiarówka ale wielki plus, że szyte na każdego z osobna Dobra informacja bo ja już mam zamówione dodatkowe naszywki
Misiek :) - 13-11-2012, 18:06
Ja proponuję dać 120 zł a nadwyżkę na MM dzieciom
jAZZMAN - 13-11-2012, 19:55
a można zrobić tak (skoro na miejscu) aby zrobić małego spota pod ich firmą i coby nas dokładnie pomierzyli?
Skoro szyć będą na miarę to dlaczego nie spotkać się przy okazji mierzenia?
Misiek :) - 13-11-2012, 19:56
Sory, ale ja chyba się nie pojawie na spocie
jAZZMAN - 13-11-2012, 19:57
Misiek , Dobry pomysł, jestem za, z tym, że sugeruję aby to było dobrowolne
b2vos - 13-11-2012, 21:56
Chlopy to któryś będzie mierzyć za mnie
Misiek :) - 14-11-2012, 00:20
jAZZMAN napisał/a: | jestem za, z tym, że sugeruję aby to było dobrowolne |
zaokrąglenie lekkie w górę nikomu nie zaszkodzi a dla dzieciaków te 2 zł od kilku/kilkunastu osób mogą coś dać
koszmarek - 14-11-2012, 00:23
polar mial kosztowac 68 potem ok 107 a teraz ponad 110 zl??? dla mnie OSOBISCIE masakra
moniaquba - 14-11-2012, 01:04
Panie i Panowie to jaka w końcu kwota jak ten polara wygląda?? Jakaś fotka??
szuwar - 14-11-2012, 21:15
jAZZMAN napisał/a: | a można zrobić tak (skoro na miejscu) aby zrobić małego spota pod ich firmą i coby nas dokładnie pomierzyli?
Skoro szyć będą na miarę to dlaczego nie spotkać się przy okazji mierzenia? |
Pomierzenie polega na podaniu swoich wymiarów dł rękawa od szyi, długości pleców i obwód klatki ... dokładnie podam co i jak jak zaakceptujemy kwotę i tego producenta ... ale co do spotkania zapraszam
Misiek napisał/a: | zaokrąglenie lekkie w górę nikomu nie zaszkodzi a dla dzieciaków te 2 zł od kilku/kilkunastu osób mogą coś dać |
pokażę FV po zakończeniu i co do grosza co pozostanie przesyłam na MM Dzieciom
ale nie proponowałbym zaokrąglać, bo to wydatek jakby nie było, a jak ktoś zamawia 3 sztuki to każda kwota się potraja ....
koszmarek napisał/a: | polar mial kosztowac 68 potem ok 107 a teraz ponad 110 zl??? dla mnie OSOBISCIE masakra |
pomysł powstał na jednym ze spotów, kwotę 68 wzięliśmy z allegro, ale jakość mizerna, niepewność dostawy i problemy z kontaktem, jak mam to firmować swoim nazwiskiem odpuszczam .... a jak mam dać 107 czy 110 ale jakość ma być dobra to nie mam z tym osobiście problemu.
Jest to w sumie przysługa z mojej strony, zawsze mogę iść sobie zamówić dwa, i zrobić naszywki i mam to samo .... ale pomyślałem że koledzy może też by chcieli ... tyle tytułem tłumaczenia
a wybór czy za 107 czy za 11x należy do ogółu ....
Fotki zrobiłem ale telefonem a mam archaiczny i nie za bardzo co widać ale w wolnej chwili podjadę i strzelę aparatem
|
|
|