Dolnośląskie - Wrześniowy Spot - Techniczny
tanaka - 14-08-2007, 19:40
moze Swidnica ?
Anonymous - 15-08-2007, 08:33
Jak dla mnie może być i Świdnica i Legnica, tylko termin ustalmy z tydzień wcześniej!!! Piszę się na spotkanko!!
Anonymous - 16-08-2007, 18:36
tez chętnie spotkał bym sie bo ostatnio nie mogłem gdzie obojętnie.
Anonymous - 19-08-2007, 18:14 Temat postu: wyjazd na zlot mitsumaniaków pytanko i propozycja dotycząca wspólnego wyjazdu na zlot, ja plan mam następujący
w piątek popołódniu tak by dojechać wieczorkiem zaklimatyzować sie już z obecnymi mitsumaniakami, wypić pivko, i od rana już się urlopować- niestety to bedzie mój pierwszy wolny dzień tych wakacji , ale jak ktoś ma lepszy pomysł to i ja spróbuję sie dostosować pozdro.
WOWA - 19-08-2007, 21:03
Witam!
w sumie nie wiem czemu nie pisales w temacie "wyjazd na zlot do Styrkowa"
moja propozycja jest podobna a brzmi ta "Ja proponuje wyjazd w godzinach 16-17 w piatek. Spotkanie we Wrocku "na gorce" ".
Pozdro!
gigant87 - 19-08-2007, 22:08
którędy jedziecie Panowie?
możemy się umówić np w Złoczewie
WOWA - 20-08-2007, 07:19
jak dla mnie moze byc
gigant87 - 20-08-2007, 11:18
zależy którędy jedziecie, może być Wieluń, Złoczew itp
dlatego dobrze, żebym wiedział którą drogą pojedziecie i wtedy się dopasuję
WOWA - 20-08-2007, 12:07
Nie wiem jak WOLF ale Ja zabardzo nie znam tych terenow i nie wiem ktoredy lepiej jechac. gigant87 mieszkasz blizej wiec moze ty poradz ktoredy lepiej jechac, czy na Piotrkow Tryb. i autostrada do Lodzi czy na Sieradz. Moze da sie jakos ominac Lodz?
gigant87 - 20-08-2007, 13:02
też jestem za tym, żeby ominąć Łódź, będzie piątek po południu i podejrzewam niezłe korki w mieście, choć miasta tego zbyt dobrze nie znam.
myślę, że ten wariant będzie najspokojniejszy (wybierz wariant economical)
MAPA
choć można sie pokusić, żebyście nie skręcali za Sokolnikami na Złoczew (droga nr 14) tylko pojechali na Wieluń a stamtąd razem ze mną na Bełchatów i rzeczywiście Piotrków Trybunalski, a przez Łódź się jakoś przejedzie, podejrzewam, że to co nadrobimy na dwupasmówce to możemy stracić w mieście, no i różne odległości są, chyba niecałe 30km się nadrabia
WOWA - 20-08-2007, 13:22
Czyli spotykamy sie we Wleniu, i jedziemy na Piotrkow i autostrada do Lodzi. A ktorej spotykamy sie we Wleniu? Kolo 18 moze byc? Zobaczymy co na to wszystko Wolf?
A jak tam okolice Jawora, Legnicy, jedzie ktos?
gigant87 - 20-08-2007, 13:42
raczej 18-18.30, wyjadę od siebie ok 18, może kilka minut przed, do Wielunia mam 22km i musze przez Wieluń przejechać, także z 20 kilka minut mi to zajmie najwyżej zrobicie sobie przerwe kilkuminutową
a co tak Cię na tą autobanę ciągnie? chcesz sprawdzić ile Cari pociągnie jeszcze?
aha, nie Wlen, tylko Wieluń
przed chwilą spojrzałem na stronę GDDKiA i na utrudnienia w ruchu... wariant żeby jechać autobaną nie jest zbyt dobry lepiej jedźmy na Złoczew, Sieradz itd, ominiemy Łódź przy okazji
WOWA - 20-08-2007, 14:09
Sorki ze pomylke
Fajne te opisy na mapce
Jechalem w ten weekend do Warszawy, wiec mniej wiecej wiem skad przyjedziemy i gdzie jest Złoczew
Czyli darujemy sobie autostrade i jedziemy na Sieradz i spotykamy sie w Złoczewie tylko o ktorej? bo tam masz juz 2 razy dalej
gigant87 - 21-08-2007, 08:10
można jeszcze takimi zadu.piami jechać tj przez Widawe, proponuję, że trasę dokładną ustalimy w piątek
hehe zrobiłem opisy na wypadek, gdyby ktoś nie wiedział
ale czy wygląda na to, że z regionu dolnośląskiego jadą tylko 2 auta?
Anonymous - 21-08-2007, 22:39
czyli standart, lub aż dwa, jutro przysiądę do mapy i dopiszę tak abyśmy się po drodze już w ekipe zebrali i wszystkich chetnych w grupe zebrali- jak to sie kiedyś mawiało przygarnij kropka, czy jakoś tak. Ale panowie piątek czy sobota bo już sam troszku się pogubiłem.
Ps.przepraszam za nowy temat.
|
|
|